Çocuk Hastalıkları Annelerin uykusuzluğu zararlı mı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selinzehra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
43
10
3
34
Günde en fazla 3saat uyuyabiliyorum oda bölük bölük bu emzirme dönemindeki anneler uykusuzluktan kötü hastalığa yakalandınız mı ben çok korkuyorum kalp krizi falan geçiricem die

Günde en fazla 3saat uyuyabiliyorum oda bölük bölük bu emzirme dönemindeki anneler uykusuzluktan kötü hastalığa yakalandınız mı ben çok korkuyorum kalp krizi falan geçiricem die
Kalp krizi falan geçirmedim o dönem şükür ama psikolojik olarak çok etkiliyordu bu durum. Tahammülü az,gergin birisi olmuştum.

Hiç duydunuz mu böyle birşey?
Böyle birşey olsa dünya nüfusu bukadar olmazdı değil mi?
Bilim insanları, doktorlar, liderler sakın doğurmayın derdi dimi?

Hiç duydunuz mu böyle birşey?
Böyle birşey olsa dünya nüfusu bukadar olmazdı değil mi?
Bilim insanları, doktorlar, liderler sakın doğurmayın derdi dimi?
Ya öylede haberlerde en az sekiz saat uykusuzluğun bikaç günü bile beyne çok zarar veriyor kalp krizi aniden geçirmeye neden oluyor uykusuzluğun sonu ölüm falan diyor uzmanlar ya o yuzden korkuyorum çocuğumu büyürken göremiycem diye birazda hastalık hastasıyım hatta bazen bebek uyusa bile uyuyamıyorum umarım sizin dediğiniz gibidir bende dediğiniz gibi olması gerektiğini düşünüyorum ama korkmaktanda geri kalamıyorum

Benim çoktan ölmem lazımmış o zaman, uyku sorunluyum çocukluğumdan beri, ya 2-3 saat uyurum günde bu aylarca sürer yada 16 saat uyurum…..bu kadar ağır işte çalışan günde birkaç saat anca uyuyan insan var çoktan ölürlerdi kalp krizi geçirirlerdi….hangi anne bebek büyütürken uykusuzluktan kalp krizi geçirmiş yada ölmüş?var mı bir örneği, yok
Hangi anne bebeği küçükken günde sekiz saat deliksiz uyumuş? Bebeği iki-üç saatte bir beslemek gerekiyor bu mümkün mü? Tabiki benim dediğim gibi, dünyada tek doğurup uykusuz kalan siz değilsiniz farkında mısınız? Bu işin doğası bu zaten
Anneniz siz bebekken uykusuzluktan öldü mü?

Çok teşekkürler içini rahatlattınız

Merak etmeyin vücut ona alışıyor. Dinlenme fırsatlarını kaçırmayın. Emziriyorsanız süt için önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…