- 17 Mart 2024
- 101
- -56
- 11
- 29
- Konu Sahibi zorhayaller
-
Gercekten okadar bunaldıgım zamanlar olurdukıBende ayni durumdaydim yardim edecek kimse yoktu bol bol oglunuzla vakit gecirin merak etmeyin insn o gunleride ozluyor.cunku Cok cabuk buyuyorlar.havalar guzellesiyor disarida zaman gecirin.Zaten biraz daha buyusun oglunuz size arkadas olmaya baslayacak.Sonrasinda ana okuluna felan baslayinca siz ordan arkadas ediniyorsunuz cocuk sosyallesiyor ve vakit cok daha cabuk gecmeye basliyor.Hepsi gececek merak etmeyin
2 çocukla boşandım biri 7,5 biri 2,5 yaşında küçük olana ben işteyken annem bakıyor ama onun dışında işten gelince direk alıp kendi evime geçiyorum yani ya işte calisiyorum ya da çocuklarla tek başımayım bugün haftasonu az önce eve girdik bir etkinlige götürmüştüm onları yani zaten herkes tek bakıyor bende ekstra eş desteği de yokMerhaba 15 aylık oğlum var ve ailem uzakta eşimin doğu görevindeyiz. Ben tek çocuğum. Çocuk olunca tek başına büyütmek zorluyor kaygılanıyorum stres vs arayıp dertleşmek destek olunmasını istiyorum ama hep konu sen annesi değil misine dönüyor. oysa ya biraz olsun dinlenmek iyi gelecek ama herkes gönülsüz ! annemler gelir bakar ama çok eleştirir eşimden istediğim desteği görmüyorum. Bazen kimden ne bekliyorsun bugünlerde geçicek diyorum ama bazende çok yoruluyorum ben bu zamanlar nasıl yalnız kalıp başımın çaresine baktıysa kimseden benden beklemesin diyorum öfkeleniyorum özellikle kayınvalidenlere çünkü yazın milletin yanında torunum diye abartıp yıl içinde hiç umursamıyorlar uzaktayız diye gelmez aramaz sadece oğluyla konuşur bir tane amcası var oda toplamda 1 saat oynamışlığı yoktur bunlar normal mi ya benim gibi olanlardan tavsiye bekliyorum
Eş önemli. Herkesi geçin eşinizle konuşun. Keyfi bir destek olmamaksa onu düzenleyin.Merhaba 15 aylık oğlum var ve ailem uzakta eşimin doğu görevindeyiz. Ben tek çocuğum. Çocuk olunca tek başına büyütmek zorluyor kaygılanıyorum stres vs arayıp dertleşmek destek olunmasını istiyorum ama hep konu sen annesi değil misine dönüyor. oysa ya biraz olsun dinlenmek iyi gelecek ama herkes gönülsüz ! annemler gelir bakar ama çok eleştirir eşimden istediğim desteği görmüyorum. Bazen kimden ne bekliyorsun bugünlerde geçicek diyorum ama bazende çok yoruluyorum ben bu zamanlar nasıl yalnız kalıp başımın çaresine baktıysa kimseden benden beklemesin diyorum öfkeleniyorum özellikle kayınvalidenlere çünkü yazın milletin yanında torunum diye abartıp yıl içinde hiç umursamıyorlar uzaktayız diye gelmez aramaz sadece oğluyla konuşur bir tane amcası var oda toplamda 1 saat oynamışlığı yoktur bunlar normal mi ya benim gibi olanlardan tavsiye bekliyorum
Bence gelsinler yani kayınvalidem sorunlarım oldu ama benim sorunlarımın olması çocugum onların torunu olduğu gerçeği değiştirmez.Gelseler daha mı iyi Allah aşkına. Bırakın gelmesinler zamanla düzen oturur kayınvalide çekmekten iyidir.
Bebek arabasına koyup bol bol dışarda vakit geçirin. Hem yorulur kolay uyur hem de dışarda oyalamak daha kolay/.
Gelince ne yapmalarını hayal ediyorsunuzBence gelsinler yani kayınvalidem sorunlarım oldu ama benim sorunlarımın olması çocugum onların torunu olduğu gerçeği değiştirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?