Anneler KANGURUyu nezaman kullanmalıyız

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.416
1.355
Konunun yeri burası mi bilmiyorum ama daha çok görülür diye buraya açtım. 94 günlük kızımız var . kanguru ya ihtiyaç duymamistik ama yarın bebek arabasi için uygun olmayan biryere gitcez ve yurumemiz gerekiyor aralarda. Puset ağır olacak. Kanguru nezaman kullanilir .Eğer 3ay uygunsa bugün alcaz .nette çok farklı bilgiler var anneler yardim

Ben 3 aylıktan beri kullanıyorum. Aslında daha önce de kullanırdım ama kızım kış bebeği, astronot montu ile sığmadı icine :)

9,5 aylık ben taşıyamasam bile babası hala onunla gezdiriyor

hemen alın. farklı kullanımı olanlardan alırsanız iyi olur.

Yeni doğanların da kullanabileceği kangurular var ama ne derece sağlıklı bilemem sonuçta 6 aydan önce oturur pozisyon zararlı, şimdi ortaya çıkmasa bile ergenlik döneminde çeşitli bel ağrıları ve migren gibi hastalıklara sebebiyet veriyormuş. Biz 8 aylıkken başladık, şimdi 11 aylık oldu büyük kolaylık. Ben olsam sling alırdım kanguru yerine. İçinde yatar pozisyonda uyuyabildikleri slingler var, sanki onlar daha iyi gibi. Hatta ikinci bebişte inşallah kesinlikle kullanmayı düşünüyorum, puset çoğu yerde sıkıntı oluyordu.

Ben de çok ozenmistim kangruyu. Ama sürekli agliyodu kizim gazliydi sagolsun. 3 çeşit aldim bi ihtimal diyerek ama nasip olmadı takip onunla gezdirmek Aynı dönemde arkadasim 3 aylık bebegiyle sabahtan aksama kadar geziyodu onunla

2 aylık kullanmaya başladık çok da rahat ettik. 5 aylık simdi gala kullaniyoruz. Pusetin uygun olmadigi yerler icin iyi oluyor ozellikle yoksa bu sıcakta pusette daha rahat ediyor

Kanguru degilde sling tercih edebilirsiniz. Ben Mei tai sling kullandım gayette memnun kaldım,kızımın uyuduğu bile oldu içinde. Bir bakın netten isterseniz.

Ben de 3-4 aylık başladım, oturtmalı olana da 6-7 aylık falandı başladım.

Çok rahat bişey, icat edenden üretenden satandan Allah razı olsun. Hele bebeği ona koyup alış-veriş yapabilmek (arabada durmayan bebe olduğundan) büyük kolaylık =) =)

Çok teşekkürler herkese. Yani hemen bugün alıyorum 3 aylıkken kullanabilirim. Slingleri düşündüm ama sıcakta içinde yatarken sknti mi olur dedim nasıl bişey olduğunu yakından görmedim acikcasi

alacağınız kanguruda belirtilir hngi aydan itibaren kullanılabileceği, 0 dan başlayan da var 3 aydan başlayan da, taşıma ağırlıkları da marka modele göre değişiyor.

hiçbir zaman :)
sling öneririm, 4 yaşına kadar taşıyabileceğiniz pozisyonları var ayrıca omurgayı destekliyor, kangurunun zararları beni rahatsız ettiğinden kullanmayı hiç düşünmedim açıkçası...

Kanguru degilde sling tercih edebilirsiniz. Ben Mei tai sling kullandım gayette memnun kaldım,kızımın uyuduğu bile oldu içinde. Bir bakın netten isterseniz.
Arkadaşın konusundan ben de nasipleneyim. =) Sling araştırıyorum da, wrapler pek pratik görünmedi gözüme. Bebek için rahat diyorlar ama dola dola, bana fenalık getirebilir. Mei tai sling hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Kullanışlı buldunuz mu, kaçıncı aydan itibaren kullanmaya başladınız, ne kadar süre kullanabildiniz... vs gibi. Bir de nereden aldınız? İnternetten mi, mağazadan mı? Görmeden almak konusunda kararsızım da.

Ben kanguru almadım bu soruların cevabını bilmediğimden
Ama evde bile kanguru pozisyonu gibi kucağımdaydı cadııı

Bende wrap alacakken ugrasamam deyip mei tai aldim,belinde klipsi var zaten sadece ust kismi dolaniyor ve tek basima ayarlayabiliyordum. 3 aylikken basladim ben ama kisa kisa surelerle kullandim 6 aylikken alisverise gidiyodum onunla.
Zaten bacaklarini kapali pozisyonda kullanabiliyorsunuz mei taiyi ilk zamanlarda sonradan oturur pozisyonda kullanılabiliyor. Tavsiye ederim.
Tunikodan almistim ben websitesinden. Birde agirligi esit dagitiyor bel ve omuzlara cok yormuyor mei tai.
Ev süpürüp yemek bile yaptigim oldu mei tai ile

Ben de turniko'dakilere baktım. Şekil şemal olarak gözüme güzel göründüler ama kullanıcı yorumuna ihtiyacım vardı. Bacakların kapalı pozisyonda kullanılması çok güzelmiş, acaba minicik bacakları ayrık bir şekilde zorlamak zarar verir mi kısmı kafamı kurcalıyordu. Çok teşekkür ederim.

Rica ederim. O sitenin sahibi bir bayan,ben almadan baya yazışmıştım kendisiyle her sorumu cevaplamıstı sağolsun. Benimde sizin gibi nasıl olur? Bacakları ayrı kalırmı vs soru isaretlerim vardı ama kangrudan daha keyifli ve konforlu olduguna emin oldum kullaninca. Doktorumuzda kangru onermemisti pozisyondan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…