Bu başlıktaki diğer topik nereye kayboldu,,,ben orda kız olabilir diye tahmin ediyordum,,,henüz 11 haftalık bir kaç haftaya kadar öğrenicem inşallah,,,
kızlar ya ben 3 gundur hıc ıyı degılım ne yıyorsam cıkarıyorum ıyıce ıstahsızlastım ne olacak benım halim18 haftadayız daha gram kılo almadım cok korkuyorum ben (
geçmiş olsun canım
bende çok iştahsızım ama ben 3 kilo aldım 2 sini annem sağolsun onlara gittiğimde aldım
bebeğin normalse kilosu filan sonun yapacak bir şey yok canım ama çıkarma devam ederse bir doktora görün bu aylardan sonra çıkarmak normal değil diye biliyorum tabi uzun süreli olanlar.
Benim yakın zamanda doğum yapan/yapacak olan 5 arkadaşımın da bebekleri erkek! Biz henüz 6,5 haftalığız. Kız çocuklara düşkünüm, ama erkek gibi geliyor bana. Ultrasonda solda .)
kanciçeğim merhaba senin bebeğinin cinsiyetini çok merak ediyorum yazıları okudum ve sabırsızlıkla bekliyorum.............allah gönlüne göre versin bende haftaya öğrenicem geçen gittiğimizde söylemedi
15 haftalığım ve hala öğrenemedik geçen hafta gittiğimizde söylemedi emin olmadan bişey demiyor dr 16 sında gideceğiz ve üçlü testlerim var onlarıda yapacaklar hemde cinsiyetini öğrenicez .amin sağol allah hepimizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?