- Konu Sahibi lavinia1688
Ben ozel muayenehanesi olan bir kadin dogum uzmaninda buldum careyi. Bence Perinatoji uzmani iyi ama bazi doktorlar yasayarak da cok sey ogreniyor. iyi bi doktor bulabilsen keske.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Yazilarini okudum
insallah bebegini sag saglim kucagina alirsin. Benim 3 aylik bebegim var suan, 2. kez anne oldum. Hamileliklerim hep yatmayla gecti hele de ilk olan. Neredeyse 9 ay yattim. Kanamam hic kesilmedi. Her gittigim doktor yasamaz bu dedi gonderdi. Ama oglum suan 4 yasinda. oncelikle Allah izin verirse olur moralini hep yuksek tut. Sana tavsiyem hemen ayaklanma istirahat et, maalesef boyle seyler cok para istiyor yapacak bisey yok. insallah hersey yoluna girer.
Ben ozel muayenehanesi olan bir kadin dogum uzmaninda buldum careyi. Bence Perinatoji uzmani iyi ama bazi doktorlar yasayarak da cok sey ogreniyor. iyi bi doktor bulabilsen keske.
cevap yazdıgın için çok teşekkür ederim senin bebeklerini de Allah bağışlasın..ben şuan için ne yapacagımı şaşırmış durumdayımilaçlarımı bile kendim karar vererek içiyorum bu doktorların bizi düşürdükleri bu hallere inanamıyorum
birine gittim kaç aydır beni tuvalete bile kaldırmadan yatırdı öbürüne gittim sen çalışabilirsin bile diyorr
çok üzgünüm çok kızgınım ama genede inancımı kaybetmiyorum bebeğimi saglıkla kucagıma alacagıma inanıyorum Rabbim izniyle inşallah perinatoloji uzmanına gidemiycem zaten tamamen eledik eşim lafını bile açtırmıyor zaten bende gitmemeye karar verdim.seninde dediğin gibi 3. bir kadın doğumcuya görüneceğim bakalım onunda söylediklerine göre bi yol izleyeceğim HAYIRLISI ALLAHTAN rabbim inşallah bu doktorda şaşırtmaz aminn
yazdıklarını ta en başından beri okudum inşşalaaahhh allahım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip eder inan içim parçalandı ve seni çok iyi anlıyorum. bende seninki gibi bi hamilelik geçiriyorum sayılır sadece kanamam yok. ama inan gezmediğim doktor kalmadı bıktırdılar beni. ilk başta tansiyonum yüzünden yaşamaz bebek dediler, sonra kim senin bu kiloyla hamile kalmana izin verdi seni sezeryana alsam dikiş bile tutmaz dediler, sonra bebeğinin bacak ve kol boyu kısa down sendromlu olabilir bi perinatolog bul dediler, senin ve bebeğinin şansı %50 doğumda ya ikinizde yaşarsınız yada ölürsünüz dediler,ve bana bunca şey sadece tansiyonum olduğu için söylendi. yemin ederim artık doktorlardan nefret eder oldum. şöyle ki perinatologlar para tuzağından başka birşey değl ayrıca perinatolog bebekte genetik sıkıntılar varsa ilgileniyorlar zaten, arkadaşlarımdan aradım sordum senin için nilüfer hastanesini tavsiye ettiler, sakın gitme perinatologa o doktor senin doktorun bu kadar evhamlanmış bu zamana kadar diye korkmuştur bence ondan öyle demiştir. en önemlisi moralini yüksek tut hep dualarım seninle inşallah allahım evladının kokusunu doya doya içine çekmeni nasip eder. inşallah başka bir doktora gittiğinde oda birşeyin yok der ve sende rahat bir nefes alırsın. yinede sakın dinlenmeni ihmal etme dinlenmek en güzeli.
çok çokk teşekür ederim Allah razı olsun Rabbim senin hamileliğini de sorunsuz bi şekilde tamamlamanı bebeğini saglıkla kucagına almanı nasip eder inşallah..senin durumunda cok zormuşş yaa çokkk üzülüdümm inannsen de zor şeyler yaşamışsın ama maşallah az kamış seninde umarım bundan sonrası cok daha güzel geçer..ben de 2.gittiğim doktorun bana sen iyisin demesiyle olacakki biraz biraz kalkmıştım gene hiç bi iş yapmıyorum ama evin içinde biraz odalarda dolaşıyor wc ye filan gidiyordumm..ama anladımki hareket etmek gerçekten iyi gelmiyor bana çünkü karnımda sertleşmeler oluyor yine taş gibi oluyor karnım
bunlarda kasılmaymış zaten
1.doktoruma çok kızmıştım ama sonradan anladımki gerçekten kasılmalarım var benim sonradan gittiğim doktoda belki o an için yoktu kanama kasılma o an için iyiydim zaten ne zmandır yatıyorum vucut dinlemiş olacakki kasılamalar azalmıştı oyuzden normal dedi haliyle geçmişimi bilemiyorku doğal olarak..oyuzden düşündümki ben kendi doktoruma bir daha gidecegim ve konuşacagımm beni birde vajinal olarak ölçmesini isteycegım kendisine anlatcagım dogumu başka bi yerde yapmak için başka bir doktora gıttım ve bu ölçümün hatalı oldugunu öğrendim diyecegım bundan sonra nasıl bi yol izlemeli ne yapmalı diye ona soracagım bakalım ozman ne diyecek ...araştırman için teşekür ederim nilüfer hastanesi demişsin ama o hangi hastane tam olarak anlayamadım..bir de senin şuaki durumunu merak ettim sen ve bebğinin nasılsınız şuanki doktorunuz da memnunmusunuz..
