Anneler ve doktor varsa aranızda kızım su çiçeği

ebruli1976

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
188
8
316
48
İzmir
anneler ve doktor varsa aranızda ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!
9 yaşındaki kızım su çiçeği çıkarıyor 6 aylık bebeğim var ve yan yanalar devamlı acaba bebeğe geçermi geçerse aşısınıı olmadığı için çokmu ağır geçirir ne olur yardım kızlarablasına dokunma diyemiyorum sevip duruyo kardeşini önce çıkarsın bebişte diyordum ama sonradan aşısı 14 aylıkken vurulduğunu öğrenince korktum çok şiddetli geçirir diye doktora götürsem tedavisi yok diyo uzman tv de şaşırdım

canım öncelikle geçmiş olsun.aynı durum bizimde başımıza geldi.yapacağın pek bir şey yok.su çiçeği hayatta 1 kere çıkarılıyo.çıkarmayan insan mezarda dahi olsa çıkarır diye bişey duymuştum.ne kadar erken çıkarırsada o kadar iyi diye düşünüyorum.çünkü su çiçeğinde cildde yaralar çıkıyor.bu yaraların kaybolması ve iz bırakmaması için vücüdün kendini hızlı yenilediği bir zamanda yani çoçuklukda olması bence daha iyi.su çiçeğinin aşısını bizde en erken 13 aylıkken yaptırmıştık malesef(hem aşı sadece hafif atlatmasına sağlıyo.100/100 korumuyo(

birde su çiçeği çabuk bulaşan bir hastalık.eğer sen veya babası küçükken ğeçirmemiş iseniz sizede bulaşacaktır.hava yolu öpmek hapşırmaa aynı havlu tabk hatta oyuncaktan bile bulaşır.ayrıyeten lütfen bu dönemde hiç bir hamile bayan ile ğörüşmeyin siz ve çoçuklarınız su çiçeği bitene kadar aynı odada dahi gebe biri ile bulunmayın.hamile iken su çiçeği daha önceden geçirmiş olsa bile annenin karnındaki bebeğe bulaşıyor.ya bebek bu hastalık ile doğuyor yada anne karnında ölüme neden oluyor((benim annem ölüm döşeğinde yatarken ben ve ğelinimiz hamileydik ve büyük ablamın bebeği su çiçeği çıkardığı için ablam annemin yanına gelemedi...(

napayım kızlar eğer kaptıysa şuan kuluçka döneminde zaten iyiki kızım yaklaşma öpme dokunma demedim zaten geçtiyse havadan solunum yoluyla geçiyormuş canı sağolsun çıkarırsada hafif atlatır inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…