annelik muhteşem, ama anne olduktan sonra en çok neyi özlüyoruz?

herkes kocasını özlemiş vay beeee...bahar gelsede kendimi dışarı atsam diye planlar yapıyorum ahh ahh çınaraltında kahvaltı yapmak istiyorum bennn..

tabiki uyku.. :) normalde cok uyuyan birisiyim hafta sonlari bile 1saat oglen uykusuna yatarim..hafta ici isten eve geldim mi yemek yiyip 9 bucuk bilemedin 10da salonda divanda uyurum..deliksizzz bir uykuyu ozluyorum..

2. Herhalde kocamla bas basa kalmak..
3. Sude disari cikip dolasmak,ayy goguslerim sizladi eve gidip meme vermem gerek diye bir sey yok..

Bebeğimizin sosyal hayatımızı sekteye uğrattığı doğru ama yaşattığı duygu paha biçilemez değil mi? Bir de o anları ölümsüzleştirirsek ne mutlu! Bebeğimle fotoğrafımı çekip (zaten elimizde zirilyon tane var :) ) Fresh'n Soft un Facebook sayfasına gönderiyorum. Jüri tarafından oylanırsa altın veriyorlar ödül olarak. Bence tüm anneler layık bu ödüle, bence sizde bir bakın. Markanın adıyla face den aratırsanız çıkar, zaten uygulamayı da görebilirsiniz ordan. Hadi kızlar yollayın bebişinizle en güzel fotoğrafınızı :)

kutup ayıları gibi yatmayı özledim.sabah şöyle uyanacam bakacam aa daha 8 miş diyecem iyice çekecem yorganı üstüme,oooh 10 da kalkacam çay koyacam ocağa,yumurta pişirecem,peynir zeytin domates bal kaymak oh oh oh prenses oldum..güzelce yiyip tv izleyip soframı toplayacam..sonra şöyle bir evi toplayacam.hani çocuk yok ya temiz zaten:1:sonr:1: banyo yapıp hazırlanıp dışarı çıkacam.elimde bir kredi kartı girecem dükkanlara caaart caaart çektirecem hahahhah olur mu böyle hayal bilmiyorum ama :52: :15::15:yav:
hayalden gerçeğe geçersek şu an ikizlerime kahvaltı hazırladım masada yiyorlar.bebişe de hem mama yedirip hem buraya takılıyorum.o da saçımı yoluyor nanoo diyor ne demekse..ben daha kahvaltı yapabileceğimi sanmam çaycı da bozuldu çay da yapamam..yatakları toplayacam.çamaşır asacam.banyo yapmaya fırsat bulıursam yapacam.bebişi doktora götürecem:53::53:kaşlarım çıkmış,uzamış.saçlarım şeklini kaybetmiş,boğazım ağrıyor ağda zamanım gelmişş....aaaahhhh gerçek olan bunlar

Son düzenleme:
Eski hayatimi çok özlüyorum..... :((((
Huzurumu, rahatligimi, nesemi, gezip dolasmayi, sari uzun saçlarimi. Depresyondan kestim çöpe attim :(((
Eskis gibi bakimli olmayi, eski kilolarimi.... Vede en esasi dekisiz sabaha kadar UYUMAYI ...........
Çok mutsuzum, her gün yeni bir iskence. Çok zor bir bebek benimkisi. Çok kaprisili. Ne gecelerin huzuru var ne gündüzlerimin rahatligi.
:((((

arkadaşlar yadırmmm !!!!! 9 haftalık hamileyim. eskiden birazcık başıma buyruk bir yapım vardı . planlı bir bebek olmasına rağmen arada aklıma gelmiyor değil acaba pişman olur muyum anne olduğuma diyorum :( pişmanlı yaşayan var mı hiç?? peki herşeye değiyor mu annelik? bide en büyük korkum sanki direk ninelerimiz gibi olcaz eşimizle hiç bir romantizm kalmıcak gibi geliyo. o kadar uzaklaşacakmıyız birbirimizden???

arkadaşlar yadırmmm !!!!! 9 haftalık hamileyim. eskiden birazcık başıma buyruk bir yapım vardı . planlı bir bebek olmasına rağmen arada aklıma gelmiyor değil acaba pişman olur muyum anne olduğuma diyorum :( pişmanlı yaşayan var mı hiç?? peki herşeye değiyor mu annelik? bide en büyük korkum sanki direk ninelerimiz gibi olcaz eşimizle hiç bir romantizm kalmıcak gibi geliyo. o kadar uzaklaşacakmıyız birbirimizden???

canım benim inan aynı düşünceler bende de var...benim bebeğim de planlı bir bebekti hatta biraz da olması için uğraşılan bir bebekti...hamile olduğumu öğrendiğimde dünyalar benim oldu ama ilk dört ayım o kadar sıkıntılı geçti ki hastanede bile yattım...şu an bir bebeğim olacağı için inanılmaz mutluyum ama bu kadar yıldan sonra ailemize yeni katılacak bir üyenin hayatımızı ne kadar değiştireceği düşüncesi beni de endişelendiriyor...herkes bu kadar rahat olmayacaksın deyip duruyor benim de korkularım artıyor tabii...ama yazılanları okuyunca biraz olsun rahatladım...ben de çevreme çok soruyorum evlat bu kadar mı seviliyor diye...ilk zamanlar elbette ki zor olacak ama umarım bunları rahatlıkla aşarız ben kızımı şimdiden çok seviyorum şu an en büyük isteğim onu sağ salim kucağıma almak...onunla hep konuşuyorum kızım uslu bir bebek olacak anne babayı hiç üzmeyecek diye benim zilli de tamam der gibi bir tekme atıyor dünyalar benim oluyor:))

