Anneliğin zorluklarını tek başına taşıyanlar

Benimkinden para ve bakım beklemiyorum. torununa sevgi ilgi göstersin diyordum duygusal şeylerde beklememek lazımmış

Çok teşekkür ederim aradığım bakış açısı buydu :)

Benimkinden para ve bakım beklemiyorum. torununa sevgi ilgi göstersin diyordum duygusal şeylerde beklememek lazımmış
Ben hiçbirini beklemiyorum kendini öyle ifade ediyor benim Kv. Çocukla oynamak bakmak vs bunları yapmıyor yapamam da diyor açıkça.. herkesin sevgi gösterme şekli farklı kimi sever ama vakit geçirmez kimi ben annesi gibiyime getirir , siz bunalmışsınız anlıyorum insan destek bekliyor azıcık büyüsün kreş vs verin sosyalleşsin ben bezi bıraktırdıgım gibi vermeyi planlıyorum

Aynı yere geldi sen annesi değil misin bağlandı ben annesiyim temel ihtiyaçları bakımı bende ben sevgiden bahsediyorum. bence sevginin kaynağı ilgidir.
Bir çocuk ebesi babaannesinin sevgisini hissetmez. Evet olsa güzel olur. Ama olmuyorsa da dünya sonu değil.
Bana biraz fazla abartıyorsunuz gibi geliyor. Sevmesinler oynamasınlar şart mı?
Gereksiz bir abartı halindesiniz. Bence babaannesi sevsin değil de alsın biraz baksın ben de kafa dinleyeyim diyorsunuz. Ama bu beklenti yerine kendinize kolay yollar bulun

Kayinvalideler gelse de yardı etmiyorlar o konuda merak etme kafan rahat en azından, ben de tek büyütüyorum zorlanıyorum ama muhteşem bir duygu anne olmak , günün sonunda bir gülücüğe tav oluyorum ve tüm yorgunluğumu unutuyorum , merak etme bu günler geçecek inşallah

Benim de minik bir bebeğim var,ailelerden uzakta büyütüyoruz bebegimizi. Benim annemlerin ilk torunu,esimin ailesinin 3. Torunu. Oyle aman aman hevesli istekli gormuyorum kendi ailemi de esimin ailesini de.Cocuk kucuk diye gitmek istemiyoruz,hastalik var havalar soguk diye,aileler cikip geliyorlar ozledik diye sag olsunlar. Hem gezelim hem torun sevelim diyorlar.E onlar gelecek diye ozenip temizlik yapıyoruz, disarda yemek yense sabah illa ki kahvalti evde yapiliyor, kim yapiyor ya esim ya ben,helak oluyoruz yoruluyoruz. Disari cikmasi gezmesi vs vs.. Dunyanin en iyisi annesi,en iyi kayinvalidesi olsa bile illa ki cocukla alakali bir yorum yapiyorlar,isime karisacak bir şey soyleyip canimi sıkıyolar bu da cabasi.. sizi cook iyi anliyorum ama götürüsü getirisinden daha cok,gelmeseler daha iyi diyorum ben o yuzden. Hayal ettigimiz aile baglarini bize sunmuyorlar sunmayacaklar da,biz de ilerisi icin ona göre tavir alacagiz ne yapalim caninizi sıkmayın hic..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…