ah gülsem
canım kendime özel zaman ayırmayalı nerdeyse4 sene oldu oğluma hamileliğimle bitti.erken doğum çok zor bebeklik hala devam ediyor senin dediğin gibi tek zevkim kk
ah canım nerde, fırsat buldukça işte kk'nın başında buluyorum kendimi. tek lüksüm bu herhalde. birde akşam artık çocuk uyuduğunda film izlemek yada kitap okumak gibi uğraşlarım var. kuaföre bile kaş aldırmaya artık çarşıya ne zaman çıkarsam o araya sıkıştırıyorum. bazen orman falan oluyor yani o kadar. konu komşu , eş dost gezmeleri artık iyice lüks oldu. keza misafir kabul etmekte. iş , ev arası mekik dokuyorum. tv nin karşısında ayaklarımı uzatıp bir fincan kahve içmek artık mazi olacak neredeyse. bu arada 10 dk.kk , yarım saat iş sonra tekrar 10 dk . kk şeklinde bir oturup bir kalkıyorum yani. neyse bölee işte yuvarlanıp gidiyoruz.
bu arada gülse'm topic çok iyi oldu. emeğine sağlık canımŞeniz. öpüyorum.
tabi söylemeyi unuttum. annem yanıma geldiği için, bi 10 gün kadar kendime ayıracağım zamanın süresi arttı. iyiki geldin annem...tabii yanlış anlaşılmasın sırf rahat etmek için geldiğine sevinmiyorum, ama o severek yardım ediyor biliyorum...:1hug:
canım nabersin iyisindir umarım?
Aynen valla bende benim çocukların yaşları birbirlerine çok yakın 4 yıldır pek fazla kendimle ilgilenemiyorum evlenmeden önce ve evlendikten sonra ilk 3 yıl çocuklar yoktu istediğim herşeyi yapıyor geziyor bütün kurslara aktivitelere gidiyordum,kendimle ilgileniyordum birsürü uğrşlarım vardı şimdi hiçbirisini yapamıyorum:çok üzgünüm:Allahım çocuklarımıza sağlık versin de çok zor canım bee insan bazan gerçekten çok bunalıyor burası da olmasa:teytey:
gülseciğim iyiyim canım.sen nasılsın.bende kendime özel zamanım olsun kursa gideyim diyorum nerde.inşallah çocuklar büyüce bizimde zamanımız olur
Aynen öyle evde olunca iş, güç,yemek,temizlik hiçbirşey bitmiyor sonu yok CADIARZU dediğin gibi bazan evin işini yetiştiremiyorumki kendime zaman ayırayım olmuyor yanii.gülsem aslında evlilik ve anne olduktan sonra hele birde çalışmıyorsanız biraz zor zaman ayırısınız..çünkü sorumluluklar artıyor..evin işi,çocuklar,eş kısacası iş bitmiyor bitmezde..bede kızım 3 yaşına gelene kadar çalışmadım..sosyal hayat denen birşey kalmamıştı..resmen kendimi robot gibi hissediyordum..bırak kendime zaman ayırmayı işleri yetiştiremiyordum..ama işe başladıktan sonra kendime geldim..ama üzülme tatlım çocuklar biraz büyüsün seninde zamanın çok olur..allah kolaylıklar versin...
kurs demişken salı sabahı 9-11 arası 2 saat açep(anne-çocuk eğitim programı) na gidiyorum. bak o da yine çocuklar için. dediğiniz gibi çocuklar çok zamanımızı alıyor. bazen 24 saat az bile diyorum. kendime zaman ayırmak için uykumdan fedakarlık yaptım artık.eskiden 8 saat falan uyurdum şimdi 5-6 saat oluyor. yetiştiremediğim zamanlarda kişisel bakımımı bile gece yapabiliyorum yada ev temizliğini.
neyse bugün izin günüm şimdi bizde(annem ve kızım) azıcık dışarı çıkacağız. biraz gezelim diyoruz. hazır fırsat varken dimi?:teytey:
a.s.güzelimmm çok mutlu ettin beni nihayet ziyaret ettin :teytey:sen yine zaman bulabiliyorsundur sende de 1 tanecanımcımm walla sanırım hepimiz aynı durumdayız ufaklıklar hayatımızın nerdeyse tamamını doldurdu cnm varsa yoksa onlarrr
gülse anca kendmize saat 24.00 sonra zaman kalıyor
benim halk eğitim kursu 25 haftalık bir program .şu anda 17. haftadayız.
salı sabahı çocuğu okula bırakıp doğru kursa gidiyorum, oradan işe.
koşturmaca anlayacağın. bugünde yoğundu. şimdi pc başına oturdum biraz kk da takılıp yatarım artık.
dost , haklısın saat 24 ten sonra zaman benim....
herkese ii geceler...a.s.
ben 39 yaşındayım kızlarım büyüdükten sonra çok rahatlamıştım ve kendime çok vakit ayırıyordum tabi daha sonra ufaklık geldi şu an 4 yaşında hiç zaman kalmadı onunla dolu dolu geçiyor vakit sorumluluklar çok fazla benimde lüksüm kk burda çok mutluyum :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?