Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 mayistan itibaren odemeler yapilacak denmesi zaten bu tarihten once dogan cocuklara verilicek olmasi anlamini cikariyorum ben tahminm 18 yas alti cocuklar icin olucak.benim anlamadığım 3-4-5-6-7-8-9-10 yaşlarındaki çocuklar çocuk değil mi? madem veriyorlar ülkede ki 18 yaş altı her çocuk için versinler![]()
15 mayistan itibaren odemeler yapilacak denmesi zaten bu tarihten once dogan cocuklara verilicek olmasi anlamini cikariyorum ben tahminm 18 yas alti cocuklar icin olucak.
15 mayisda tarihinde zaten bi kadinin 3 cocuk dogurma ihtimali yokk
kaynak göstersin kaynak!!
Bu sorunun sorulması gereken esas kişi onlardır bence![]()
18 altı herkesede vermezler canım..ne 300 lirası bayram harçlığımı bubenim anlamadığım 3-4-5-6-7-8-9-10 yaşlarındaki çocuklar çocuk değil mi? madem veriyorlar ülkede ki 18 yaş altı her çocuk için versinler![]()
15 mayistan itibaren odemeler yapilacak denmesi zaten bu tarihten once dogan cocuklara verilicek olmasi anlamini cikariyorum ben tahminm 18 yas alti cocuklar icin olucak.
15 mayisda tarihinde zaten bi kadinin 3 cocuk dogurma ihtimali yokk
Sana ne lazım apla...14/05/2015 günü 23:59'tan önce doğan çocuklara ödeme yapılmayacaktır.
diyor ama.. Sanırım kimse net bir şey bilmiyor..
Sana ne lazım apla...![]()
Sigorta sut parasi veriyor150 tl ne yardımı aldıınız acaba ??
paha biçilemezzzz.. bendede var bidene ömür törpümmmm yavrummmvalla bende ki 2 çocuk 5 çocuğa bedel onun üzerinden hesaplansın işte bişilergönüllerinden kaç bin koparsa
![]()
paha biçilemezzzz.. bendede var bidene ömür törpümmmm yavrummm
ay yazık 14 mayıstan önce günü gelenlere tıpa taktıracaklar tööbe tööbeee![]()
paha biçilemezzzz.. bendede var bidene ömür törpümmmm yavrummm
ay yazık 14 mayıstan önce günü gelenlere tıpa taktıracaklar tööbe tööbeee![]()
hahahahdüşünsene 14 mayıs'ı 15 mayısa bağlayan gece yarısı doğuyor çocuk
![]()
Bakanligin hatti net birsey yok diyor 15 de ararsaniz yardimci oluruz diyorlar ben sordum.once mi sonra mi deyince14/05/2015 günü 23:59'tan önce doğan çocuklara ödeme yapılmayacaktır.
diyor ama.. Sanırım kimse net bir şey bilmiyor..
Benim kiz bir ederde oglan 5 cocuga bedelvalla bende ki 2 çocuk 5 çocuğa bedel onun üzerinden hesaplansın işte bişilergönüllerinden kaç bin koparsa
![]()
hahahahdüşünsene 14 mayıs'ı 15 mayısa bağlayan gece yarısı doğuyor çocuk
![]()
300 neyine yetmiyo,keşke 1000 tl werselerdi(((