Annelik yolunu kuru incir açıyor!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Birçok çiftin ortak problemi kısırlığa karşı doğal tedavi yöntemleri fayda sağlıyor.
kuru_incir_hamile_halma.png

Takvim'de yer alan habere göre
yumurtalık sayısı az olan kadınlara özel kürü öneren uzmanlar, "Yumurta sayısını artırarak, çocuk sahibi olabilirsiniz" diyor. Gebe kalmayı kolaylaştıran kuru incir kürünün tarifini şöyle veriyor: "Yarım litre kaynayan suyun içine 15 kuru inciri ilave ederek 20 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra süzün. Bu suyu 2'ye bölerek öğünlerden 10 dakika önce aç karnına için."

NASIL UYGULANIR?

Uzmanlar, nasıl uygulanacağını ise şöyle anlatıyor: "2 kez 21 gün uygulanır ve her 21 gün sonunda 7 gün ara verilir. Toplam uygulama süresi 42 gün olmalıdır."

Kızlar çok sevdiğim bir ablam 38 yaşında daha önce 3 düşük yapmış.
Kuru incir ve kuru soğan kürü ile hamile kaldı çok güzel bir bebeği oldu.
İşe yaradığını gördüm...

Ağustos ayında adetimin ikinci gününde doktora gittim cok stresli bi hafta geçirmiştim ve adetim cok az gelmisti doktor fsh imin 16,5 oldugunu söyledi ve dogal yollardan hamile kalamazsin tüp bebek yaptırın dedi.
Aglamaktan hic birsey yapamadim. Baska bi doktora gitmek bile istemedim. Eylül ve ekim ayında incir ve havuç kürü yaptım. O aylar adet görmedim kasimin ilk haftası adet oldum ve simdi hamile oldugumu öğrendim.
Arkadaşlar bu iş ticarete donnus durumda lütfen umundunuzu kesmeyin o dönem cok arastrdim internette bu yuzden yazıyorum bunları inş sizede care olur.
Umudunuzu kesmeyin..

ben de ekim ayında adetim biter bitmez her gün iki incir içine de ceviz doldurup yedim. kür yapmadım. ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. ama sonradan araştırırken prolaktini yüksek olanlarda önerilmediğini okudum. bende öyle bi sorun yoktu ama prolaktin yüksekliği olanlara tavsiye edilmiyor. bi kenarda dursun.

ben de bu ay korunmayı bıraktım, hergün aksamdan suya bir kuru kayısı koyuyordum zaten yanına bir de incir koyuyorum artık bakalım ay sonu , sonuçları göreceğiz :))

ben de tavsiye ediyorum kızlar. bir ay kullandım ve ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. deneyin bence..

X