Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepimiz kocalarımızı özlemişizz yaaaawwww
arkadaşlar yadırmmm !!!!! 9 haftalık hamileyim. eskiden birazcık başıma buyruk bir yapım vardı . planlı bir bebek olmasına rağmen arada aklıma gelmiyor değil acaba pişman olur muyum anne olduğuma diyorum pişmanlı yaşayan var mı hiç?? peki herşeye değiyor mu annelik? bide en büyük korkum sanki direk ninelerimiz gibi olcaz eşimizle hiç bir romantizm kalmıcak gibi geliyo. o kadar uzaklaşacakmıyız birbirimizden???
canım benim inan aynı düşünceler bende de var...benim bebeğim de planlı bir bebekti hatta biraz da olması için uğraşılan bir bebekti...hamile olduğumu öğrendiğimde dünyalar benim oldu ama ilk dört ayım o kadar sıkıntılı geçti ki hastanede bile yattım...şu an bir bebeğim olacağı için inanılmaz mutluyum ama bu kadar yıldan sonra ailemize yeni katılacak bir üyenin hayatımızı ne kadar değiştireceği düşüncesi beni de endişelendiriyor...herkes bu kadar rahat olmayacaksın deyip duruyor benim de korkularım artıyor tabii...ama yazılanları okuyunca biraz olsun rahatladım...ben de çevreme çok soruyorum evlat bu kadar mı seviliyor diye...ilk zamanlar elbette ki zor olacak ama umarım bunları rahatlıkla aşarız ben kızımı şimdiden çok seviyorum şu an en büyük isteğim onu sağ salim kucağıma almak...onunla hep konuşuyorum kızım uslu bir bebek olacak anne babayı hiç üzmeyecek diye benim zilli de tamam der gibi bir tekme atıyor dünyalar benim oluyor:))