Anneler günü

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar anneler günü için velilerime hediye yapmak istiyorum almak yerine elimle uğraştığım bişey olsun istiyorum ne önerirsiniz?

Siz niye hediye alasınız veya veresiniz ki. Öğrencilerinize yaptırın

Çocukların arasında annesi olmayan var mı? Eğer yoksa çocuklara annelerini anlatan bir resim çizdirin . Sizde o resimlere mukavvadan çerçeve yapın. Çocukların çizdiği resimleri o çerçeveye koyun. Ve hediye edin

Çocukların arasında annesi olmayan var mı? Eğer yoksa çocuklara annelerini anlatan bir resim çizdirin . Sizde o resimlere mukavvadan çerçeve yapın. Çocukların çizdiği resimleri o çerçeveye koyun. Ve hediye edin
Zaten o aklımda ben kendi adıma düşünüyorum

Kızlar anneler günü için velilerime hediye yapmak istiyorum almak yerine elimle uğraştığım bişey olsun istiyorum ne önerirsiniz?

Ben velilerime kokulu taştan mumluk yapıyorum. Renkli taş tozu ve mumşuk kalıbı aldım onlarla yapıcam. Bir de keçelerim var eğer yetiştirebilirsem onlarla da cüzdan yaparım. Onun dışında çocuklarla beraber soda şişelerini boyayıp içlerine çiçek yaptırıcam çocuklara. Kendi emekleri de olsun istiyorum.
Bu arada ben velilere öyle abartılı hediyeler yapılmasına karşıyım. Ama hem sınıf parası vardı bende kalmasın, hem de keçeleri sene başı veliler almıştı onlara kullanmak istiyorum.

Bir de benim diktiğim cüzdanları çocuklar süsleyecek yine

Lavanta keseleri yapabilirsiniz.Birde evalarla çerçeve yapıp içine çocuğunun fotoğrafını koyup hediye edebilirsiniz

Aaaaa güzel fikirmiş velilere hediye yapmak:))))
Ama bi üye yazmış annesi olmayan varmı diye bencede dogru demiş.

Back
X