Anneler yardiminiza ihtiyacim var

Hem karnım doysun,hem pastam dursun olmuyor ne yazıkki çocuk büyütürken.
Eviniz kirlenebilir,dağılabilir,müze gibi tutmaya çalışırsanız çocuğunuza ayıracağınız zamandan çalacaksınız.
Bakın bir daha 3 yaşında olmayacak yavrunuz. Şu an zaten pandemi dolayısıyla minimum dışarı çıkıyoruz,enerjilerini nasıl atacak ki minikler. Oğlum 27 aylık,kızım 8 yaşında. Kızım online dersteyken sadece oğlumla ilgileniyorum ,uyuyor öğlen o arada hem kızımın ödevleri hem yemekle ilgileniyorum. Eşimde geçip karşıma ev dağınık falan dese buyur topla der geçerim,kafama takmam yani kusura bakmasın. Tabi ki zaman ayırıyorum temizliğe de ama her gün her gün hırala gürele uğraşmıyorum.
Eşyaya hizmet edeceğime,oturur evladımla oyun oynarım.
Üzmeyin kendinizi,inanın değmez üzüldüğünüze
Olduğu kadar olsun,çocuğunuz büyüyünce tertemiz tutacaksınız evinizi zaten. Bu bir süreç,hep 3 yaşında kalmayacak. Büyüdükçe düzelecek herşey.

Çocuk dışarı da çıkamıyor. Ne yapsın ki. Virüs falan dinlemeden kimsenin olmadığı dağa taşa gidip çocuğa hava aldırmanız lazım. Bir kilim iki lokma sandviç olsa doyarsınız zaten size de iyi gelir. Bütün gün evde oturarak siz bile bunalırsınız çocuk ne yapsın? Bisikletle bile gidilir bir yerlere. Kullanmayı biliyorsanız alın ikinci el basit bir şey. Çocukla beraber çıkın gidin. Virüs ne zaman geçecek Allah bilir. Bir şekilde önlemlerimizi alıp dışarıyla temas halinde olmak zorundasınız.

Anladığım kadarıyla yani okuyabildiğim kadarıyla sizin dinlenmeye ihtiyacınız var. Haftada birkaç gün eşiniz kalsın cocukla siz yarım saat 1 saat yürüyüşe çıkın.

Ev değil çocuk önemli bir daha bu yaşa gelmeyecek kitap okuyun pedagoji üzerine ilk 5 yaş galiba çok mühim çekirdek ailedeki güven bağı için ama bağırmamak elde değil benimki de iki yaşında misafirliğe geldiğimizde tv yi sallayacak kadar kudurup şımarıyor ne yapacağımı bilemiyorum ben de araştırmaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…