Bebek Beslenmesi Anneler lütfen yardım ve eğim zayıf mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Esmakaraogluu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
36
1
16
36
Bebeğim 4 kilo doğdu.3640a düştü.suan tam 2aylik ve 5.370 gram sizce çok mu zayıf kilosunu kilo verdikten sonra mi hesapliyoruz acaba.cok az emiyor en fazla 5dk.hatta şuan meme reddi başladı ve bu esnada aç kalmasin diye biberon verdim biberona alisti doner mi sizce ugrasmalimiyim ama ozman da çok az kilo aliyor kaşıkla verince.lutfen yardım edin

Kilosu gayet normal memeyi 5 dk alıyor derken uyuyamı kalıyor yoksa bırakıyor mu bibrrona alışırsa memeye döner ama kolay olmaz ama dediğim gibi gayaet iyi 2 aylıkken benim bebeğim 4900 idi şuan 4 aylık sadece meme emiyor 29 ekim 3450 doğdu bebeğim buda kilo çizelgesi

Memede uyukaliyor genelde.gece de uyandiramiyorum.sizin bebeğinizin kilo alımı daha iyi maşallah.4kilo doğduğu için az gibi geliyo suankk kilosu.ama merak ettiğim doğumdan sonra kilo veriyorlar ya.verdikleri kilodan mi hesaplamaya basliyoruz aldıgi kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…