- 15 Ocak 2015
- 214
- 55
- 298
- 30
- Konu Sahibi Minikbirbal
-
Keşke biraz düzgün yazsanız... eğer yaşamınız da yazdıklarınız gibiyse eyvah...
3 yaşında çocuk devamlı oyun ister. Biraz evi salacaksınız evi eşiniz gelince çocuğu ona oynamak için gönderip toplarsınız, gündüz sadece yemek yapın. Yemek yaparken çocuğunuza da tabak tencere verin oynasın. Çamaşır yıkayınca beraber asın, oyun olur ona da gibi çözümler bulun.
Ama önce yazdıklarınızı bir okuyun, böyle yazı olmasın lütfen...
Cok biliyor eşiniz madem haftada bir gün yardımcı alsın eve.
Hem musmutlu çocuk hem tertemiz ev olmuyor öyle.
Istemek gibi kolay değil.
Kendinizi yıpratmayın.
Rahatsızsa bassın parayı alsın yardımcı. Hihh!
Oyun oyniyoruz ama genelde 5 dknicersinde skiloyor asla kendisi tek basina oynamaz herseyi zayen birlikte yapiyoruz cnku hic yanimdan ayrilmiyo malesefki esim cok iyidir ama evin dagnk olmasina asla katlanamiyo onun surat asmasi beni daha mutsuz edip sinirlendiriyo hizli yazdigim icin biraz karmasik olmuştur cnku cok moralim bozukYazdığınızı bi okusanız keşke göndermeden. Anlayamadığımız konuya yorum yapamıyoruz maalesef.
esiniz de temiz bir ev ayni zamanda herşeyi ile ilgilenilmiş bir çocuk istiyorsa kalksin kendisi yapsin yada temizlik elemani alsin hepsi bir arada çok mukemmel yurumuyor cunku
Hani normal bi uasamda illaki anneye kaynanaya verilir bi kac saat oyalayabilirler benm oyle bi inkanmda yok tek basima butun evde cabaliyorum gun boyu herseye yetmeye calisiyorum sonrada ben mitsz oluyorum kizimla en cok ilgilenen benm oynuyorum akliniza gelebilcek hersey oyun hamuru boyamasi vss sadece 5 dk cok cabuk skiliyor ve masallah cok konusuyo hergun ayni seyler bi sure sonra farklilik istiyo haliyle benm bunyemde tukeniyo arastiriyorum napim nasil yapim bagirmiyim die ama sonra oyle ipin ucu kaciyoki normalde koltugu boyamayan kiz koltuklari duvarlari boyuyo anlatiyorum defterimizi boyuyalim kizim esamiza zarar vermeyelim tamam anne sonra tekrar basa sariyoruzEsinize selam söyleyin. Süpürge eline yapismaz. Ayrica size yetisemiyorsunuz diye laf sokan ve surat asan adam, o kadar da iyi bir adam degil. Hepimiz anne baba olarak geciyoruz bu yollardan. Önemli olan beraber bu yollardan gecmek
Hyr o kadr tabiki deil ama suanda burasi cok vurus bolgesi parka cikiyoruz millet oksuriyo maske yok kizominda bunyesi hassas o yuzden oek cikmamaya calisiyorumNe kadar çok ev işlerinden dertli kadın konu açıyor burada.
Küçük çocuk varsa, ev her daim toplu olmaz.
Genel anlamda temizse birşeyler eksik kalır, kalabilir.
Yazık değil mi bu kadar dert etmişsiniz kendinize.
Eşiniz yüzünü asarsa assın. Bu kadar dert etmeyin.
Çocuğunuzla da sabah sakin saatlerde dışarı çıkabilirsiniz, eşiniz ona da mı müdahale eder?
Sorununuz çocuğunuzdan çok eşiniz gibi duruyor.
Herkes okul okumuş olmayablr ne diye böyle cümle.kuruyorsunuz kiKeşke biraz düzgün yazsanız... eğer yaşamınız da yazdıklarınız gibiyse eyvah...
3 yaşında çocuk devamlı oyun ister. Biraz evi salacaksınız evi eşiniz gelince çocuğu ona oynamak için gönderip toplarsınız, gündüz sadece yemek yapın. Yemek yaparken çocuğunuza da tabak tencere verin oynasın. Çamaşır yıkayınca beraber asın, oyun olur ona da gibi çözümler bulun.
Ama önce yazdıklarınızı bir okuyun, böyle yazı olmasın lütfen...
Sizi bu hale getiren eşinizin anlayissizligi . Eşinizle konuşun . Ben hiç kimsemin olmadığı bi şehirde yalnızım eşim de yok oğlum bir yaşında , sizi çok iyi anlıyorum.3 yasind kizim ailemizden uzaktayiz sadece esim ben kizim baska kimsemiz yok bu sehiede calismiyorum ve evdeyim tek ben ilgileniyorum vurusten dolayi disaria cikamiyorim malesefki sabahtan aksama kadr benle ve butun gun blyunca evi topla yemek yap duzenle kizim devamli aglayark biseler istiyo konusuyorum annecim aglamadan soyle boyle yap nerde telikeli seuler var onda devamli i atlasma dir kizim yaoma kizom olabildigi kadr onla biseyler yapmaya calisiyorrum yetemiyorum haliyle bemdede sinir oliyo bagrjnca aglio babaami istiyorum senis sevmkyorum die oyle zoruma gidiyoki butin gun onlayim ama o devamli baba baba smcok sinieniyorum sabretiyorum sabretiyorum bi sure sonra patlıyorum kendime ayirdigim hic bi vakit yok esimde bu konida biraz anlayisssiz acikcasi asla tek biyere gitmeme bise yapmama izin vermez bunaliyorum bunaliyoriz. Bagirmayan bi anne olmak istiyorum ama olmuyor sonra oturup ağlıyorum nerde yanlis yapiorim nie boyle oluuo ya kizimla ilgilenicem evi bkrakicam o zamanda esim cok laf soyluo ev pis dgnik ya evi toamakla ugrasicam kizimla az vakit gecircem o zamanda o huysiz olup dha beter oluyo bi ortasi olmuo arkami dondugumde gene o ev dagliyo kirletinyo onu yapmaktan yoruluyorum artik eevet ev herzaman toplanır biliyorum ama mutsuz oluyorum esimle tartisinca onun bana laf soylemesin die herseye herkeze yetismeye calisiyorum psikolojikmen tukeniyorum aglayarak uyitmaktan bagirarak bise yaptirmaktan sinienmekten cok yoruldumm
Anladım.Hyr o kadr tabiki deil ama suanda burasi cok vurus bolgesi parka cikiyoruz millet oksuriyo maske yok kizominda bunyesi hassas o yuzden oek cikmamaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?