- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
kızlar bu aralar o kadar farklı şeyler yaşıyorum ki...anne olmanın heyecanını yeni yeni idrak ediyorum...mutluyum...hem de çok....daha önce aşkı yaşadığımı sanırdım ama yanılmışım....ben kızıma aşık oldum....Şenizya nasıl diyeyim aşkından ölüyorum derler ya aynen öyle...o da bana aşık.bütün gün yalnızız.oynaşıyoruz,iş yapıyoruz tabi kucağımda.beraber uyuyoruz sarılarak.gerçi doğduğundan beri böyle.ama şimdi elleriyle yanaklarıma yapışıyor kıyafetimi sımsıkı tutuyor bir eliyle.ben yanındayken o kadar mutlu uyuyor ki...kalbim küt küt atıyor o anda.ağlamak istiyorum..resmen bir duygu patlaması yaşıyorum.yanından ayrılınca hemen özlüyorum.uyandı mı bi bakayım bahanesiyle gidip gelip kuzuma bakıyorum.emzirirken burnu kapanmasın diye memişimi tutuyorum ya,o da mutlaka elimi tutuyor sımsıkı.:1hug:uff ölüyorum heyecandan...ban gülmesi yaklaştığım zaman hemen yanaklarımı yalaması...babasına kahkahalarla gülmesi(bunu bana yapmıyor maalesef)adamın sadece ona bakması bile yetiyor.çok mutlu oluyorum onları öyle görünce.şimdi içerde uyuyor ve ben burada zor duruyorum.gidip onu koklamak,sarılmak ve sonsuza dek öyle kalmak istiyorum.daha nasıl anlatayım bilemedim..onu çok seviyorum.gerçek aşk bu olsa gerek...Şeniz