How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları annelerden acil cevappppppppppp...

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
ya ben bu soruyu bi kaç kez daha sordum farklı yerlerde ama cevaplayan olmadı.:1no2:Annelre özellikle kulalananlar cevaplarsa sevinirimpark yatak var şimdi moda ama bide büyüyen karyolalar var.hani ilerde tek kişilik bebişlere beşikten sonra normal yatak olarakta kullanılan.hangisi daha kullanışlı? hangisi özellikle ilk bebek için avantajlı çok merak ediyorum.ben şimdi bebeşim olunca İnşşallah 2 3 yaşınıda düşünerek büyüyen beşiklerden istiyorum.kullanan arkadaşlardan yardım isityorum.park yatak daha uygun ama onda çoçuk uzun zaman yatabilirmi? merak ediyorum..acil cevappp..:uhm:

benim fikrimi sorarsanız gerek yok büyüyen beşige çünkü büyüdüğünde normal yataklar kadar olmuyo vede gereginden fazla yer işgal ediyo...yani kullanıssız oluyo... yine yatak almak zorunda kalırsınız..şimdilik normal besik veya park yatak almak daha mantıklı bence..

şimdi park yatak alın ilerde kendi begendiği bir oda takımı alırsı nız zaten sizi epeyce masraftan kurtarır
bende ikiside var sadece park yatagı kullanıyoruz

ilk olarak park yatak daha kullanışlı canım bende küçük sallanan beşik var canım daha kullanışlı oluyo

benimde çevremden gördüğüm kadarıyla büyüyen yataklardan pek memnun değiller.şimdilik park yatak al sonra normal yatakta yatırırsın zaten.

ya ben bu soruyu bi kaç kez daha sordum farklı yerlerde ama cevaplayan olmadı.:1no2:Annelre özellikle kulalananlar cevaplarsa sevinirimpark yatak var şimdi moda ama bide büyüyen karyolalar var.hani ilerde tek kişilik bebişlere beşikten sonra normal yatak olarakta kullanılan.hangisi daha kullanışlı? hangisi özellikle ilk bebek için avantajlı çok merak ediyorum.ben şimdi bebeşim olunca İnşşallah 2 3 yaşınıda düşünerek büyüyen beşiklerden istiyorum.kullanan arkadaşlardan yardım isityorum.park yatak daha uygun ama onda çoçuk uzun zaman yatabilirmi? merak ediyorum..acil cevappp..:uhm:

canım benim kızımın 3 yatağı var
biri park yatak
biri salanan beşik
biride odasının takımında olan büyüyen yatak
odasını hiç kullanmadık şimdiye dek o yüzden bişey diyemicem bizim odamızda yatığı için beşiğinde yatiyor
park yataktda gündüzleri içinde oynaması ve uyuması için aldım çünkü yatak odalarımız üst katta devamlı in çık yapmamak için park yatak aldık
park yatak çok kullanışlı gerçekten içinde çok rahat uyuyor hemde büyük bence 2-3 yaşına kadar çok rahat bi şekilde kullanırız
birde seyahat çantası felan var çok kolay katlanıyor ufacık oluyor çantaya sığıyor felan biyere gidince mesela çok rahatlık

canım benim kızımın 3 yatağı var
biri park yatak
biri salanan beşik
biride odasının takımında olan büyüyen yatak
odasını hiç kullanmadık şimdiye dek o yüzden bişey diyemicem bizim odamızda yatığı için beşiğinde yatiyor
park yataktda gündüzleri içinde oynaması ve uyuması için aldım çünkü yatak odalarımız üst katta devamlı in çık yapmamak için park yatak aldık
park yatak çok kullanışlı gerçekten içinde çok rahat uyuyor hemde büyük bence 2-3 yaşına kadar çok rahat bi şekilde kullanırız
birde seyahat çantası felan var çok kolay katlanıyor ufacık oluyor çantaya sığıyor felan biyere gidince mesela çok rahatlık

canım nerden almıştın park yatağı? yni şimdi büyüyen yataklar kullanışlı değil öylemi? offfmafoldumben

bende park yatak aldım çok memnunum 3 yaşına kadar kullanabiliyor gerçi ben dayanamayıp 2 yaşında falan alırım heralde kuzumun yatağını. büyüyen beşikleri beğenmedim dar geldi.. benimde alan arkadaşlarım menun değil hatta ikinci çocukalarına park yatak alanlar var

