selamün aleyküm cümleden , arkadaşlar ilk çocuğum kız 5 aylık 4 gün sonra . 3 aylıkken ateşi çıkmıştı ve hastaneye gittik iki gün boyunca düşmedi grip olmuştu. Sonrasnda düşmüştü ama iştahıda azalıp kayboldu . Anne sütünü sağıp verıyordum genelde sütüm çokdu dıye emzırdikten sonra sağıyordum, sonra emesi durdu hasta olduğun’da sağıp sağıp verıyordum sütüm çok iyi gelıyor’du iki hafta sonra masist ollmuştum emediği için geceleri emzırmeye çalışıyordum uykusunda . Derken iştahsız oldu süt içmek istemıyordu asla anca uyutup içirebiliyordum yoksa imkansız o ateşten sonra bu çocuk okdr deyişiti’ki ….ah ah hergün stresten delirir Hale geldim eşimle hastanelere gidiyorduk sürekli çok kötü ağlayıp durmadı için hastane de sürekli bebekte bişi yok gidebilirsiniz süt içmedinide söylüyorum ama takmıyor devlet hemen başka sırayı alma peşinde ‘ normalde okdr süt içen bir bebekti ki arada aptamil verıyordum 3’200 doğdu şuan 5’aylık diyebiliriz ‘ 4 aylıkken 7400 dü geçen gün gittik. Ve bir ay geçti üzerinden’ 7690 nerdeyse hiç almamış bu dönemde masist oldum ıcınde ele sağıyorum sağıyorum gelmıyor fazla makınada sütüm azaldı çünkü . Asla mama da ıcmıyor hiç bir şekilde doktorda kilo almasını söyledi tekrar bişi demeyip eve gonderdıler şaka gibi elimden geleni yapıyorum ama ağlamadan duramıyorum . Böyle degıldı çok huzursuz ve bir aydır diş çıkaracak çıkmadı hala dişi iştahsız artık sağım yapmıyorum biliyorum sütüm yetmıyor aç kalmasına rağmen mama içmiyor eskiden aptamıl ıcerdı haftada bir verirdim’ aptamil içmedi Bebelac aldım onuda içmedi ağzını kilitliyor . Sadece anne sütü ek gıda vermeye çalışıyorum ama zorla ahına koyuyorum bir iki kaşık tek oda aglıyor . Napıcamı şaştım gece uyumuyor emzrşmeue çalışıyorum emıyor ıyudunda emzııryorum oda doyup doymasını bıkmıyorum asla artık uyanırken bişi içiremıyoru. Zaten süt sağamadım için nasıl oluyor bitıyor anlamış değilim. Gece desem asla uyumuyor 2ye kadar uyumuyorne ne uyuyor ne de süt içiyor mana vermek ıstıyorum içmiyor. Sütüm gelmıyor fazla artık benım sucum nedir ben böyle olmasını istemezdim keşke çok gelseydi aç bırakıyor kendını yüreğim dayanmıyor artık bekım durumumu yaşayıp çözüm bulan varmı nolur yardımcı olur kafayı yemek üzereyim