anneler gününde annesi dünyada olmayanlar

Elvira

acı sözler dilin dikeni
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
2.955
4
ben canım annemi 2 sene oldu kaybedeli. ona o kadar çok o kadar çok ihtiyacım varki bilemezsiniz arkadaşlar.senağlama
bugün anneler günü benim melek yüzlü annem sağ değil. keşke olsaydıda ona sarılsaydım doyasıya koklasaydım anneler günün kutlu olsun nur yüzlü annem diyebilseydim keşke. :çok üzgünüm:
ama beni duyuyordur eminim canım annem sen benim herşeyimsin seni çok özledim seni çok seviyorum anneler günün kutlu olsun.
:a015::a015:

başın sağolsun canım ben annemi kaybedeli 9 yıl oldu daha 25 yaşındaydım seni anlıyorum o kadar kötü bir duyguki yazarken bile göz yaşlarım süzülüyor gözümden bazen kendi kendime düşünüyorum daha kayınvalidemin annesi bile çok sağlıklı neden ben annesiz kaldım ama bu duyguyu hiç yaşamamış olanları düşününce halime şükredip kendimi avutmaya çalışıyorum ama bu acı her geçen gün daha çok artıyor allahım geride kalan sevdiklerimizi bize bağışla daha dün komşumla konuşurken 13 yaşlarında bir oğlu varmış trafik kazasında kaybetmiş seneler önce

allah bizlere sabır veriyor. eğer bu sabrımız olmasa yanacak gibi değil hayat.
hep kendime neden diye soruyorum. sadece sormakla kalıyorum geri getiremiyor insan
kaybettiklerini.

X