- 9 Temmuz 2007
- 592
- 0
benim de iki kızım var ve kendime 1 saat bile ayıramıyorum.bazen kendime kızıyorum ama onları çok seviyorum.yakın bi zamanda burun ameliyatı oldum.estetik değil.sinüzit,et,kıkırdak filan.ve kanama problemim yüzünden çok riskliydi.yani şu an haytta olamayabilirdim.karar verdim bundan sonra haftada 1 gün en az 2 saat yüzmeye filan gidecem.otellerin böyle üyelik imkanları felan var ya oralara.bu fikrimi de herkese söyledim.artık kendime vakit ayırmak istiyorum diye.hayat çok kısa.haftada 2 saaten kimseye bişey olmaz inşaallah.çocuklarım herşeyim ama ben de insanım
merhaba kızlar ben sadece kendimi sanıyordum küçük çocuğu olanlar hep böyleymiş çocuklardan fırsat buldukça kk ye takılıyorum tek lüksüm bu sabahları cocuk uyurkende yürüyüşe cıkıyorum
Slm nursunaz: öncelikle çokkk geçmiş olsun anlattığına göre baya sıkıntı çekmişsin (çok zor olduğuna eminim valla iyi yaparsın güzelim fırsat buluyorsan yap tbikide insanın kendine vakit ayırabilmesi çok güzel dedigin gibi hayat zaten çok kısa birşeyler yapmamız lazım benim büyük sabahtan akşama kadar kreşte küçüklede istediğim yere gidebiliyorum artık bazan de anneme bırakıyorum fakat ikiside evdeyken benim için çok zordu hiçbir şey yapamıyor kendime hiç zaman bulamıyordum evet onlar canlarımız ama biz iyiysek mutluysak onlarda mutlu öyle değilmi ? Oyüzden azda olsa kendimize zaman ayırmalıyız şimdi çok şükür biraz rahatladım fakat şimdide bilgs yok oyüzden buraya da takılamıyorum çok özlüyorum kolay gelsinn byy
Merhaba terapi: sadece sen olurmusun güzelim çocukları olan bütün herkezde aynı ama hergün yardımcısı olan anneler daha rahattır bence napalımmm :sm_confused:sende yürüyüşlerine devan bende annem olduğu zaman çıkıyorum insan baya iyi oluyor stres atıyor resmen temiz hava iyi geliyor sanada Allah kolaylık versin byy