- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
- 118
- Konu Sahibi lavinia1688
-
merhabalar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim gibi olan yaşamış olan varsa ne olur bana yardımcı olun.... gebeliğimin başından beri düşük tehlikesi yaşıyorummm...her an her dakika bebegımı kaybetme korkusuyla yasıyorum...başından beri aynı doktora gidiyorum ve doktorum sürekli düşük tehlikem oldugunu söylüyor..7 haftamda cok az kahverngı akıntım olmustu o zman başladım bu doktora ..hiç dışarı kanamam olmadı buna ragmen her ultrosunumda doktor içerde kanama oldugunu söyluyor buyuzden ozmandan beri çeşitli ilçalar kullanıyorum ve hareketsiz yaşamaya çalşıorum 15. haftamda ise kasılmalarımın başladıgını söyledi.. ogundenden beri de kac kez hastaneye yatırdı..serum ..iğne...endol fitil...nidilat...progestron .. ve en som magnorm diye bir toz ve haftalık iğnelere başladık..ilaçlarla birlikte hareketsizz yaşammm...sürekli raporluyumm..bırakın çalışmayı normal hayatımı bile sürdüremiyorumm ..devamlı yatak istirahati halindeyimmm.. tuvalete kalkmam bile yasakk sürgüyle yapıyorum. yemeğimi bile dogrulmadan yemem gerekiyor suyu bile pipetle içiyorum.. herşeyi yatıgım yerden yapıyorum wc..yemek yeme..temizlik herşeyii yatagımın etrafında kovalar sabunlar ıslak mendilerrr...ev hastane gibi cok cokkk zor durumdayımm en son gecen hafta yani 20. haftamda bir gece gaz sancısı gibi bi agrı gırdı karnıma ne oldugunu bilmiyorum sonrdan doktor dogum sancısı cekmıssn dedı sabah sahurda 1 damla pempe leke geldi ardından kahverengi akınıtlar geldi sabah doktoru aradım hemen hastaneye gıttık 2 gece hastane kaldık yine...hastanede kaldıgım süre içerisinde detaylı ultrosunum yapıldı..detaylı ultrosunumu yapan doktor neden hastaneye yatırlıdın dedi bende anlattım.."aslında rahim iyi görünüyor kasılma suanda yok kanamada cok cok az var dedi".....ama rahimde biraz incelme varmış buda acılmaya sebeb olabilirmiş yinede emin olamadı..kendi doktorun isterse bide altan ölçeriz dedi..oda muallakta kaldı benim doktorum incelme devam ederse acılma başlayabilr ve dogum yapmak zorunda kalabilrsinn dedi yine aynı yaşama ve ilaçlara devam diyerek yolladı ve benim kafamı karıstıran detaylı ultroson esnasında belki ilaçlarıın etksiyle iyileşmişimdir dedim..ama ertesi gün taburcu olurkan kendi doktorumm muayne ettığinde yine kasılma kanama oldugunu söyledi...erken dogum riski nedeniyle 32. haftama kadar sürgülü yaşamıma devam etmem gerektiğini söyledi...suan evdeyimm cok yorgunummm psikoljimmi anlatamıyorumm Rabbime şükürler olsunn saglamım ..ama yatalak gibi yaşıyorumm..Rabbim hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesinn engelli insanlrın ne kadar zor bi hayatları oldugunu bir kez daha anlıyorumm...
güçlü olmaya ve stres yapmamaya çalşıyorum ..asla isyan etmiyorumm rabbime tevekkül ediyorumm..bu benim imtihanımm...ondan ne gelirse amenna...sadece kafamı karıştırıan özel hastaneye gidiyorumm özel doktora hastanede bi gece kalmak 350 lira ve biz en son 1000 liraya anca cıktık hastanden...bu doktora güvenmelimiyimmm onu bilmiyorumm ...:26::26::26::26: yatarak yaşamak ve giden onca para önemli degıl ama içtiğimm onca ilaçların bebeğime zararı olur dye korkuyorummm.. bana yol gösterinnn moralim cok bozuldu...dün akşam eşime banyo yaptırdım banyoya bile sürünerek gittimmm...saçlarımıı kısacık kesitirdimm çünkü hiç bir şekilde kendime bakamıyorumm şimdilik annem bakıyor ama oda biyere kadar bir kadın arıyorum bana bakabilecek bir kadın ve hastane yataklarından kiralmayi düşünüyorum çünkü yatmaktan artık her yerim agıryor böyle işte n olur dua edin benim gibi olan varmı sonunda bebeklerine kavusan varmıı güzel şeyler duymak istiyorumm ...böyle yaşamak inanın cok zor hamilleler bebeklerinin sevıncıyle ona ciciler almakla meşgulken ben bebegıme saglıklı bır seklide kavusmayı hayal ederek yasıyorum...Rabbim tüm hamile arkadaşalırma yardımcı olsun ve saglıklı bır şekilde zmanında kavustursun aminn....
güçlü olmaya ve stres yapmamaya çalşıyorum ..asla isyan etmiyorumm rabbime tevekkül ediyorumm..bu benim imtihanımm...ondan ne gelirse amenna...sadece kafamı karıştırıan özel hastaneye gidiyorumm özel doktora hastanede bi gece kalmak 350 lira ve biz en son 1000 liraya anca cıktık hastanden...bu doktora güvenmelimiyimmm onu bilmiyorumm ...:26::26::26::26: yatarak yaşamak ve giden onca para önemli degıl ama içtiğimm onca ilaçların bebeğime zararı olur dye korkuyorummm.. bana yol gösterinnn moralim cok bozuldu...dün akşam eşime banyo yaptırdım banyoya bile sürünerek gittimmm...saçlarımıı kısacık kesitirdimm çünkü hiç bir şekilde kendime bakamıyorumm şimdilik annem bakıyor ama oda biyere kadar bir kadın arıyorum bana bakabilecek bir kadın ve hastane yataklarından kiralmayi düşünüyorum çünkü yatmaktan artık her yerim agıryor
Son düzenleme: