Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocukların arasında annesi olmayan var mı? Eğer yoksa çocuklara annelerini anlatan bir resim çizdirin . Sizde o resimlere mukavvadan çerçeve yapın. Çocukların çizdiği resimleri o çerçeveye koyun. Ve hediye edin
Çocukların arasında annesi olmayan var mı? Eğer yoksa çocuklara annelerini anlatan bir resim çizdirin . Sizde o resimlere mukavvadan çerçeve yapın. Çocukların çizdiği resimleri o çerçeveye koyun. Ve hediye edin
Ben velilerime kokulu taştan mumluk yapıyorum. Renkli taş tozu ve mumşuk kalıbı aldım onlarla yapıcam. Bir de keçelerim var eğer yetiştirebilirsem onlarla da cüzdan yaparım. Onun dışında çocuklarla beraber soda şişelerini boyayıp içlerine çiçek yaptırıcam çocuklara. Kendi emekleri de olsun istiyorum.
Bu arada ben velilere öyle abartılı hediyeler yapılmasına karşıyım. Ama hem sınıf parası vardı bende kalmasın, hem de keçeleri sene başı veliler almıştı onlara kullanmak istiyorum.