• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelerin, Anne adaylarnn, Anne olmak isteyen herkesin, ANNELER Gn kutlu olsun

Bir günle kutlanmıycak özel kişiler anneler ben böyle günleri sewmiyorum ama yinede tüm annelerimizi rabbim başımızdan eksik etmesin onlara saglık sıhhat wersin tüm anneleri anne adaylarını annelik duygusunu taşıyan yaşayan anne olmasada bile bence tüm kadınlar annedira.s. annelik dygusu war bizde erkekde olmayan bir duygudur bu ay karışık oldu ama annelerimizi sewiyorum we :enbuyukkk:

Canım ya yine harika şeyler yaptın inci tanem çok teşekkürler sen birtanesin canım annem bu sana heee anneme değil annemde canım tabiki çok Şeniz a.e.o

o güzel yüreklerinize temiz kalplerinize saglik anne olalim olmayalim 365 gün anneler günü bizim icin
nedenmi rabbim sade ve sadece biz kadinlara nasip etmis bu güzel duyguyu sükürler olsunki

mest ettiniz beni yazilarinizla yüreklerinize saglik melek annelerim benim

hersey gönlünüzce olsun insallah

rabbim herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu hayirlisiyla

anneev2.png

canım benim anneler günü yaklaşmışken çok iyi düşünmüşsün :1hug:

bende burdan canımın canı gözümün nuru kekliğim bıldırcınım bıdığım en iyi arkadaşım dostum sırdaşım hayatımdan hiçbir zaman asla ve asla çıkmasını istememediğim tek zaafım kurban olduğum biricik annemin senin ve kkda anne olan ve anne olmaya aday olan bütün arkadaşların bu özel ve güzel gününü kutluyorum iyki varsınız hepiniz a.s.

darısı tüm isteyenlere olsun inşallah :Saruboceq:

pemberuyalar_anneler_gunu.jpg

o güzel yürecigine kalbinin temizligine saglik canim insallah rabbim ileride sanada nasip eder bu güzel duyguyu canim benim:Saruboceq:
ama anne adayi oldugun icin seninde simdiden anneler günün kutlu olsun melegimkaydirigubbakcemile5:nazar:a.s.

tesekkürler incim senin gibi güzel Annenin ve bütün Annelerin anneler gününü kutlu olsuna.s.
Anne olmak Allahin biz kadinlara verdigi bir mucizedir Allah herkese bu duyguyu tattirsin:Saruboceq:
cok güzel bir konu acmissin ellerine yüregine saglikkaydirigubbakcemile3Şeniza.s.

:utangac:canimsin yengecigim cok cok tskler:utangac:
:Saruboceq:amin rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakip kavurmasin ve gercekden anne olmayi isteyenlere nasip etsin insallah bu güzel duyguyu:Saruboceq:
seninde yüregine saglik yengosum benim
kuzenlerimde ne sanslilarki senin gibi sünya iyisi melek bi anneye sahipler:hooray::nazar:a.s.

ANNE olmak tabiatın kadına bahşettiği en zor ve en güzel görevdir.

Bir evlat olursunuz, bir dost olursunuz, bir sevgili, bir eş olursunuz; hepsinin kendine göre ayrı güzelliği ve zorluğu vardır. Ama bir anne olursunuz ki, işte asıl o zaman, hani bir söz vardır; dünyada eşi bulunmaz birisinizdir artık. Bir başka görevdir anne olmak, bir başka zordur bağrında bir canı taşımak, yaşatmak ve geleceğe doğru fırlatmak…
ANNEM;
Sevgin,ölçülmez bir özlemle var oluyor yüreğimde.Annem bu hayatı ilk senden öğreniyoruz ve ilk senin elini tutuyoruz.kıyaslanmaz bir sevgi,ölçülmez bir özlemle var oluyorsun yüreğimde.
Özlemin, sana olan sevgimi perçinliyor her geçen gün.
Seni tanıdıkça seni tanımadığım hissine kapılıyorum,o kadar büyüksün ki seni nasıl tanıyacağımı,seni nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum.
Sen koca yürekli dünyam,çıkarsız sevgine nasıl karşılık verebilirim senin?Ne kadar sevsem ödeyebilirim uykusuz gecelerinin hakkını..
Bildiğim bir şey var ki o da; yerinin doldurulamayacağı
Unutsan beni bir an,nefes almaz bu ciğerlerim.Yaşama gücü veren en değerli varlığım sen iyi ki annemsin benim.

