Annem 55 Yaşında İşe Başladı. Canım Çok Sıkılıyor Bu Duruma.

canım ya beden senın gibi düşünüyorum ama ergen gibi ancak değişik laflar söylüyor ortada sonuç yok

Ben izah istemiyorum fikir istiyorum anladın mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Veriyoruz ama biz fikirsana.Boşuna babana kızıp gerilme diyoruz yok.
İşe gir diyoruz sebeplerin var
evde kendin çalış şunu şunu yap diyoruz.Yok nikah şekerinin getirisi az,(sen kendin iş beğenmiyorsun babana kızıyorsun)
Borç fazla değil,çalışabildiği kadar çalışsın diyoruz yok
kocan,sen hiç mi bi Allah ın kulu yok,bi yerden borç bulun diyoruz yok.
Ya internet sitelerinde ne projeler var.Evde butik kurabiye tarifleri bile var.Bi pişirip fırına atmana bakar.İnternet üzerinde blog açıp veya satış sitelerinde satabilirsin.
Günlük ,pasta eğitimi,kavanoz boyama eğitimleri var onlara katılabilirsin.Katılmasan bile,internetteki videolardan öğrenebilir instagram hesabı,face hesabı veya diğer bloglardan satabilirsin
İnsan yeter ki istesin.Orda oturup babana kızman,ne annenin yorgunluğunu alır,ne borcu kapatır.

canım ya beden senın gibi düşünüyorum ama ergen gibi ancak değişik laflar söylüyor ortada sonuç yok

fikir istiyor, fikir verince edepsiz diyor munecim gelene kadar koştursun buralarda yazık
banka hesabını falan istememizi bekliyordu heralde

Evet duymak istediklerim öyle tavsiyeler olduğu için teşekkür ettim. Siz ne yazdınız tavsiye olarak bir kere daha yaz o zaman görelim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

estetik olacak parayı bulmuşsun bakıyorum da 2 ay önce ...

hepimizin var sağlık sorunları ama sağlık sorunu bile olsa estetik olmuyoruz bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…