• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelik Duygusu

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
kızlar bu aralar o kadar farklı şeyler yaşıyorum ki...anne olmanın heyecanını yeni yeni idrak ediyorum...mutluyum...hem de çok....daha önce aşkı yaşadığımı sanırdım ama yanılmışım....ben kızıma aşık oldum....Şenizya nasıl diyeyim aşkından ölüyorum derler ya aynen öyle...o da bana aşık.bütün gün yalnızız.oynaşıyoruz,iş yapıyoruz tabi kucağımda.beraber uyuyoruz sarılarak.gerçi doğduğundan beri böyle.ama şimdi elleriyle yanaklarıma yapışıyor kıyafetimi sımsıkı tutuyor bir eliyle.ben yanındayken o kadar mutlu uyuyor ki...:nazar:kalbim küt küt atıyor o anda.ağlamak istiyorum..resmen bir duygu patlaması yaşıyorum.yanından ayrılınca hemen özlüyorum.uyandı mı bi bakayım bahanesiyle gidip gelip kuzuma bakıyorum.emzirirken burnu kapanmasın diye memişimi tutuyorum ya,o da mutlaka elimi tutuyor sımsıkı.:1hug:uff ölüyorum heyecandan...ban gülmesi yaklaştığım zaman hemen yanaklarımı yalaması...babasına kahkahalarla gülmesi(bunu bana yapmıyor maalesef)adamın sadece ona bakması bile yetiyor.çok mutlu oluyorum onları öyle görünce.şimdi içerde uyuyor ve ben burada zor duruyorum.gidip onu koklamak,sarılmak ve sonsuza dek öyle kalmak istiyorum.daha nasıl anlatayım bilemedim..onu çok seviyorum.gerçek aşk bu olsa gerek...Şeniz

canım allah analı babalı büyütsün işallah.uzun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...senin yaşadığın duyguları allah bizede yaşatsın.

Annem hep derdi "anne ol da görürsün diye" ... şimdi anacığımı çok iyi anlıyorum...

Allah herkese nasip etsin inşallah...

Allah bağışlasın bebişinide sana hayırlı bir evlat olsun....

Canım,sanki benim duygularımı yazmışsın..Eminim anne olan tüm arkadaşlar böyle hissediyordur..annelik çok başka birşey..Allahım bu yolda kimseyi bekletmesin.herkes bu güzel duyguyu tatsın inşallah..

evet canım bu yüce olagan üstü duygunun adı ANNELİK.bu duyguyu yasadıgım ıcın bende hergün sükrediyorum.allah kımsenın yavrusunu annesınden ayırmasın

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Allah ayırmasın..ne güsel...

yüce Allahıma binlerce şükürler olsun bana bu duyguyu yaşattığı için,evet yok böyle bi sevgi oğlumu severken nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum o benim minik kuşum,aşkım,arkadaşım,bitanem,kıymetlim,dünyam kısaca herşeyim....

Canım ya ne güzel anlatmışsın biz tüm annelerin duygularını çok duygulandım Allah her isteyene bal gibi evlatlar versin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım bende aynen öleyim wallahi oğlum gülünce bana bakınca ağlayasım gelio ama sewincimden mutluluğumdan onu böle içime sokasım gelio napacağamı şaşırıyorum allah her isteyene wersin ....

benim en buyuk hissettigim sey bunca yil nasil onsuz yasamisim dusuncesi birbirimize bakarken gozlerimiz parliyor en karsilikli ask bu sanirim

Rabbım herkese bu duyguyu nasıp etsın ınsallah .senın yasadıgını sanırım tum anneler yasıyor bende oyleyım anne olmak harıka bır duygu ınsan sımdıye kadar bos yasadıgını dusunuyor

Aynı duyguları paylaşıyoruz.
Aşık oluyorum eyvahh yerimde duramıyorummm :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
annelik budur iste ya :)
cok güzel ifade etmissin ki bence gene bile anlatamiyoruz icimizdekileri anca yasayan bilir bambaska bisey
allah anali babali büyütmeyi nasip etsin
allahim isteyen herkeze nasip eder insallah

çok güzel anlatmışsın .içimizdekiler anlatılmaz annelik yaşanarak anlaşılır.allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın.ben kızıma kavuşmak için 1,5 sene bekledim.bazen onu emzirirken yaşadıklarım aklıma geliyor ve şükrediyorum allahıma bana böyle bir güzellik verim bu duyguları yaşattığı için şükrediyorum.ağlayarak emziriyorum kızımı sevincimden.moralim bozuk bile olsa onun bir gülümsemesiyle herşeyi unutuyorum.onun bir gülücüğü dünyalara bedel.akşam olsada kızıma kavuşsam kucaklasam diyorum hergün.allahım çocuklarımızı bizlere bağışlasın

E annelik bu işte. Allah ım ayırmasın.Bizler çok şanslıyız anne olabildik..yıllarca bu uğurda yanıp tutuşanlara,varını yoğunu,ömrünü bu uğurda verenlere de nasip etsin Allah ım.cümlemizin masum yavrularını korusun güzel Allah ım.benim 3,5 yaşına ikiz oğullarım var ve şimdi 32 haftalık hamileyim burada yalnızım kimsem yok üçüne bir bakamam diye oğullarımı öğlene kadar anaokuluna yazdırdım..vicdanım rahatsız kendimi suçluyorum zaman zaman göndermiycem diyorum bir an..yanımda dursunlar servise binmesinler vs..bi yandan üçüne bir nasıl bakacam ya oğullarıma sinirlenirsem, bebek emerken acıkırlarsa yemeklerini veremezsem,ilgilenemezsem birsürü şey geliyor aklıma..annelik muhteşem bir şey ne olursa olsun

Back