-
- Konu Sahibi TamBirRabia
hay maşallah diyesim geldi :)Sol elimin işaret ve baş parmağında bendede hissizlik varbebeğim biraz toplu bi bebek 3650 dogdu 3.aya yeni girdik 8 kilo şimdi, onunda etkisi varmıdır bilmiyorum inşallah geçici bi durumdur hersey bi yana..
Ya bu yorumunuzu okuyunca bir topraklansanız acaba iyi gelir mi dedim.Nette bende rastladım bu sendroma, çevreden geçer gibi tepkiler alınca bekledim bide ilaçta kullanamam emziriyorum dye düşündüm ama gerçekten hayat kalitemi etkilemeye başladıBazen ışığı açmak için prize yaklastryorum parmağımı elektrik çarpıyor resmen, hani prizle alakalı değil dokunmadan çarpıyor hareket ettrdiğim için ;(
Çok geçmiş olsun size. Ablam ms hastası ve resmen şans eseri bulundu. Siz bir atak geçirdiğiniz mi ve şu an nasılsınız?Noroloji bölümüne git Mr çekti bence beyin ve omurilik.sadete yaşadım için söylüyorum ben ms hastasıyım 2 sene oldu öğrendim. Doğumdan sonra atak geçirme riski %70lere varır demişti Dr. Belki bilmiyosun ms semptonlari vardır. Korkma kafanı takma sadece öneri baktır inşallah bişey in yoktur da bana bol bol küfür edebilirsin
hay maşallah diyesim geldi :)
benim bebek 3250 doğdu 4 aylık olmak üzere kilo 5100
ben 4 kiloyken elim kolum ağrıyordu
seninki iyice zordur tabiki
Çok geçmiş olsun canım. Benim bir yaz günü Sabah saatlerinde denize gitmiştik antalya da yaşıyorum ki erken saatler 11 de geldik bir baş ağrım tuttu sanki beynim patliyo daha sonraları baş dönmem oldu vertigo dan şüphelendim sonra yuzumun yani sağ kolum ve parmaklarim uyuştu karincalanma hissizlik sonra uzgun gecirdigim bir gecenin sabahi uyandım ve sağ gözüm bulanık goruyo 1 2 güne hiç görmedi teşhis tedavi kortizon plazma afarez falan hastanede yattım ve nur topu gibi ms hastasıyım artık gözüm halen bulanık böyle kaldı duzelmicek tek göz le idare ediyorum çok şükür Allah a bugumumuzden geri koymasin yine şükür yine şükür hayat felsefem değişti artık .hayat 1 gündür o da bugündür, kötü dediğin bu günün belki hayatının en güzel günüÇok geçmiş olsun size. Ablam ms hastası ve resmen şans eseri bulundu. Siz bir atak geçirdiğiniz mi ve şu an nasılsınız?
Noroloji bölümüne git Mr çekti bence beyin ve omurilik.sadete yaşadım için söylüyorum ben ms hastasıyım 2 sene oldu öğrendim. Doğumdan sonra atak geçirme riski %70lere varır demişti Dr. Belki bilmiyosun ms semptonlari vardır. Korkma kafanı takma sadece öneri baktır inşallah bişey in yoktur da bana bol bol küfür edebilirsin
Ya bu yorumunuzu okuyunca bir topraklansanız acaba iyi gelir mi dedim.
Sonuçtu çok sağlıklı, hiç bir zararı olmaz. Yalın ayak çime toprağa basmayı deneseniz bir.
Sanırım nöroloji ilgilenir. İlk önce bileklik verirler. Sinir sıkışması var gibi. Tabi emin olamayız tabi. Bileginizle zorlayıcı hareketler yaptınız mı? Dantel ormek, bilgisayar faresini desteksiz tutmak, çok camasir, bez ovalamak, sıkmak gibi? Arkadasimda vardı. Ellerinizde hissizlik var mı bir de? Bunlar yoksa boyun fıtığı yönünden bir incelesinler. Her halükarda nörolojik gibi görünüyor. Değilse yönlendirirler zaten.
kolumun güçsüzlüğünden çocugumu taşıyamazdım dogum yaptıgım zaman
dr gittim sinir uçlarına elektrik akımı verdiler sıkışma varmı diye çok şükür birşey çıkmadı ,
ellerini kollarını hareket ettir spor yapıyor gibi
şuan ne haldesin dersen kollarım daha güçsüz ama eskisi gibi hiç değilim
ama eski insanların işte bu yüzden bizden çok daha sağlıklı...çorap olsa da olur, bi deneyin, oturduğunuz tabureden ayağınız çime bassın. 5 dk sonra bacaklar 3 kg hafifliyor sanki.Ya inanırmısınız bahceli evde oturuyoruz asla topraga dokunamam börtü böcek çıkıcak dye misafir gbi girip çıkarım herseyle esim ilgilenir ben sevemiyorum bahce vs falan çok saçma bi huy inşh aşarım en azından kızımı alıştırırım bana çekmez inşh..
Canım geçmiş olsun öncelikle konu bi kaç gün eskimiş ama yazmak istedim aynı durum benim de başıma geldi doğumdan sonra sağ bileğim hiç bende yoktu sanki ağlardım her sabah Kalktıgımda çocugu beşikten kucagıma alırken nörolojiye gittim mr çekildim bilekten elektrik verdiler sinir uçlarına karpal tünel sendromu çıktı ama çok şükür herhangi bi işleme gerek kalmadan 5 Ay sonra kendiliğinden geçti inşallah senin de bir an önce geçer
Lütfen banada cvp verin o ebeye gittikten sonramı gebe kaldınız acaba ebe nerde nerde lütfen cvpMrb herkese, 3 aylık yeni anneyim zor bi hamileliğin ardından (konuma bakabilirsiniz) normal dogumla kızım doğdu. Doğumdan hemen sonra ellerimde sinir sıkışması uyuşma yanma elektrik çarpma hissi hareket ettirememe gibi sıkıntılar yaşıyorum bebeğimi kucaklarken karnını doyururken altını değişirken gözümden yaş geliyor acıdan şuan bile yazarken karıncalar dolanıyor sanki elimdebu halimin dogumla ilgisi varmı normal mi geçici mi? Dr.a gitmeli miyim hangi bölüme gidebilirim yaşayan varmı bu durumu?