canım nerden almıştın park yatağı? yni şimdi büyüyen yataklar kullanışlı değil öylemi? offfmafoldumben

canım biz henüz kullanmadık yani 1 yaşına kadar bizim odamızda yatırmayı düşündüğüm için salanan beşiğinde yatiyor kızım, büyüyen yatağıda odasında süs gene duruyor şimdilik sırnaşık şey
park yatağını internet üzeri almıştık sayfa adı vermek yasak sanırım, istersen özelden yazarım canım. Ama ila internet üzeri almak gerekmiyor tabii bebek gereçleri satılan mağzalardada rahat bi şekilde bulabilirsin

cnm benim oğlum şuanda 2 yaşında ve halen daha park yatakta yatıyor.
ayrıca park yatak çokta kullanışlı.mesela ben mutfakta işim olduğunda çekiyordum yatağı mutfağa oğlum içerisinde oynarken bende işimi yapıyordum.
bide mesela yatak odamız soğuk olduğunda yatağı oturma odasına götürüp orada yatırıyorum.
yani istediğin yere götürebiliyorsun yatağı.
tavsiye ederim çok memnunum ben park yataktan.
herhalde 1 sene daha yatırabilirim diye düşünüyorum.

ya arkadaşlar bana kızmayın ama park yatak tamam rahat bana özelden ulaşan arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum fakat hem dış görünüş olarak ağır gelmedi bana bide şimdi ilk bebekte park yatak aldık diyelim gardolabınıda ayrımı alıcaz? çamaşırlarını nereye koyucam.çünkü sanırım bu park yataklar tek satılıyor e yatak başka gardolabı başka güzel olmazki ??? bi türlü çözemedim bu işi nolur şu bebişlerinizin yataklarının resmini koyunda bi karar vereyim yaa...off :uhm:

canım şimdi tabi herkesin tercihi aynı olmaz.. masko da dahil olmak üzere bütün mobilyacıları gezdim açıkçası ben biraz daha ilerdede kullanabileceği bir şey istedim onun içinde çilekten floranın üçlü dolabını,şifonyerini aldım kızım 2 yaşına girsin yatağını ve komodini alacağım dediğim gibi tercih meselesi. bide ben bazalı yatak almayı düşünüyorum şimdiden bizim kızın kıyafetleri, yorganı, battaniyesi yer tutmaya başladı.

luks_oyuncak_park_yatak.jpg

mesajını akşam gördüm kızım uyuduğu için çekemedim bizimki yeşil olan dediğin gibi estetik değil mesela bizim kızın odasıyla pek alakası yok ama okadarda kötü durmuyor..

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bana kızmayın ama park yatak tamam rahat bana özelden ulaşan arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum fakat hem dış görünüş olarak ağır gelmedi bana bide şimdi ilk bebekte park yatak aldık diyelim gardolabınıda ayrımı alıcaz? çamaşırlarını nereye koyucam.çünkü sanırım bu park yataklar tek satılıyor e yatak başka gardolabı başka güzel olmazki ??? bi türlü çözemedim bu işi nolur şu bebişlerinizin yataklarının resmini koyunda bi karar vereyim yaa...off :uhm:

canım park yatağı zaten kendi odana koyacaksın ilk zamanlar bebek ayrı odada yatamaz
park yatak dışında oda almayı düşünmüyormusun? bebek odası yani
dolap, yatak, komidin, altını açmak için ayrı komidin felan?
bitek park yatak olmaz tabii ayrı ayrı çirkin durur bence.

benim yatak odam dar yer yok yani park yatağı koymak için ben odasında yatırmayı düşünüyorum ama büyüyen karyolayı takım olduğu için tercih etmiştim bakalım bi bebek olsunda bende bu arada iyice araştırayım bu arada elifnaz resimler çok güzel güle güle kullan canım...

arkadaşım ben büyüyen yatak odalarından aldım oğluma
2.5 aylığız , doğduğundan beri yatağında yatıyor üstelik prematüre doğdu..
ben odasına kanepe yaptırdım gerektiğinde
ben onun odasında yatıyorum..
çokda memnunum..

Back