Annelik hep zor mu olacak

İlk 3 ayda sadece kucağımda ve sadece benle uyuyan çocuğum şu an 1 buçuk yaşında ve kendi kendine uyuyor uyku problemimiz gece 3 4 kere kalkmalarımız tamamen bitti. Ama şu an da çok hareketli. Başına sürekli bir şeyler açıyor. Yemek yaparken bütün odaları kapatıp yanımda bırakıyorum. Yani bir şey bitiyor bir şey başlıyor. Benim için en çok eve tıkılmak zor geliyordu. Sizin gibi bunalıma girmiştim ama sonra bir doktorun önerisini görmüştüm. Çok soğuk olsa bile uygun kıyafetlerle her gün parka gidin diye. Ve öyle yaptım. Dışarı çıkmak bana da çok iyi geldi. Bebek arabasına atıp kar yağdığında bile çıktım. Şimdi ise elimden tutarak parka gidiyor. Peşinden çok koşsam da en azından dışarı çıkabiliyorum. Ama benim eşim sağolsun akşam benim tükendiğini gördüğünde tamamen o ilgileniyor ve ben enerji topluyorum.

O kadar güzel açıklamışsınız ki teşekkür ederim size anlatamadıklarımı da anlatmışsınız Allah razı olsun sizden

Siz nasıl uyutuyorsunuz? Benim oğlum memeyi bıraktı artık ama 2. Geliyor o yüzden sordum
Bunu ben de merak ettim

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tek tek cevap yazamıyorum ne yazıkki ama genel olarak beni çok iyi anladığınızı yalnız olmadığımı gördüm çok teşekkür ederim umarım biraz daha rahatlarım ve kabullenebilirim bu durumu zamanla belki o zaman daha rahat ederim.

Bu yazıya diyebileceğim tek sey muhtesem.Ellerinize sağlık bu güzel farkındalık yazısı için.Ve kesinlikle cok doğru soyluyorsunuz.İş kabullenmekle başlıyor.Kızım 21 aylık.Doğduğundan beri uyumayı hiç sevmiyor.10 aylıktan beri de gündüz uykusunu bıraktı.Bi sürü şey denedik gündüz uykusu olsun,gece de erken uyusun diye.Doktorumuz damla bile verdi.Ama nafile.Alerji ilacının yan etkisi bile uyutmadı kızımı.12 gibi uyanıyo gece 2 ye kadar uyumuyo.Huysuzluk hiç yok.Yemek yeme,dans etme,bebek sarkıları dinleme,yemek yeme gayet eglenıyo yanı.Bi gece yine uyumuyor ben yorgunluktan perişan dedim ki kabul ediyorum bu çocuk uyumıcak.O zaman ben de hayatımı bu uyumayan bebeğe göre planlayıp devam edicem.İnanın o günden beri bi huzur,bi rahatlama geldi bana

Merhaba muhtemelen bebeğiniz dpğdı 5 aylık falan. Nasılsınız? Umarım yolundadır her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…