- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
Merhblar bacilar..iki ayri konudan bahsedicem kusura bakmayin bebegime yalniz bakiyorum yanimda bi aile buyugumuz yok,bebegim surunmeye basladi gunde 2-3defa yere birakiyorum altina biseyler serip yarim saat duruyo her seferinde.yururecte kaliyo gunde yarim saat. Onun disinda genis bi yatagimiz var oyun icin onda duruyo donuyo oynuyo vs.. yanlis bisi yapmiyorum dimi? Surekli yerde mi olmali mesela?? Ornek olcak kimse de olmayinca mecbur burdan sormak zorundyim... 9ylik kizim dis gicirdatiyo ama uykuda degil uyanikken kendi istegiyle.. sinir stres yok cunku bu ses hosuna gidiyo onun oynarken bile bi iki defa gicirdatir oyun sirasinda vs... 5.disimiz cikti,iki alt 3 ustte. Ustteki 2liyle alttaki 2li birbirine degdiginden beri dis gicirdatiyo yaklasik 3-4 hfta oldu... daha cok yumusak ya disleri dis etleri yamulur kirilir diye korkuyorum.. bu takintim yersiz mi?? Hani siz neler yasadiniz bu surec gecici mi olan bi durum mu.. doktor dun hic karsilasmdim boyle biseyle bebekte dedi cok sasirdim cunku sordugum kisiler de yasamis bunlari.. bide doktorumuz sasirdi 5 disi olmasin.. erken mi cikardi acaba?? Cok uzun ve kopuk oldu sanirim iki farkli konu ama ayri konular acip yer isgal etmek istemedim bdv da.. tesekkur ederim simdiden ..