- Konu Sahibi Nur_tanesi
-
çok istememize rağmen henüz anne olamadım.
ama sanki biliyorum..... anne olmak ne demek bliyorum sanki.
hayatta anne olmaktan daha önemli birşey olmadığını biliyorum.
ewladının yanında hiç bir şeyin we kimsenn o kadarda önemi kalmadığını biliyorum. onunla ilgili bir sıkıntı çektiğinde eskiden saçma sapan şeylere üzüldünü garipsiyorsun biliyorum. birçok şey war aklımda. aceba gerçekten anne oldumda aslında bilmiyormuşum bu çok çok başkaymış dicekmiyim?
birşey daha war bildiğim;
dünyada bir çok insan anne oluyor ama sen anne olduğunda sanki bunu birtek sen başarmışsın en birinci anne sen olmuşsun gibi geliyor. sanki kimse senn kadar anne değil gibi gelir.
anne olamamk çok büyük yıkım birgün anne olduğumda diğer anne olamayanlar için dua etmekten hiç wazgeçmicem...
ne güzel bişi annelik...babalık......annem kardeşim ve banada yazmış olduğu koca bir defterimiz var....ilk saçlarımız,tırnaklarımız,el izimiz,ayak izimiz,bandduyguları 9 ayı nasıl geçirdiğimize dair......annemin ayrı babamın ayrı duyguları....bir insanın hayatı boyunca yaşayabileceği en güzel mucize sanırım doğum olayı....iki insandan bir parça...ve bu sevdiğin erkekten veya kadından olursa bebek...dünyadaki mutlulukların hepsine bedel sanırım....anne olmak???nasıl bir duygu acaba??? :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?