- Konu Sahibi Teacherella3
-
Merhaba sevgili anneler ve hanımefendiler öncelikle lütfen beni linçlemeyin anlamaya çalışın rica ediyorum çünkü ciddi bir depresyon geçiriyorum. Anne olmayı çok isteyerek seçtim ve rabbim bana annelik duygusunu tattırdı çocuğumu da çok seviyorum onsuz bir hayat asla düşünemiyorum ama sevgili hanımlar ben çok zorlanıyorum çok yıpranıyorum bebeğim 6 aylık sadece ben uyutabiliyorum ve sadece memede uyuyor çok yoruldum tükendim. Şunu da belirteyim şükrediyorum bu duyguyu tatmak isteyip nasip olmayanları da düşünüyorum iyiki diyorum ama bu yaşadıklarım duygularımdan bağımsız. Zamanla rahatlayacak mıyız biraz daha düzelecek mi ağlamasından uyku sorunundan meme sorunundan yoruldum ve gücüm yetmez oldu ne olur bana destek verin ihtiyacım var iyi bir şeyler duymaya. Sabrım kalmadı. Belki ben dayanıksız ve güçsüzümdür bilemiyorum. Eşim de elinden gelen yardımı yapıyor ben de bu dönem kesin çalışmayacağım. Bu tip bilgileri vereyim ki net olsun istedim.
9aylik oglum var her yazdigin kelimede kendimi gördüm daha dun oturdum ağladım evet cocuk cok guzel.bir duygu ama bazen eski hayatimi ozgurlugumu ozluyorum bunuda dile getirmek bizi kotu anne yapmiyo. Cok zorlaniyorum hic destegim yok esim is harici destek.oluyo ama hep.memede hep.benle.kucak kucaga cocuk.bende cok soruyorum kendime ne zaman biraz düzelecek diye artik uykusuzluktan hayal gorur hale geldim ne kdr dayancam bilmiyorum iyi biseyler duymaya oyle ihtiyacım varkiMerhaba sevgili anneler ve hanımefendiler öncelikle lütfen beni linçlemeyin anlamaya çalışın rica ediyorum çünkü ciddi bir depresyon geçiriyorum. Anne olmayı çok isteyerek seçtim ve rabbim bana annelik duygusunu tattırdı çocuğumu da çok seviyorum onsuz bir hayat asla düşünemiyorum ama sevgili hanımlar ben çok zorlanıyorum çok yıpranıyorum bebeğim 6 aylık sadece ben uyutabiliyorum ve sadece memede uyuyor çok yoruldum tükendim. Şunu da belirteyim şükrediyorum bu duyguyu tatmak isteyip nasip olmayanları da düşünüyorum iyiki diyorum ama bu yaşadıklarım duygularımdan bağımsız. Zamanla rahatlayacak mıyız biraz daha düzelecek mi ağlamasından uyku sorunundan meme sorunundan yoruldum ve gücüm yetmez oldu ne olur bana destek verin ihtiyacım var iyi bir şeyler duymaya. Sabrım kalmadı. Belki ben dayanıksız ve güçsüzümdür bilemiyorum. Eşim de elinden gelen yardımı yapıyor ben de bu dönem kesin çalışmayacağım. Bu tip bilgileri vereyim ki net olsun istedim.
