Annem Aldatılıyor Galibaa

anneniz evhamlı biri ise mutlaka babanıza soracaktır bu nu. o zaman bekliyorum yazacaklarınızı. umarım gereksiz yere telaş yapmış olun.

Gül olayı gayet de aldattığını gösteriyor
Orayı okuyana kadar ihtimal vermedim ama bariz yani

Hemen kötü dusnmeyin bence bi sey yok önce işin asli ni öğrenin öyle babanizi suçlayin belki bi arkadasinin esiyle ortak hesabi dir tipki benim ki gibi kendi adima kayitli ama esimle ortak kulaniyoruz

Babamın iş yerinde bir arkadaşı yeni face açtığında yanındaki stajyer kızdan bir fotoğraf istemiş, (profiline koymak için normal gül, saz o tarz bir fotoğraf istemiş) kız da akşam atarım demiş. Adam face kullanmayı bilmediği için kızını çağırıp, mesaja baktırmış. Gelen fotoğraf stajyer kızın vesikalık fotoğrafıymış, kız fotoğraf diyince yanlış anlayıp kendi fotosunu atmış. Sonra evdeki 4 yaşındaki çocuğu dahil herkes adamla küsmüş. Babama face açalım sana dediğim zaman anlatmıştı, başıma böyle bir şey gelir falan da istemem aman demişti. Allah a şükür mesajları bile yakını pek göremediğinden açar bana okutturur, şöyle bir şeyi düşününce bile kanım çekiliyor. Inşallah sizinki de ilk anlattığım olay gibi sadece yanlış anlamadan ibarettir.

Dün de ne yazık ki buna benzer bi konu ben açmıştım çok iyi anlıyorum sizi. Ben kurcaladım ve emin oldum yaptığından ama şu an napıcağımı şaşırmış haldeyim keşke bilmeseydim diyorum. Size önerim çok araştırmadan tetikte kalın derim ben çünkü bilip bişey yapamamak daha kötü. Umarım sandığınız gibi bişey yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…