Aramızdaki bağ öyle bir şey ki, bu sadece ANNEve çocuk arasında kurulabiliyor.ve o hassas yere hiçbir şey giremiyor.anlatılmaz bir dünya kurmak yine senin sayende oluyor annem.Bu hayatı ilk senden öğreniyoruz ve ilk senin elini tutuyoruz.kıyaslanmaz bir duygu.

varlığın bana ne kadar güç veriyor biliyor musun,şu hayatta en çok seni üzmekten korktuğumu biliyor musun
Hayat seni sevdikçe güzelleşiyor.
Yüreğimin aldığı kadar bendesin,nefes aldığım sürece sevdiğimsin...bu hayat seninle var oldu bende,sensizken eksik kalıyor bir yanım...sol yanımın sesi adını anıyor her an...bu küçük kız,sevginle nefes alıyor...yüreğim gülizar sen de bahçıvanısın oranın doğduğum günden beri

annelergngw6.gif

canimsin emegine yüregine saglik kusuruma bakmayin hepinizde ayri ayri okudum msjlari fakat vaktim sinirli oldugundan önce tek tek cvp verip tsk edemedim
tüylerim diken diken oldu okurken gözlerimde doldu annelik bu olsa gereka.s.:CüvCüv::nazar:

Canim annem...Keske büyümeseydimde dizlerinden ayrilmasaydim..keske ellerde kiz sende gelin olsaydim...yerin öyle farkliki bende...herseyime ortak,canim arkadasim canim sirdasimsin sen...yine Anneler gününde yaninda olamiyorum ama inan bana taa icimde biyerler sizliyor seni düsündükce...en cokta kokunu özledim..yakinda insallah yine beraber olacagiz güzel annem...
tüm güzel KK bayanlarinin ve hepinizin melek annelerinin anneler günü kutlu olsun

anne4mk4.jpg

:çok üzgünüm:canimsin o güzel yüregine emegine saglik rabbim tez zamanda annecigine kavusdurur insallah:Saruboceq::teselli:a.s.

Gurbet aci bir okmus
Saplandi bagrima cikmiyo anne
Saclarima aklar dustu
Daha yasim ne,basim ne anne
Durmaz kalbimin agrisi
Durmaz gozlerimin yasi
Geceleri uykusuzlugum
Hasretinden olsa anne
Sensiz gecen bir gunumu
Sorma bana anlatamam anne
Seni nasil aradigimi sorma
Anlatilcak sey degil anne

anneme yazmis oldugun onlarca siirimden bir tanesini paylasmak istedim,
tum annelerin,anne adaylarinin,anne olmayi ozlemle bekleyenlerin ve anneligi yureginde hisseden herkesin anneler gunu kutlu olsun,Rabbim kimseleri anasiz koymasin,,,,:Saruboceq:

:teselli:canimsin benim ya canim:teselli:
o güzel yüregine temiz kalbine saglik nekadar güzel yazmissin öyle anne olarak gözlerim doldu akdi sel oldu rabbim annecigine kavusdursun seni canim arkadasim benim:1hug:a.s.

cnm benim çok incesin adaylarıda unutmadığın için
bi tanesin ........ inan diyecek birşey bulamıyorum
ama bende bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum sevgiyle kalın..........

ne demek :nazar:boncugum az önce sergüzest inde bana yazdigi gibi bütün kadinlar annedir cok hosuma gitti vede cok dogru:teytey::hooray:
gelecegin annesi canimsin benim:1hug:a.s.

