How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları annelerden acil cevappppppppppp...

benim yatak odam dar yer yok yani park yatağı koymak için ben odasında yatırmayı düşünüyorum ama büyüyen karyolayı takım olduğu için tercih etmiştim bakalım bi bebek olsunda bende bu arada iyice araştırayım bu arada elifnaz resimler çok güzel güle güle kullan canım...

teşekkür ederim canım. büyüyen takımlarda çok şık oluyor gerçekten.. bende çok kararsız kalmıştım.. :uhm:hatta bizim burda bi mobilyacı var gelip geçerken hala bakarımsengözlerimebaksanab onun için senin içine hangisi siniyorsa onu al

Bende park yatak alacağım. Kraft ın bir modelini beğendim.. chicco da çok pahalı geldi 8 ay sonra odasına geçeceğiz. O zaman çilekten oda takımı alacağım büyüyen.. Onuda beğendim..

ya benim ikisini alacak lüksüm yok hem yerim yok park yatak tamam kullanışlı özellikle titreşimli olmasıda hoşuma gidiyor ama hem ilerde 1 yaşına gelince tekrar bidaha yatak alıp taksite girmek istemiyorum hemde gardolabı olmadığı için ayrı bir parça olucak yer tutucak en iyisi büyüyen karyolalar sanırım.hm ilerdede rahatlık hemde takımları çok güzel..:dance:

ben normal mobilya alıcam yataklı, büyüyen değil, ama 5 yaşına kadar yatıyorlarmış.benim bekarlıktan şifonyerim var, onu süsledik bir güzel.zaten yatak odasına alıcam.bir kaç sene idare eder, sonra oda alırım.dollap almadım, bizim dolapta idare eder.şifonyer büyük zaten, yatağında çekmecesi var. bana yeter.park yatak almıycam.hem bu yataklar, sallanıyor, asansörlü

ayy çilek mobilyada bi takım gördüm kızlar bebk odası için mobilya renginde bayıldım bayıldım..ahh ahh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy çilek mobilyada bi takım gördüm kızlar bebk odası için mobilya renginde bayıldım bayıldım..ahh ahh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım bence senin içinde oda takımı alma isteği var bende ilk günlerde park yatak diyordum ama sonradan oda almaya karar verdik.ilk çocukta insanın hevesi oluyo park daha kullanışlı belki ama.5-6 yaşına kadar büyüten beşikte de yatar

valla canım benim annemde doğum yaptı ve ikisi arasında çok kalmıştı en sonunda büyüyen karyoladan aldık annem şimdi iyiki bunu almışım diyor park yatak alsaydım nereye koycaktım onca malzemeyi diyor

canım bence senin içinde oda takımı alma isteği var bende ilk günlerde park yatak diyordum ama sonradan oda almaya karar verdik.ilk çocukta insanın hevesi oluyo park daha kullanışlı belki ama.5-6 yaşına kadar büyüten beşikte de yatar

evet galiba benim sorunum o çözmüşün çok teşekkür canım..kaydirigubbakcemile3

valla arkadaşım ilerde genç odasına dönen beşikler var obndan alman daha avantajlı benim ablamın bebgi oldu oda sen gini kararsız kaldı park beişkmi yoksa hem beişk hemde genç odası olanmmı die arada kaldı benim tavsiyem üzerine iki amaçlı olanı yai hem beşik hem genç odası olanı aldı ilerde alınıyo alınmıyo bi taşla iki kuş vur derim gereksiz masraf yapma benim düşüncem......

Valla canım buna sen karar ver benimevim baya geniş yrı bir odası var orada oda takımı var zaten yatak odasına ufak şu portbebe mi diyolar ondan aldık ama günüm çoğu oturma odamda geçtiğinden burdada koltukta falan sert sert uyumasını istemediğimden park yatak aldık ben hepsini kullanıyorum.

canım benim ben büyüyen beğiş aldım 220 milyon yazın beşiğini çıkarıp ayrı koycam kızım yatırıcam inşallah buyuyen taraftada oğüluma yatırıcam yanı iki yatak olucak bence buyuyen al derim yinede sen bilirsin ama insanın evi olduktan sonra tabi şimdi park yatak alıp daha sonra oda takımı alırsın inşallah ama benim o şansım yok yanı kıracı oldun için ancak yinede sen bilirsin

bende kızımaa büyüyen beşiği olan bi takım aldım ama tabiki
odasında yatmadı büyüyen beşikte yatak odama sığmadığı için
odamıza küçük beşik aldık parka yatağı ben kullanmadım
ama kullanan arkadaşım var gayette menunlar ama ben
büyüyen beşiki kullanamadığım için memnun değilim

ikinci bebiş için park yatak aldım ben geçen hafta. henüz daha kullanmadım ama fiyatı uygun geldi anneme yada tatile gittiğimde falan kullanırım çocuk orda burda yatmasın diye aldım.

merhabalar bayanlar ben henüz hamile filan değilim ama yol üstünde bir bebek mobilyacısı var çok güzel bebek odaları vardı dayanamadım girdim içeri sordum inceledim.içi gayet genişti ve yanındaki komidin çıkıp çalışma masası oluyormuş çıktığında boyuda gayet rahat bir genç yatağı gibi oluyodu..yani diyolar ya 5 6 yaşa kadar kullanılır diye benim baktığım yatak rahat 14 15 yaşa kadar kullanılır???

ben büyüyen beşik aldım çok memnunum 90 a 1,90 cmçok rahat ben bile girip içine yatıyorum büyüyen beşiği öyle heryerden alma çünkü kimisi dar oluyor bir anlamı kalmıyor belisinkiler çok kötüyani sunta hiç rahat değil modokodan aldık biz gayet rahat valla bizde park yatak düşünmüştük en başta sonra vazgeçtik bir arkadaşımda görmüştüm kızına almış 10 yıl o kullanmış sonra oğlu olunca 3 yıldırda oğlu kullanıyor tavsiye ederim ama yinede sen bilirsin

cnm büyüyen karyolaları çoğu kişi beğenmemiş
ablamda hiç memnun kalmadı
eğer bebeğin ayrı odası yoksa yatak odana alacaksan park yatak al derim
zaten 1-1.5 yaşına kdr kendi odanda bakıyosun
sonra ayrı o da yaparsan biraz daha genç işi döşersin
ben ikeadan aldım cnm
büyüyen karyola değil ama öndeki parmaklıklar açılıyo ve karyola oluyo kibar bişey
büyük değil çekmeceleri yok ama burdan baabilirsin cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/307323-ipek-kizim-icin-yaptigim-tum-hazirliklar.html

Back