Anneler Kendinize Zaman Ayirabiliyormusunuz??

gxuxlse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
592
0
a.s.Merhaba arkadaşlar merak ediyorum çocuklarınızdan ,evişlerinden,yemekten fırsat bulup kendinize ne kadar zaman ayırıyorsunuz yada ayırabiliyormusunuz?Açıkcası ben kendime çok fazla zaman ayıramıyorum eskiden kendimce farklı uğraşlarım vardı şimdi hiçbirini yapamıyor ve özlüyorum..bazan ev işlerini bırakıyorum neresi nerde kalırsa diyorum bu seferde işin içinden hiç çıkamıyorum , şu anda tek zevkim KK ve kendi çapımda örgülerim iki sıra yapıp bırakıyorum :çok üzgünüm:çocuklardan ev işlerinden fırsat buldukca hemen buraya kaçıyorum sevdiğim arkadaşlarla karşılaşmak msj laşmak beni çok mutlu ediyor sizcee?İstedimki bizde burda sohbet edelim varmısız ??
101ac6.gif

ah gülsem
canım kendime özel zaman ayırmayalı nerdeyse4 sene oldu oğluma hamileliğimle bitti.erken doğum çok zor bebeklik hala devam ediyor senin dediğin gibi tek zevkim kk

ah gülsem
canım kendime özel zaman ayırmayalı nerdeyse4 sene oldu oğluma hamileliğimle bitti.erken doğum çok zor bebeklik hala devam ediyor senin dediğin gibi tek zevkim kk

canım nabersin iyisindir umarım?
Aynen valla bende benim çocukların yaşları birbirlerine çok yakın 4 yıldır pek fazla kendimle ilgilenemiyorum evlenmeden önce ve evlendikten sonra ilk 3 yıl çocuklar yoktu istediğim herşeyi yapıyor geziyor bütün kurslara aktivitelere gidiyordum,kendimle ilgileniyordum birsürü uğrşlarım vardı şimdi hiçbirisini yapamıyorum:çok üzgünüm:Allahım çocuklarımıza sağlık versin de çok zor canım bee insan bazan gerçekten çok bunalıyor burası da olmasa:teytey:

ah canım nerde, fırsat buldukça işte kk'nın başında buluyorum kendimi. tek lüksüm bu herhalde. birde akşam artık çocuk uyuduğunda film izlemek yada kitap okumak gibi uğraşlarım var. kuaföre bile kaş aldırmaya artık çarşıya ne zaman çıkarsam o araya sıkıştırıyorum. bazen orman falan oluyor yani o kadar. konu komşu , eş dost gezmeleri artık iyice lüks oldu. keza misafir kabul etmekte. iş , ev arası mekik dokuyorum. tv nin karşısında ayaklarımı uzatıp bir fincan kahve içmek artık mazi olacak neredeyse. bu arada 10 dk.kk , yarım saat iş sonra tekrar 10 dk . kk şeklinde bir oturup bir kalkıyorum yani. neyse bölee işte yuvarlanıp gidiyoruz.

bu arada gülse'm topic çok iyi oldu. emeğine sağlık canımŞeniz. öpüyorum.

tabi söylemeyi unuttum. annem yanıma geldiği için, bi 10 gün kadar kendime ayıracağım zamanın süresi arttı. iyiki geldin annem...tabii yanlış anlaşılmasın sırf rahat etmek için geldiğine sevinmiyorum, ama o severek yardım ediyor biliyorum...:1hug:

ah canım nerde, fırsat buldukça işte kk'nın başında buluyorum kendimi. tek lüksüm bu herhalde. birde akşam artık çocuk uyuduğunda film izlemek yada kitap okumak gibi uğraşlarım var. kuaföre bile kaş aldırmaya artık çarşıya ne zaman çıkarsam o araya sıkıştırıyorum. bazen orman falan oluyor yani o kadar. konu komşu , eş dost gezmeleri artık iyice lüks oldu. keza misafir kabul etmekte. iş , ev arası mekik dokuyorum. tv nin karşısında ayaklarımı uzatıp bir fincan kahve içmek artık mazi olacak neredeyse. bu arada 10 dk.kk , yarım saat iş sonra tekrar 10 dk . kk şeklinde bir oturup bir kalkıyorum yani. neyse bölee işte yuvarlanıp gidiyoruz.

bu arada gülse'm topic çok iyi oldu. emeğine sağlık canımŞeniz. öpüyorum.