ANNEME MEKTUP

Sevgili anneciğim,
Ne garip; yeni yeni farkediyorum ki, çocuklari anne olunca çocuklaşiyor anneler... Ve insan, zamanin nasil insafsiz bir öğütücü olduğunu bu rol değişiminde anliyor.
Eminim karnindaki ilk tekmemden, hatta doktorlarin "Bundan sonra ağir kaldirmak yok" müjdesinden beridir iki kişilik yaşiyorsun yaşami... Doğum odasinda bir küçük el saçlarina tutununca değişti herşey ve o el, o saçtan hiç eksik olmasin istedin.
Kimbilir kaç geceyi karyola başuçlarinda derin iç çekişler dinleyip hüzünlenerek uykusuz geçirdin, kaç emzirme seansinda bitkin uyuyakaldin. O gün bugündür hayati, bir toprakla çiçeği kadar ortak üretiyor, tüketiyoruz. Yol boyu, kusurlarini hiç görmedik birbirimizin, yeteneklerimizi abarttik, karşilikli toz kondurmadik üzerimize, kol kanat gerdik... Ben dünyanin en iyi evladiydim, sense tarihin en iyi annesi... Her çiğlikta başucumda biteceğini bilmenin güveniyle büyüdüm. Her derdimde benden çok dertleneceğini bilmenin o bencil alişkanliğiyla ayakta kaldim. Sevginle donandim... Ama sonra birden o korkunç çark devreye girdi ve yaşamin acimasiz kurali işledi:
Büyüdüm... Senin kollarinda "sen" den habersiz, bambaşka bir "ben" çikti ortaya. Bazen o eski "ben"e hiç benzemeyen bir "ben"... Çünkü farkettim ki anlattiğin masallarin yaşamda karşiliği yokmuş. Kizlar bir prens umuduyla kurbağalari öpedursun, ben her yalanda burnumu yokladim. Şaşirdim. Bostandaki danalarin, isirilmiş lahanalarin ve benzeri pastoral ninnilerin modasinin geçtiğini gördüm sokakta... Söyleyemedim sana... "Yaşamin değiştiğini, eski tecrübelerin artik eskisi kadar geçerli olmadiğini" anlatan kitaplari salonun ortasinda açik biraktim, açip okuyasin diye... Her kuşağin o vazgeçilmez ikilemi depreşti yeniden: "Devir de amma değişti" diye yakinirken ben, sen in beni ilginle boğulduğumdan dertlendim. Bir yeri yaralandiğinda "Anam görürse ne kadar üzülür" diye gizlemeye çalişmak küçük bir çocuk için nasil ağir bir yüktür bilir misin? Acindan çok, O'nda yaratacaği aci, acitir canini... Oysa ne çok acilar paylaştik seninle.. Ve ne çok sevinçler yaşadik beraber... Nasil dar günlerde yardima koşup, kaç şenliğine ortak olduk birbirimizin..? Lakin artik kafesten uçma vaktiydi. "Danalarin girdiği bostan"da ayakta kalabilmenin yolu, tek başina kanat çirpmayi öğrenmekten geçiyordu. Yargiladik birbirimizi bir dönem... Sorguladik...

Canım ya yine harika şeyler yaptın inci tanem çok teşekkürler sen birtanesin canım annem bu sana heee anneme değil annemde canım tabiki çok Şeniz a.e.o

:utangac:isde beni can evimden kalbimin en derininden etkiledin melegim canim annem yazisinla cok mutlu oldum mest ettin beni inanki:utangac:ne mutlu bana ne yazicagimi sasirdim:utangac:cok cok tskler canim benima.s.:1hug:Şeniz

Anne adayı olduğumdan itibaren burada paylaşımda bulunduğum tüm KK üyesi dostlarımınanneler günü kutlarım bebeği olmayan bir kadının bile annelik duygusu olduğuna inanıyorum.
Canım annem hayatımda vazgeçemiyeceğim en önemli kişilerin başında gelir,hayatım boyunca kimse onun gibi beni sarıp sarmalayıp ısıtımaz hiç kimse onun kadar fedakar olamaz hayatını hiçe sayamaz.İyiki var kendimi güvende hissediyorum annemin varlığıyla.Annemin anneler günü kutluyorum.
Bana bakan beni büyüten üzerime nezekati ve aselati konduran babaannemin anneler gününü kutlarım.
Tam 13 aydır anneyim hayatımın en güzel kendimi en sevdiğim dönemlerini yaşadığım oğlum sayesinde kendi anneler günümü kutlarım...

Back