- Konu Sahibi benim_olan
-
ya ben bu soruyu bi kaç kez daha sordum farklı yerlerde ama cevaplayan olmadı.:1no2:Annelre özellikle kulalananlar cevaplarsa sevinirimpark yatak var şimdi moda ama bide büyüyen karyolalar var.hani ilerde tek kişilik bebişlere beşikten sonra normal yatak olarakta kullanılan.hangisi daha kullanışlı? hangisi özellikle ilk bebek için avantajlı çok merak ediyorum.ben şimdi bebeşim olunca İnşşallah 2 3 yaşınıda düşünerek büyüyen beşiklerden istiyorum.kullanan arkadaşlardan yardım isityorum.park yatak daha uygun ama onda çoçuk uzun zaman yatabilirmi? merak ediyorum..acil cevappp..:uhm:
canım benim kızımın 3 yatağı var
biri park yatak
biri salanan beşik
biride odasının takımında olan büyüyen yatak
odasını hiç kullanmadık şimdiye dek o yüzden bişey diyemicem bizim odamızda yatığı için beşiğinde yatiyor
park yataktda gündüzleri içinde oynaması ve uyuması için aldım çünkü yatak odalarımız üst katta devamlı in çık yapmamak için park yatak aldık
park yatak çok kullanışlı gerçekten içinde çok rahat uyuyor hemde büyük bence 2-3 yaşına kadar çok rahat bi şekilde kullanırız
birde seyahat çantası felan var çok kolay katlanıyor ufacık oluyor çantaya sığıyor felan biyere gidince mesela çok rahatlık
benimde çevremden gördüğüm kadarıyla büyüyen yataklardan pek memnun değiller.şimdilik park yatak al sonra normal yatakta yatırırsın zaten.
canım nerden almıştın park yatağı? yni şimdi büyüyen yataklar kullanışlı değil öylemi? offfmafoldumben
ya arkadaşlar bana kızmayın ama park yatak tamam rahat bana özelden ulaşan arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum fakat hem dış görünüş olarak ağır gelmedi bana bide şimdi ilk bebekte park yatak aldık diyelim gardolabınıda ayrımı alıcaz? çamaşırlarını nereye koyucam.çünkü sanırım bu park yataklar tek satılıyor e yatak başka gardolabı başka güzel olmazki ??? bi türlü çözemedim bu işi nolur şu bebişlerinizin yataklarının resmini koyunda bi karar vereyim yaa...off :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?