Allah hepimize hakkımızda hayırlısı versin saglıkla kucagımıza aldırsın bebeklerimizi inşallahh aminnn
amiiin amin canım inşallah herşey çok güzel olur. bursa niluferde özel nilüfer hastanesi var dedi arkadaşım oda çok zor hamilelik geçirdi ve her doktor ona ve bebeğine ölür gözüyle bakarken o hastanede sapasağlam bir bebek dünyaya getirdi. durumunu okuyunca hemen onu aradım hastanenin adını sordum. valla en son o down sendromu olmadığını öğrendim de içime su serpildi birde iyi bir doktor buldum gibi inşallah böyle gideeeerrsenin durumunda vücut demekki çok dirençsiz kalmış dinlenmen kesinlikle gerekli bu hallerde. aslında dediğin gibi yapmakta mantıklı en azından kafanda soru işareti kalmaz. zaten gebelik ilerliyor bu zamanlarda şişmelerinde başlayacak sen kendini iyi hisset önemli olan o. sana kalkmak iyi gelmiyorsa sakın zorlama bence çok az zamanın kalmış zaten. sen yinede ama eğer ki eski doktorunun dedikleri seni mualakta bırakırsa mutlaka başka doktora danış bütün gün yatarak zaten zor zaman geçiyordur birde kafanda bin bir soru varken düşünerek helak etme kendini. inşallah iyi haberler verirsin
kusura bakma canım baya geç yazdım malum bayram girdi araya :S bence hiç işe başlama inan ben sadece telefonlara bakıyorum ama yinede tükeniyorum. hastaneler dediğin gibi yapıyor bahsettiğin kasılmalar bende de oldu doğuma hazırlamak iiçin dendi bazen fazla oluyordu ama hiç hastaneye yatırmadılar. özel hastaneler yapıyor dediğin gibi inan bana 3. ayımda dedilerki senin çocuk bozulmuş olabilir sen bi radyolojiye git orda ultrason çekil dediler biz varya delirdik dedik bozuldu ne demek ya yumurtamı bu diye gittik radyolojiye tabi ekstra para aldılar yok test o bu derken bir sürü masraf yaptık hemde boşu boşuna sonuç neydi çocuk gayet normal dendi e zaten bir sıkıntı yoktu kihepsi değil tabiki ama çoğunda yapılıyor sancısı mı var yatırın hastaneye dayayın serumu yazın ilacı olayları bu olmuş artık :S insan çok üzülüyor sonuçta küçücük bir candan bahsediyoruz bu kadar basit olamaz ki :S
Merhaba canımm sana son gelişmlerden bahsedeyim ben napayım napayım derken en son yine bunca zamandır gıttıgım doktora tekrar gıttım ve muayene olurken başka bir yere daha gittiğimi ve rahim ölçümü farklı ölçtüklerini söyledim bide siz bakın ölçün filan dedim kendisi biraz şaşırdı biraz bozuldu nasıl ölçtüler dedi ben vajinal ölçüldü dedim keşke öyle olmasaydı filan öyle olunca kanama oluyor ben ondan vajinal bakmadım... bakmışmıydım yoksa... biz kaç ölçmüştük.. falan filann demeye başladı zaten kendisi hiç ölçmemişti detaylı ultrosunumu yapan doktor karından bakmıştı ve benim doktorumda ona göre hareket etmişti neyse sonuç olarak 38 bucuk ölçüldüğünü söyleyince normal değilmi gayet iyiymiş filan dedim oda iyi tabi filan dedi ultrosonda kanama filanda yokdu herşey gayet iyi dedi ve ben şuanda seni hiç tanımasam gayet iyi oldugunu hereşyin normal olduğunu söylerim..ama kanamanın kasılamanın cok alevlenmiş oldugu zmanların vardı filan dedi ben artık hareket etmek istiyorum hatta işe gitmek istiyorum dedim tamam dedi çalışabilrisindüşünebiliyormusun ben doğuma kadar yatacaktım wc ye bile gitmeden ama birden her şey değişti ve ve ben işe bile gittim 3 gun çalıştım sonrda genede nolur nolmaz dedim yıllık iznimi aldım şuan evdeyim kendimi fazla yormadan günlük işlerimi filan yapıyrum dün yine kontolre gittm iyi görünüyor dedi Allah çok şükür olsunnn bu günleride gördümm
