- 17 Aralık 2015
- 26.695
- 48.688
- 598
- Konu Sahibi Minikbirbal
arada dışarıya çikarinHani normal bi uasamda illaki anneye kaynanaya verilir bi kac saat oyalayabilirler benm oyle bi inkanmda yok tek basima butun evde cabaliyorum gun boyu herseye yetmeye calisiyorum sonrada ben mitsz oluyorum kizimla en cok ilgilenen benm oynuyorum akliniza gelebilcek hersey oyun hamuru boyamasi vss sadece 5 dk cok cabuk skiliyor ve masallah cok konusuyo hergun ayni seyler bi sure sonra farklilik istiyo haliyle benm bunyemde tukeniyo arastiriyorum napim nasil yapim bagirmiyim die ama sonra oyle ipin ucu kaciyoki normalde koltugu boyamayan kiz koltuklari duvarlari boyuyo anlatiyorum defterimizi boyuyalim kizim esamiza zarar vermeyelim tamam anne sonra tekrar basa sariyoruz
benim kizimda evde dunya kadar boya kitabi resim defteri varken baktim duvarlari ciziyor oyun oynadigi odanin duvarlarini kendisine hibe ettim ama yalnizca bu duvari cizebilecegini soyledim hatta birlikte ciziyoruz hergun
![Woozy face :woozy_face: 🥴](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f974.png)
cocuklarin hayal dunyasina defterlerin dar alani yetmezmis o yuzden daha genis olan duvarlara yonelirlermis cizmek icin birakin cizsin bir badanaya bakar.
ama bu demek degilki her duvari cizebilir her koltugu karalayabilir kuraliniz olmali bu konuda hem ozgur birakip hemde kurallar koymalisiniz.
oyun odasinda birakin istedigi her şeyi yapsin,orasi onun özgür alani olsun
ziplamasi icin trambolin aldim maddi imkaniniz varsa dusunun derim.
ziplamak beyincik gelisimleri icin cok onemliymis bunun icin zipliyorlarmis.
yani biz aman ziplama dusersin aman cizme boyarsin derken aslinda gelisimlerinin bir parcasi olan donemleri baskiliyoruz baskilamaya calisiyoruz.
sabahtan aksama kadar savaş alanina dönuyor o oda,ama baska hic bir yere dokunmuyor sadece elinde biraktigi 1 2 oyuncak oluyor bazen okadar.
ben de daginiklik sevmem tamam belki dip kose temiz bir evim yok ama bu sayede en azindan diger taraflar toplu kaliyor.
is yaparken eline bez verin toz alsin
yemek yaparken oyuncak bicagini verin onune malzemesini koyun oda oynasin yaninizda.
bulasik makinasini bosaltmaniza yardim etsin
sofrayi kurmaya yardim etsin