- 17 Mart 2024
- 101
- -56
- 11
- 29
- Konu Sahibi zorhayaller
Merhaba 15 aylık oğlum var ve ailem uzakta eşimin doğu görevindeyiz. Ben tek çocuğum. Çocuk olunca tek başına büyütmek zorluyor kaygılanıyorum stres vs arayıp dertleşmek destek olunmasını istiyorum ama hep konu sen annesi değil misine dönüyor. oysa ya biraz olsun dinlenmek iyi gelecek ama herkes gönülsüz ! annemler gelir bakar ama çok eleştirir eşimden istediğim desteği görmüyorum. Bazen kimden ne bekliyorsun bugünlerde geçicek diyorum ama bazende çok yoruluyorum ben bu zamanlar nasıl yalnız kalıp başımın çaresine baktıysa kimseden benden beklemesin diyorum öfkeleniyorum özellikle kayınvalidenlere çünkü yazın milletin yanında torunum diye abartıp yıl içinde hiç umursamıyorlar uzaktayız diye gelmez aramaz sadece oğluyla konuşur bir tane amcası var oda toplamda 1 saat oynamışlığı yoktur bunlar normal mi ya benim gibi olanlardan tavsiye bekliyorum
yorumlarınız için teşekkür ederim bazılarınız yanlış anlamış bahsettiğim destek duygusal oyun oynaması ilgilenmesi sevmesi gibi .
yorumlarınız için teşekkür ederim bazılarınız yanlış anlamış bahsettiğim destek duygusal oyun oynaması ilgilenmesi sevmesi gibi .
Son düzenleme: