Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

kocaman olmuş umut maşallah ya çok tatlıı gerçekten sana çok benziyor gülşen pek ciddi bir beyefendi bizim kız foto mak. görünce sırıtmalar cilveler :)

kocaman olmuş umut maşallah ya çok tatlıı gerçekten sana çok benziyor gülşen pek ciddi bir beyefendi bizim kız foto mak. görünce sırıtmalar cilveler :)
tskler tuğbacım

çok güzel çıkmışsınız gülşen bencede sana benziyooo kuzucuk

tsk zeynocumm
yaa kızlar rica etsem bide şu fotoya bakarmısınız eşime gösterdim yorumlarınızı kıskaçlıktan çatladı ısrarla bana benziyo oğlum diyoo..bu arada objektif olucakmışınız kızlar...

benceeee babaya daha çokk benzioo gülşencimmm...sanada benzio tabiki ama baba dah baskınnn:))

kısımm benzio mu bana sisce??
peki hangimiz güsel :))))))
kızım tabi kii :))zemuszemus

Eklentiler

• $SUC50007.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 81
evet canımmm..seninki tam sennn..tabi babayı göremedğimizzz içinnn..:))gözler filann ikinizde yakıosunuzzz..maşallah ikinizedeee..

Ben pek karar veremedim Gülşen,ama babaya da benzemiyor ya,sanki sana daha çok benziyor)

babası da hep kıskanır bana hiçbiyeri benzemio diye biraz kulak yapısı andırıyor o kadar :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…