• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi anneler lütfen yardım edin !!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

daisy79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
6
0
86
Erzurum
22 aylık oglum var yarın bademcik ve geniz eti ameliyatı oluyor. deneyimi olan anneler ameliyat sonrası neler önerirsiniz neler yedirmem gerekiyor fikrinizi önerilerinizi bekliyorum ...

Doktorlar zaten yönlendirirler sizi. Ameliyat öncesi kesinlikle su bile içmeyecek. Ameliyat sonrası 4 saat boyunca su bile vermeyeceksiniz.
Su, süt veya meyve suyuyla başlayabilirsiniz. ılk gün pütürlü olmayan çorba verebilirsiniz.
ıkinci gün de aynı, üçüncü gün püre filan verebilirsiniz. daha katı yiyeceklere yavaş yavaş geçeceksiniz.

Benim oğlanıda 3.5 yaşındayken ameliyat ettirmiştik. Bebeğim nasıl saldırmıştı ekmeğe, hasret kalmış yavrucum:ecrin_bebek:

1 hafta sonra kontrole çağırırlar muhtemelen.

Korkmayın, yarım saatlik bir operasyon.

geçmiş olsun

teşekkür ederim.oğlum ameliyat oldu operasyonu iyi geçti.bugün 3 gün ama su içerken bile ağlıyor ve bir şey yemek istemiyor. hemşirede olsam yaşanmış ve kazanılmış tecrübeler daha önemli geliyor umarım bu zorlu süreci çabuk atlatırız..

Back