benim oğlumda yaşına basmak üzere çocuk okunca evlilik cidden başka bir boyura annelik hem çok güzel hem de çok zor

canım benim inan aynı düşünceler bende de var...benim bebeğim de planlı bir bebekti hatta biraz da olması için uğraşılan bir bebekti...hamile olduğumu öğrendiğimde dünyalar benim oldu ama ilk dört ayım o kadar sıkıntılı geçti ki hastanede bile yattım...şu an bir bebeğim olacağı için inanılmaz mutluyum ama bu kadar yıldan sonra ailemize yeni katılacak bir üyenin hayatımızı ne kadar değiştireceği düşüncesi beni de endişelendiriyor...herkes bu kadar rahat olmayacaksın deyip duruyor benim de korkularım artıyor tabii...ama yazılanları okuyunca biraz olsun rahatladım...ben de çevreme çok soruyorum evlat bu kadar mı seviliyor diye...ilk zamanlar elbette ki zor olacak ama umarım bunları rahatlıkla aşarız ben kızımı şimdiden çok seviyorum şu an en büyük isteğim onu sağ salim kucağıma almak...onunla hep konuşuyorum kızım uslu bir bebek olacak anne babayı hiç üzmeyecek diye benim zilli de tamam der gibi bir tekme atıyor dünyalar benim oluyor:))

Konu başlığını görünce gülümsedim annem aklıma geldi:))Kızı olana kırmızı haram derdi hep herşeye el atardım:))Bırakta ben alayım kendi başıma alışveriş yapmak istiyorum derdi eskiden en çok özlediği şey:))

1-Canım isteyince vurup kafayı yatmayı
2-Film izlemeyi(malum bebek olunca yarım kalıyor
3-Istediğim zaman dışarı çıkmayı
4-Özgürce seyehat etmeyi(çocukla işkence mübarek
5-sessizliği dinlemeyi
6-Sabitce oturmayı(ayan oturduğum yerde bir dakkadan fazla ikamet edemiyorumda
Amaaa bebegimle geçirdiğim her dakka hepsine bedel:)

topik süpermiş valla...
ben de kendimi cupp diye anneliğin içinde buldum, evlendim 4 ay sonra bebişim olacağını öğrendim ve anne oldum.
hamd olsun çok çok güzel bi duygu... Rabb'im tüm isteyenlere tattırsın, kimsenin kucağını boş koymasın, ama işte insan özgür sorumsuz günlerini özlüyo elbette.
haftasonları yatakta miskinlik yapmayı,canım isteyince dışarı çıkmayı,sabah işe giderken süslenmeyi,işten çıkışta dışarda eşimle gezmeyi yemek yemeyi mağaza mağaza dolaşmayı,arkadaşlarla oturup laflamayı ne biliim işte, bütün bu olmasa da olur şeyleri özledim ama kızım olmazsa olmazım benim iyi ki Rabb'im vermiş... kucağıma alınca boynuma sarılıyo ya o an dünyada sadece ben ve kızım varmış gibi oluyo (tabi ki bir de kocişim).
Allah hiçbir yuvadan çocuk sesini eksik etmesin yavrularımıza sağlıklı,hayırlı,uzun ömür versin bizlere de hep güzel günlerini göstersin inşallah...

2 ay 1 hafta oldu doğum yapalı.Valla ben herşeyi özlüyorum. Uyumayı, internette oyun oynamayı, giyinip-süslenip gezmeyi,topuklu ayakkabı giymeyi,sinemeya gitmeyi,işe gitmeyi, makyaj yapmayı, uzun uzun banyo yapmayı,tuvalette istediğim kadar kalmayı,kola-kahve içmeyi, kocişle oynaşmayı,kedimle uyumayı,alışveriş yapmayı,sokağa küçük kol çantamla çıkmayı(şimdi bir valizle çıkıyorum resmen)vs.....ya insan temizlik yapmayı özler mi?Ben onu bile özledim....Neyse sanırım bebiş biraz daha büyüyünce azalır sanırım özlerim....

konuyu görünce bende hemen atladım:)bizimde evlendikten 2 yıl sonra oldu bebişimiz hemde plansız bi şekilde bana kalsa 4 sene düşünmüyodum ya. hala inkar etsede kocişin oyununa geldim sanırım:)
bende hafta sonları yatakta saatlerce mızmızlanmayı:)
dışarı çıkarken süslenmeyi
saatlerce mağaza mağaza dolaşıp kıyafet denemeyi
sinemaya tiyatroya gitmeyi
deliksiz uyumayı
istediğim kıyafeti giymeyi(malum kilolarla başım dertte)
tatile gitmeyi vs. vs.
ama olsun yinede Allahım onu bana verdiği için binlerce şükür ediyorum. herkes anneliği tatmalı bence

bu konu öenmli kızlar keşkeler kalmasın diye yapmadan bir tane yumurcak şimdiden hepsine doyayım.
pişmanlıklarınıza göre liste yapıcam:1:

Back