- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin arkadaşım sağol.Şöyle söyleyeyim bu yaşadıklarım yorucu,bunaltıcı zor günler.Sinirlerin yıpranıyo ama o bir gülüşü annem deyişi seni bulutların üstüne çıkarıyor.Bu duyguları bu minik sıpalardan başka ne yaşatabilir ki insana.O yüzden annelik bir nevi delilik hali sinirden patlarken bikaç dakika sonra onunla gülüp oynarken buluyorsun kendiniÇok şükür rabbime böyle bir duyguyu yaşattı bana isteyen herkese yaşatsın inşallah.Sende korkma canım en bunalmış anımda bile iyiki var dedim hep yine olsa yine yaparım dedimkonu sahibi Rabbim yardımcı olsun inşallah. ya ben böyle konulara denk gele gele bebek bakmaktan iyice korkar hale geldim ya
Maşallah canım anladımki emzirmeyi bırakanaA kadar sıkıcam dişimi nolurdu hem emip hemde güzel güzel uyuyup oynasalarbenim oglumda boyleydi uzun bir sure kolikti sonra gece yarim saat suren uyutma cabalari ve 10dk.sonra uyaniyordu
uyumuyor diye kac kez dr.a goturdum
17.ayda memeyi biraktirdim 1hafta icinde deliksiz uyumaya basladi sonra hersey daha guzel oldu
Sanada kolay geldin canım.İşler hiç bitmiyor büyük bir ev küçük memeden ayrılmayan uyumayan bir bebekle ne kadar temizlenebilirki?Ev öyle bir hale geliyorki koşarak evden kaçasım geliyorBir de misafir gelcek oldu mu resmen saçlarım elektriğe tutulmuş gibi havaya kalkıyorAllah yardımcımız olsun hiçbirşey bizden ve bebeklerimizden önemli değil ya napalım bazı şeylerde eksik oluversinBsrSmt Seni çok iyi anlıyorum bugün oturdum bende ağladım şu an o kadar yorgunum ki i uyutup daha bir yığın işim var onları yapacağım
Gerçekten zor bir durum canım kolay gelsin sana
Bende öyle istiyorum 2 yaşına kadar bıraktırmaya çalışmıyorum şuanda da sadece çok bunaldığım yorulduğum için acaba mı diye düşündüm.Memeden başka hiçbirşeyle mutlu olmuyor çünkü şu anda yemekte yemiyor o yüzden düşündüm ama henüz bir çalışmamız yok bu yönde diş çıkartıyor birde üzerine gitmiyoruz miniğin agresif bu aralar2 sene emzirmek istiyorum 16. Ay bana göre erken. Kendi haline bırakın zamanı gelinceye kadar. Belkide şu an hazır değil ve bu yüzden zorluk çıkartıyor anne göğsü memesi doymaktan öte rahatlık ve güven veren bir yer onlar için. Diş çıkarma sürecindeyse eğer bebeğinize meme konusunda baskı yapmayın dilleri yokki anlatsınlar ruh hallerini.
Benim 32 günlük bebeğim var gece 11de gözünü açar 1e kadar 1de uyur daha sonra 2de uyanır sabahın 5 ine kadar uyumaz bazen ağlayacak dereceye geliyorum ama Allah sabir veriyo 2 seneye kadarda çekeriz diye düşünüyorumArkadaşlar merhaba;16.ayını doldurmuş bir bebeğim var.Doğduğundan beri uykusuz bir bebek ilk bikaç ay kolikti sonra geçti bugünlere geldik çok şükür.Benden hiç ayrılmıyor,sürekli emmek istiyor,uykuya direniyor her uyandığında emmeden uyumuyor.sürekli bir mızmızlık halindeyiz bebeğimi çok seviyorum onun iyi olması için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım gelin görün ki kendimi çok yorgun ve agresif hissediyorum.Hala daha geceleri 4 saat deliksiz uyumuşluğum yok diyebilirim bazı geceler 2 saat ayağımda sallıyorum.Bazen uyumayıp yemek yemeyip ağladığında bağırıyorum sonra çok üzülüyorum ona kötü davrandığım için ağlıyorumsürekli bağırıp çağıran bir anne olmak istemiyorum çok yoruluyorum ne yapacağımı bilmiyorum paylaşıp rahatlamak istedim anneler bir fikir verirsiniz belki...