![]()
ama bir sorunumm var doktoruma ne kadr kızsamda ne kdar güvenmesemde kasılmaları artık kendimde hisseder oldummm karnım top gibi sivriliyor semsert oluyorrr daha önceden kasılma doktor var derdi ben anlamazdım şimdide doktora gittiğim an yok diyor ama ben gun içinde sık sık hissetmeye başladımm öyle iştee günlerim şimdilik böyle geciyorr sen nasılsınn umarım iyisindir
ay ne güzel haberler bunlar hem şaşırdım hemde çok sevindim senin adına canım allah bir avazda kurtarsın inşallah, başka doktora gittim diyince tırstı bence senin doktor baktı ki o herşeyin normal olduğunu söylemiş kendisi artık bahane bulamaz diye düşündü heralde allaha şükür sonunda yola gelmiş şimdi sen yeni hamileliğin keyfine varabiliyorsundur çok şükür geç olsunda güç olmasın :) o kasılmalar normal hiç korkma canım gerçekten çünkü bende de oluyor karnımda sanki bi top gibi büzüşüyor gibi oluyor kasılıyor aha diyorum doğacak :) ama sonra geçiyor onlar doğuma hazırlayan kasılmalar hiç takma kafana sen yinede az hareket et çünkü bunca zamandır hareket etmedin şimdi yürürken bile canın acıyordur eminimyakında kasıklarında falan ağrılar olmaya başlar onlardan da korkma hatta artık hiç korkma :) inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim :* bende napayım yürüyemez oldum artık şişkoyum zaten oldum varil
bide sıcak çok zor tahaümmül edemez oldum ama az kaldı birde doğum yapabileceğim bi hastane bi doktor bulsam artık çok daha mutlu olucam :)
çok sagol canım evet dedıgın gıbı oldu galıba kendide bi bahane bulamadı herhalde ilaçlarını nasıl içiyorsun filan diye sordu kendi verdiği düzeni soruyor .. her seferinde ben hatırlatryodum şöyle demişdiniz filan diye bu sefer bende dedimki valla kafama göre içiyorum eğer kendimi kötü hissedersem içiyorum hissetmezsem içmiyorum iyi yapmışssın dedi öyle yap ozaman dedicok hareket etttiğin günler sayısını artır filan dedi anlayacagın bende bazen içiyorum bazen içmiyorum umarım bi sorun olmazz:44::44::44: hatta artıkk hiç içmesem filan diyordum ama dediğin gibi kasıklarımda sızı şeklinde agırlar oluyor adet sızısı gıbı bende korktum progestanı alıyordum gene ama eger dedıgın gibi normal şeylerse onuda almam olur biterr hayırlısıyla içimizde büyüttüğümüz bebeklerimiz inşallah saglıklıdırlarr ve Allahın izniyle saglıklı b şekilde kucagımıza alırızz yavrularımızıı
seninde 33. haftan olmuş maşallah maşallah ne güzell az kalmışş Allah bi avazda kurtarsın inşallah eger normal doğum düşünüyorsun bence hastaneyı fazla dert etme yenidogan unitesi olsun ve temız olsun yeter cunku zaten cogu şeyi sen yapacaksınntabı kelin ilacı olsa misali bende hala bilmiyorum nerde yapcagımı şuan 2sine birden devam ediyorum hayırlısı olur inşallah
Tam gununde epidurel aneztezi ile oglunu kucagina almis:)Slm bu postu açan bayan hangi durumda suan merak ediyorum bende yatarak gecirenlerdenim Yen'i Yen'i ayaklanıyorum
Durumları iyi yani?Tam gununde epidurel aneztezi ile oglunu kucagina almis:)
Merhaba inanın kk yı açmayalı yıllar oldu nasıl olduysa estetik ameliyatlar araştırırken şifremi dahi zor hatırlayarak açtım vee kendi konumu actim size cevap vermek kısmette varmış isterseniz yardımcı olabilirimMaşallah subhanallah teşekkür ederim sizede
Merhaba inanın kk yı açmayalı yıllar oldu nasıl olduysa estetik ameliyatlar araştırırken şifremi dahi zor hatırlayarak açtım vee kendi konumu actim size cevap vermek kısmette varmış isterseniz yardımcı olabilirim