Siz nasıl uyutuyorsunuz? Benim oğlum memeyi bıraktı artık ama 2. Geliyor o yüzden sordumBence memede uyutmayi sonlandırın rahat ederseniz. Benimde 7.5 aylik bebeğim var valla gün gün zorlaşıyor. Ama yapacak bişey yok. Siz uyku durumunu çözerseniz rahatlarsiniz
Sevgili anne, yazını okurken şuan 4 yaşına girecek olan kızımın bebeklik hali ve yaşadığım depresyon aklıma geldi . Öncelikle çok bunaldıysan mutlaka psikolojik bir destek almanı öneririm. ben lohusalık döneminde ufak bir depresyon geçirmiştim. uykusuzluk, bebeğim 2.5 aylıkken işe dönme mecburiyetim, ona bir şey olacak korkusu, sütüm yetiyor mu niye ağlıyor hastamı endişesi. kızım da sürekli memede uyuyordu. ama 3 aylık bir psikiyatrik destek sonrası epey toparladım. ve şuan her akşam kızımın bebeklik videolarına bakıyoruz üzülüyorum öyle tatlıydıki diyorum. çok özlüyorum keşke hep mememde kalsaydı hep onunla uyusaydım diyorum. geçiyor inanın o dönemler. ve siz de telaşlandıkça eminim o daha huysuz oluyor daha çok ağlıyor. bebek olduktan sonra ne evin düzeni eski halinde oluyor, ne yediğimiz yemekler.. ben düzen ve temizlik takıntısına sahiptim. sürekli evi toplama temizleme işine girişiyordum bunalıyordum .şimdi diyorum ki gerek yokmuş .onlar da insanı stres yapıyor . eğer öyleyseniz bırakın sadece bebeğiniz ile ilgilenin daha çok ten teması kurun onun şuan sizin kokunuza ihtiyacı var .Umarım biraz olsun yazdıklarım sizi rahatlatmıştır. İnanın her anne aynı süreçleri yaşıyor. Daha güzel günleriniz olması ümidiyle .Merhaba sevgili anneler ve hanımefendiler öncelikle lütfen beni linçlemeyin anlamaya çalışın rica ediyorum çünkü ciddi bir depresyon geçiriyorum. Anne olmayı çok isteyerek seçtim ve rabbim bana annelik duygusunu tattırdı çocuğumu da çok seviyorum onsuz bir hayat asla düşünemiyorum ama sevgili hanımlar ben çok zorlanıyorum çok yıpranıyorum bebeğim 6 aylık sadece ben uyutabiliyorum ve sadece memede uyuyor çok yoruldum tükendim. Şunu da belirteyim şükrediyorum bu duyguyu tatmak isteyip nasip olmayanları da düşünüyorum iyiki diyorum ama bu yaşadıklarım duygularımdan bağımsız. Zamanla rahatlayacak mıyız biraz daha düzelecek mi ağlamasından uyku sorunundan meme sorunundan yoruldum ve gücüm yetmez oldu ne olur bana destek verin ihtiyacım var iyi bir şeyler duymaya. Sabrım kalmadı. Belki ben dayanıksız ve güçsüzümdür bilemiyorum. Eşim de elinden gelen yardımı yapıyor ben de bu dönem kesin çalışmayacağım. Bu tip bilgileri vereyim ki net olsun istedim.
Süper kahramanların bile bir gücü varken biz annelerin herşeyi düşünüp yetmeye çalışmasıMerhaba sevgili anneler ve hanımefendiler öncelikle lütfen beni linçlemeyin anlamaya çalışın rica ediyorum çünkü ciddi bir depresyon geçiriyorum. Anne olmayı çok isteyerek seçtim ve rabbim bana annelik duygusunu tattırdı çocuğumu da çok seviyorum onsuz bir hayat asla düşünemiyorum ama sevgili hanımlar ben çok zorlanıyorum çok yıpranıyorum bebeğim 6 aylık sadece ben uyutabiliyorum ve sadece memede uyuyor çok yoruldum tükendim. Şunu da belirteyim şükrediyorum bu duyguyu tatmak isteyip nasip olmayanları da düşünüyorum iyiki diyorum ama bu yaşadıklarım duygularımdan bağımsız. Zamanla rahatlayacak mıyız biraz daha düzelecek mi ağlamasından uyku sorunundan meme sorunundan yoruldum ve gücüm yetmez oldu ne olur bana destek verin ihtiyacım var iyi bir şeyler duymaya. Sabrım kalmadı. Belki ben dayanıksız ve güçsüzümdür bilemiyorum. Eşim de elinden gelen yardımı yapıyor ben de bu dönem kesin çalışmayacağım. Bu tip bilgileri vereyim ki net olsun istedim.
Hayırlı olsun inşallah. Ben doğduğundan beri yatağa koyuyorum uyuyor. Tabi artik tutunup kalkmaya başlayınca zorlaştı ninni söylüyorum cok uykusu varsa gerek olmuyor ama.yatagi salliyorum bunlar psikolojik çocuk istiyor mu bilmem ben yapıyorumSiz nasıl uyutuyorsunuz? Benim oğlum memeyi bıraktı artık ama 2. Geliyor o yüzden sordum
Hayırlı olsun inşallah. Ben doğduğundan beri yatağa koyuyorum uyuyor. Tabi artik tutunup kalkmaya başlayınca zorlaştı ninni söylüyorum cok uykusu varsa gerek olmuyor ama.yatagi salliyorum bunlar psikolojik çocuk istiyor mu bilmem ben yapıyorumemzirin yatağa koyun iki oğlumda böyle oldu . Gerçi iki yaşından sonra büyük oğlumu ayağımda salladım hata yaptım artik yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?