Yerim onun agresifliğini ya minnoşBende öyle istiyorum 2 yaşına kadar bıraktırmaya çalışmıyorum şuanda da sadece çok bunaldığım yorulduğum için acaba mı diye düşündüm.Memeden başka hiçbirşeyle mutlu olmuyor çünkü şu anda yemekte yemiyor o yüzden düşündüm ama henüz bir çalışmamız yok bu yönde diş çıkartıyor birde üzerine gitmiyoruz miniğin agresif bu aralar
aynılarını tyasadım ve malesef bi çözüm bulamadım canım bagırmak kızmak çözüm degil çocugunla arana duvar örme sabretArkadaşlar merhaba;16.ayını doldurmuş bir bebeğim var.Doğduğundan beri uykusuz bir bebek ilk bikaç ay kolikti sonra geçti bugünlere geldik çok şükür.Benden hiç ayrılmıyor,sürekli emmek istiyor,uykuya direniyor her uyandığında emmeden uyumuyor.sürekli bir mızmızlık halindeyiz bebeğimi çok seviyorum onun iyi olması için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım gelin görün ki kendimi çok yorgun ve agresif hissediyorum.Hala daha geceleri 4 saat deliksiz uyumuşluğum yok diyebilirim bazı geceler 2 saat ayağımda sallıyorum.Bazen uyumayıp yemek yemeyip ağladığında bağırıyorum sonra çok üzülüyorum ona kötü davrandığım için ağlıyorumsürekli bağırıp çağıran bir anne olmak istemiyorum çok yoruluyorum ne yapacağımı bilmiyorum paylaşıp rahatlamak istedim anneler bir fikir verirsiniz belki...
Sanada kolay geldin canım.İşler hiç bitmiyor büyük bir ev küçük memeden ayrılmayan uyumayan bir bebekle ne kadar temizlenebilirki?Ev öyle bir hale geliyorki koşarak evden kaçasım geliyorBir de misafir gelcek oldu mu resmen saçlarım elektriğe tutulmuş gibi havaya kalkıyorAllah yardımcımız olsun hiçbirşey bizden ve bebeklerimizden önemli değil ya napalım bazı şeylerde eksik oluversin
Öyle canım öyle İnşAllah sağ salim olurlar da huysuz olsunlar :)Sanada kolay geldin canım.İşler hiç bitmiyor büyük bir ev küçük memeden ayrılmayan uyumayan bir bebekle ne kadar temizlenebilirki?Ev öyle bir hale geliyorki koşarak evden kaçasım geliyorBir de misafir gelcek oldu mu resmen saçlarım elektriğe tutulmuş gibi havaya kalkıyorAllah yardımcımız olsun hiçbirşey bizden ve bebeklerimizden önemli değil ya napalım bazı şeylerde eksik oluversin
keske ama anne kokusu herseyden tatli :)) anne icin gece kac kere uykularini bolup uyaniyorlar :/Maşallah canım anladımki emzirmeyi bırakanaA kadar sıkıcam dişimi nolurdu hem emip hemde güzel güzel uyuyup oynasalar
Amin inşallah.Nasıl iyi geldi okuduklarım iyiki paylaşmışım dedim hele efendi oğlum diye sevvdikçe ağırlaştı demişsiniz yarın bende denemeye başlayacağım küçük bey üzerindeKaç aylıkken bıraktınız emzirmeyi daha erkenmi diye düşünüyorum