- 29 Nisan 2015
- 227
- 51
-
- Konu Sahibi Ayseelif1994
başka doktora götürün kanında mikrop var mı bakın bağışıklık sisteminde bir aksaklık olabilir ve yemek yemeye teşvik edin verin eline yesin döksün yemek yemnin tadına varsın benim oğlum masada bizle yemek yiyor ve şevke geliyorMerhabalar benim 3.5 yasinda bi kizim var cok zayif hic yemek yemiyor artik alistim bu duruma sürekli hastalaniyo bugazi iltihaplaniyo yada kulagi iltihaplaniyo ayda 2 kez antibiotik kullaniyoruz nerdeyse ve ben artik antibiotik vermek istemiyorum kizimi iyice hastaliklara karsi direncsizlestirdi ayda 2 , 3 kez hastalaniyor. Ve simdi yine hasta tamda tatile gidicem bu kezde bugazlari iltihaplanmis cok atesliydi 3 gün simdi atesi yok ama sesi falan hic cikmiyo doktor antibiotik verdi ama istemedim napcam bilmiyorum yardim edin basina böyle durum gelenler nolur cevap yazin
Almanyada yasiyorum hem hastaneye hemde cocuk doktoruna götürüyorum ama hic biri bisey yapmiyo ama türkiyeye gelince iyi bi doktora götürecegim.Emin olun döksün sacsin hic umrumda degil zaten yemedigu halde bile döküyo ama yinede yemiyo abur cubur hic vermiyorum yemek yesin diye ama yinede bebek gibi ezilmis yemekler veriyorum ankarada mi oturuyosunuz iyi bi cocuk dokturu biliyomusunuz acebabaşka doktora götürün kanında mikrop var mı bakın bağışıklık sisteminde bir aksaklık olabilir ve yemek yemeye teşvik edin verin eline yesin döksün yemek yemnin tadına varsın benim oğlum masada bizle yemek yiyor ve şevke geliyor
hayır ankarada otırmuyorum kesinlikle araştırılması lazım ihmal etmeyin zorlada olsa kanda iltihap var mı kansızlık vs var mı diye baktırın geçmiş olsun.Almanyada yasiyorum hem hastaneye hemde cocuk doktoruna götürüyorum ama hic biri bisey yapmiyo ama türkiyeye gelince iyi bi doktora götürecegim.Emin olun döksün sacsin hic umrumda degil zaten yemedigu halde bile döküyo ama yinede yemiyo abur cubur hic vermiyorum yemek yesin diye ama yinede bebek gibi ezilmis yemekler veriyorum ankarada mi oturuyosunuz iyi bi cocuk dokturu biliyomusunuz aceba
Tesekkür ederım yorumunuz için kızımın iyi bi incelemeden gecmesi gerekşyorÜniversite hastanelerine götürebilirsiniz. Araştırılsın bence. Bağışıklığı çökerten başka bişey olabilir. Arkadaşımın kızında laktoz alerjisi varmış, bağırsaklarında sorun yapıyormuş laktozlu şeyler ve bebekken yapılan rotavirüsü aşısı da (özel aşıdır) bağışıklığına zarar vermiş. Ona göre diyet uygulanıyo şuan 2 yaşında bebeği. Rutin kontrole gidiliyor.
Yorum için cok teşekkürler burda öyle incelemiyolar ama ankarada iyi bi doktor bulup götürecegimhayır ankarada otırmuyorum kesinlikle araştırılması lazım ihmal etmeyin zorlada olsa kanda iltihap var mı kansızlık vs var mı diye baktırın geçmiş olsun.
Nasıl zencefili kaynatcam mı yoksa nasıl vericemzencefil verebilirsiniz,antibyotik görevi görürken bünyesini de güçlendirir
ıhlamur ve elma kabuğunu kaynatıp verebilirsiniz. tatlandırmak için şeker kullanmıyorsanız hurma kullanabilirsiniz.
yaşları kaç? turp kürü için küçükler mi[/QUO
Biri 3 biri 15 aylık
Biri3 digeri 15 aylık turp kürü nasıl oluyor acebaıhlamur ve elma kabuğunu kaynatıp verebilirsiniz. tatlandırmak için şeker kullanmıyorsanız hurma kullanabilirsiniz.
yaşları kaç? turp kürü için küçükler mi
Tamam çok teşekkür ederim dinicem inşallah iyi gelir gece uyumuyolar öksürüktenama turpu delmeyeceksiniz. Ziyan oluyor yoksa.
TAmm teşekkür ederimsiz yine de araştırın bu kür için yaşları küçük mü acaba diye. bilemedim çünkü