a.s.Merhaba güzelim karşılaşamadık desene sende benim gibi ama en azından çalışıyorsun o bili değişiklik bence işin rahatmı bimiyorum ama bazan bende diyorum çalışsamıydım acaba diye bir zamanlar bende eşimle birlikte çalışıyordum daha sonra olmadı iki çocuk olunca:çok üzgünüm: mecburen
aynen canım kuaföre çok sık giden biri olarak ben şimdi 2 ayda falan anca gidebiliyorum gidişişimdede dediğin gibi kaş ,göz hepsi arada da ben hallediyorum.bende senin gibi anca hafta sonları dışarı çıkbiliyoruz yada misafir kabul edebiliyoruz ,misafiri çok seven biri olarak genelde dışarda gezmeyi tercih ediyorum malesef çünkü ailecek başka birlikte eğlenecek,gezecek zamanız olmuyor:çok üzgünüm:
SEVGİLER

tabi söylemeyi unuttum. annem yanıma geldiği için, bi 10 gün kadar kendime ayıracağım zamanın süresi arttı. iyiki geldin annem...tabii yanlış anlaşılmasın sırf rahat etmek için geldiğine sevinmiyorum, ama o severek yardım ediyor biliyorum...:1hug:

a.s.Bu arada annenin gelmesine çok sevindim gözün aydın canım misafir vardı yeni gitti yazamadım:çok üzgünüm:

canım nabersin iyisindir umarım?
Aynen valla bende benim çocukların yaşları birbirlerine çok yakın 4 yıldır pek fazla kendimle ilgilenemiyorum evlenmeden önce ve evlendikten sonra ilk 3 yıl çocuklar yoktu istediğim herşeyi yapıyor geziyor bütün kurslara aktivitelere gidiyordum,kendimle ilgileniyordum birsürü uğrşlarım vardı şimdi hiçbirisini yapamıyorum:çok üzgünüm:Allahım çocuklarımıza sağlık versin de çok zor canım bee insan bazan gerçekten çok bunalıyor burası da olmasa:teytey:

gülseciğim iyiyim canım.sen nasılsın.bende kendime özel zamanım olsun kursa gideyim diyorum nerde.inşallah çocuklar büyüce bizimde zamanımız olur

gülseciğim iyiyim canım.sen nasılsın.bende kendime özel zamanım olsun kursa gideyim diyorum nerde.inşallah çocuklar büyüce bizimde zamanımız olur

bende iyiyim canım sadece yorgunum bu saatler olunca yorgunluğumu anlıyorum ne kursuna gitmeyi düşünüyorsun? gerçi senin kız baya büyük benimkilere göre oğlan küçük ama onuda kreşe veince rahatlarsın biraz bence inşallah herşey gönlünce olur :dance:

canımcımm walla sanırım hepimiz aynı durumdayız ufaklıklar hayatımızın nerdeyse tamamını doldurdu cnm varsa yoksa onlarrr

kurs demişken salı sabahı 9-11 arası 2 saat açep(anne-çocuk eğitim programı) na gidiyorum. bak o da yine çocuklar için. dediğiniz gibi çocuklar çok zamanımızı alıyor. bazen 24 saat az bile diyorum. kendime zaman ayırmak için uykumdan fedakarlık yaptım artık.eskiden 8 saat falan uyurdum şimdi 5-6 saat oluyor. yetiştiremediğim zamanlarda kişisel bakımımı bile gece yapabiliyorum yada ev temizliğini.

neyse bugün izin günüm şimdi bizde(annem ve kızım) azıcık dışarı çıkacağız. biraz gezelim diyoruz. hazır fırsat varken dimi?:teytey:

gülsem aslında evlilik ve anne olduktan sonra hele birde çalışmıyorsanız biraz zor zaman ayırısınız..çünkü sorumluluklar artıyor..evin işi,çocuklar,eş kısacası iş bitmiyor bitmezde..bede kızım 3 yaşına gelene kadar çalışmadım..sosyal hayat denen birşey kalmamıştı..resmen kendimi robot gibi hissediyordum..bırak kendime zaman ayırmayı işleri yetiştiremiyordum..ama işe başladıktan sonra kendime geldim..ama üzülme tatlım çocuklar biraz büyüsün seninde zamanın çok olur..allah kolaylıklar versin...

gülsem aslında evlilik ve anne olduktan sonra hele birde çalışmıyorsanız biraz zor zaman ayırısınız..çünkü sorumluluklar artıyor..evin işi,çocuklar,eş kısacası iş bitmiyor bitmezde..bede kızım 3 yaşına gelene kadar çalışmadım..sosyal hayat denen birşey kalmamıştı..resmen kendimi robot gibi hissediyordum..bırak kendime zaman ayırmayı işleri yetiştiremiyordum..ama işe başladıktan sonra kendime geldim..ama üzülme tatlım çocuklar biraz büyüsün seninde zamanın çok olur..allah kolaylıklar versin...
Aynen öyle evde olunca iş, güç,yemek,temizlik hiçbirşey bitmiyor sonu yok CADIARZU dediğin gibi bazan evin işini yetiştiremiyorumki kendime zaman ayırayım olmuyor yanii.
çok uzun zamandan beri kendime zaman ayırıp hiçbir yere gidemiyoordum siteden bir arkadaşım msj atmıştı gidemem diye kesin bir şey söylememiştim çocuk iki tane olunca:uhm:Annemi arayıp iyi olup olmadığını ögrendikten sonra küçüğü Anneme bırakıp büyük oğlumu alıp buluşmaya gittim çok tatlı ve güzel insanlar tanıdım iyikide gitmişim Çağan ım huysuzlanmaya başlayınca kalmak zorunda kaldım ama yinede çok güzeldi.
ordan kalktıktan sonra biraz gezdik yemek yedik sonra babamız bizi aldı ,Arada sırada insanın böyle şeyler yapması çok iyi geliyor bugünde baya gezdim baya stres attım yaniii.:teytey:

kurs demişken salı sabahı 9-11 arası 2 saat açep(anne-çocuk eğitim programı) na gidiyorum. bak o da yine çocuklar için. dediğiniz gibi çocuklar çok zamanımızı alıyor. bazen 24 saat az bile diyorum. kendime zaman ayırmak için uykumdan fedakarlık yaptım artık.eskiden 8 saat falan uyurdum şimdi 5-6 saat oluyor. yetiştiremediğim zamanlarda kişisel bakımımı bile gece yapabiliyorum yada ev temizliğini.

neyse bugün izin günüm şimdi bizde(annem ve kızım) azıcık dışarı çıkacağız. biraz gezelim diyoruz. hazır fırsat varken dimi?:teytey:

ne güzel iyi yapıyorsun güzelim halk eğit,im merkezleride veriyoor onun gibi sanırım gittiğin kurs:nazar:evet canım herşey zaten çocuklarımız için değilmi anne eğitim programı nı bizim kreştede vermişlerdi hatta evde cd falan çekmiştik çocuklarımızla iletişim ....iz falan gibi döret hafta gitmiştik ama çok güzel bilgiler vermişlerdi pskologda var dı kreşte sizinde öylemi?çocuklarınızda sevdiğiniz sevmediğiniz hareketler .....pozitif düşünce ... gibi.
sizin daha ne kadar sürecekmiş ?
gez tabi güzelim zaten seninde bir ctsi var hakkın yanii
SEVGİLER

canımcımm walla sanırım hepimiz aynı durumdayız ufaklıklar hayatımızın nerdeyse tamamını doldurdu cnm varsa yoksa onlarrr
a.s.güzelimmm çok mutlu ettin beni nihayet ziyaret ettin :teytey:sen yine zaman bulabiliyorsundur sende de 1 tane :emir_bebek:furki benim 1 taneyken her istediğim yere gidiyor kendime zaman ayırabiliyordum ,seninde ayırabilmen lazımyerimseniben hem senin Annenler çok yakınında güzelim :nazar:tabikide herşey onlar için bencede varsa yoksa onlarrr:hooray:

benim halk eğitim kursu 25 haftalık bir program .şu anda 17. haftadayız.
salı sabahı çocuğu okula bırakıp doğru kursa gidiyorum, oradan işe.
koşturmaca anlayacağın. bugünde yoğundu. şimdi pc başına oturdum biraz kk da takılıp yatarım artık.
dost , haklısın saat 24 ten sonra zaman benim....
herkese ii geceler...a.s.

ben 39 yaşındayım kızlarım büyüdükten sonra çok rahatlamıştım ve kendime çok vakit ayırıyordum tabi daha sonra ufaklık geldi şu an 4 yaşında hiç zaman kalmadı onunla dolu dolu geçiyor vakit sorumluluklar çok fazla benimde lüksüm kk burda çok mutluyum :içelim:

gülse anca kendmize saat 24.00 sonra zaman kalıyor

benim halk eğitim kursu 25 haftalık bir program .şu anda 17. haftadayız.
salı sabahı çocuğu okula bırakıp doğru kursa gidiyorum, oradan işe.
koşturmaca anlayacağın. bugünde yoğundu. şimdi pc başına oturdum biraz kk da takılıp yatarım artık.
dost , haklısın saat 24 ten sonra zaman benim....
herkese ii geceler...a.s.

ben 39 yaşındayım kızlarım büyüdükten sonra çok rahatlamıştım ve kendime çok vakit ayırıyordum tabi daha sonra ufaklık geldi şu an 4 yaşında hiç zaman kalmadı onunla dolu dolu geçiyor vakit sorumluluklar çok fazla benimde lüksüm kk burda çok mutluyum :içelim:

kızlar kaç gündür giremiyordum herkeze merhaba umarım herşey yoluda gidiyordur dostt cum malesef öyle 12 den sonra ben fırsat bulursam burda oluyorum napalımm..

dilekcm sizin kurs daha kapsamlıymış çok güzel iyi yapmışsın canım böyle.
kurslarım çok faydalı olduğuna inanıyorum... hem kendimiz,çocuklar için
hemde birşeyler öğreniyoruz hemde farklı ortamlar insanlar tanıyoruz bence çok güzel aferimm kız sana belki bende düşünebilirim büyük kreş e gidince küçüğü alır giderim bir araştırayım bakıyım.

Haydeç sna da merhaba öncelike maşallh valla işte böyle sizler gibi baya yol katetmiş anneleri okuyunca da imreniyorum ne güzel büytmüş sonradan bir tane daha keyf yapıyorsunuz.EN BÜYÜK KK DİYELİM OZAMAN çünkü hepimizin en büyük lüksü burası bence:enbuyukkk: ve iyiki varsın

a.s.nerdesiniz arkadaşlar?? ben kaç gündür giremiyorum ben yokum diyemi kimsecikler uğramamış:KK43:(

X