• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günü işkencesi..

cerebrum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
702
Puanlar
163
Annesini 23 yaşındayken kaybetmiş biri olarak; hem kendi adıma, hem de annesi hayatta olmayan ya da bir şekilde annesi tarafından terkedilmiş çocuklar adına; anneler günü çığırtkanlığı yaparak nisan ayından itibaren baharımızı burnumuzdan getiren duygusuz insan müsveddelerine tüm kötü dileklerimi bütün kalbimle yolluyorum.

Ben bugün 33 yaşındayım ve bu korkunç duyguyla kendimce başetme yöntemleri geliştirebildim; zorlansam da, boğuşsam da, darlansam da....

Ama o küçücük çocuklar...

Yapmayın Allah aşkına bu gaddarlığı; öpün sevin kutlayın ananızı evinizde ..

Ama yakmayın insanların canını böyle

Anneler gününde annesiz olmak, SEVGİLİLER GÜNÜNÜ SEVGİLİSİZ GEÇİRMEYE BENZEMEZ....

O zaman babalar gununu kutluyorsunuz..Benimde 5 yasimdan beri babam yok,ama kimseye niye babani opup kokluyorsun demedim..Hep ne guzel insanin bir babasi olmasi dedim,arkadaslarimin sevgilerine ortak oldum,mutlu oldum..Mutlaka burukluk yasadigim zamanlar oldu ama bu babalar gununde degil.!okula ilk basladigim gun,beni ilk istemeye geldikleri gun..Bende anneyim cocuklarimin bana bir resim yapmasi,bir siir okumasi,kocaman kucaklamasi kadar guzel birsey yok..Ustelik gurbetteyim annemi senede bir kere gorebiliyorum..o yuzden "öpün sevin kutlayın ananızı evinizde " biraz kaba buldum.Anneniz nur icinde yatsin,mekani cennet olsun..

Kendinizce haklısınız ama annesinin anneler gününü kutlayan kimsenin sizi üzmek gibi bir niyeti yok. Ve kimse de annenizin kaybının sorumlusu değil. Allah ona bol rahmetler eylesin. Ama başkasının mutluluğundan mutsuzluk çıkarmaktansa arkadaşın dediği gibi birileri adına sevinmek/sevinebilmek sizi hem daha olgun hem de inanın bana daha mutlu bir insan yapacaktır.
Anne olduğunuzda anlayacaksınız ne demek istediğimi.
Sevgiler.

Bende anneciğimi kaybettim bundan sonra anneler gününü nasıl geçiricem bilmiyorum :43::43::43::43::43::43::43:
sonra düşündümde çoçuklarım bana sarılıp anneler günümü kutladıklarında bende şimdiye kadar annecğimle geçirdiğim günleri anıp bir nebze olsun acımı azaltacak diye düşündüm.
Çoçuklarımın anneler günümü kutlamalarını isterim hemde çok isterim.
sana ve anneciğini kaybeden herkese allah sabırlar versin :43::43::43::43::43::70::70::70::70::70:

Allah bütün vefat edenlere rahmet yağdırsın mekanları cennet olsun... Anne baba evlat acıları gerçekten tarifsiz acılardır. hiç birini yaşamadım, düşünmesi bile çok büyük acı verirken yaşayanlara Allah sabır versin diyebilmek kötü. fakat annesiz babasız kalanlar var diye annesi hayatta olanın annesine olan sevgisini saklamasnı istemek evde sessizce kutlayın demekte bence gaddarlık.

Ben Annemin öldüğünü düşünmek korkuturken (Allah korusun uzun ömürler versin ) aklıma geldiğinde bile hemen haykırmak istiyorum ben annemi çok seviyorum diye. herkes duysun bilsin annemi nekadar çok sevdiğimi. ben mutluluğumu paylaşarak çoğaltıyorum. tabi annesiz olanında gözüne sokmamak lazım bu da büyük gaddarlık...

ay ne bilim hayat zor ama sizde zorlaştırmayın. hayata daha iyi bakmaya çalışın mesela hediyeler alın çevrenizdeki başka annelere onların anneler gününü kutlayın gözlerinde mutluluk sizide etkileyecektir sizde kendinizi iyi hissedeceksinizdir buna inanıyrum . sevgiyle kalın

arkadaşımız biraz sinirli yazmış ama.... aması var... çok ta haklı. kimse kutlamasın demiyor ama bunca çığırtkanlık ta hoş değil. benim annem ben 1 aylıkken beni terk etmiş. babaannem büyütmüş. anneler gününde elini öpebileceğim babaannem olmasına rağmen ne zaman anne adı geçse bir yanım o kadar acır ki... diğer bir arkadaşımız demiş ki anne olunca anlarsın... ben anne oldum. ve bir bebeğin annesine ne kadar muhtaç olduğunu, ona bakan kim olursa olsun annenin yerinin ne kadar vazgeçilmez olduğunu daha da iyi gördüm... iki senedir anneler günüm anlam kazandı. ben de artık kutluyorum ama nerde terk edilmiş bir bebek duysam canım acıyor. o da ayrı konu...

Annesini 23 yaşındayken kaybetmiş biri olarak; hem kendi adıma, hem de annesi hayatta olmayan ya da bir şekilde annesi tarafından terkedilmiş çocuklar adına; anneler günü çığırtkanlığı yaparak nisan ayından itibaren baharımızı burnumuzdan getiren duygusuz insan müsveddelerine tüm kötü dileklerimi bütün kalbimle yolluyorum.

Ben bugün 33 yaşındayım ve bu korkunç duyguyla kendimce başetme yöntemleri geliştirebildim; zorlansam da, boğuşsam da, darlansam da....

Anneler gününde annesiz olmak, SEVGİLİLER GÜNÜNÜ SEVGİLİSİZ GEÇİRMEYE BENZEMEZ....

Duygularıma tercüman olmuşsun. Çok teşekkürler :71:

Kendinizce haklısınız ama annesinin anneler gününü kutlayan kimsenin sizi üzmek gibi bir niyeti yok. Ve kimse de annenizin kaybının sorumlusu değil. Allah ona bol rahmetler eylesin. Ama başkasının mutluluğundan mutsuzluk çıkarmaktansa arkadaşın dediği gibi birileri adına sevinmek/sevinebilmek sizi hem daha olgun hem de inanın bana daha mutlu bir insan yapacaktır.
Anne olduğunuzda anlayacaksınız ne demek istediğimi.
Sevgiler.

Kusura bakmayın ama siz de Allah korusun annenizi kaybederseniz anlayacaksınız konu sahibi ya da ben gibi annesini kaybetmiş insanların neler hissettiğini...

Sizin çocuğunuz varmı eğer bir anne olsaydınız şuan bunları yazmazdınız..

Bence büyüyüp anne olsak bile hala hepimiz annelerimizin küçük kızlarıyız o yüzden bu hislerin anne olmakla bir ilgisi yok. Evladın yeri ayrı, annenin ayrı.

Bence büyüyüp anne olsak bile hala hepimiz annelerimizin küçük kızlarıyız o yüzden bu hislerin anne olmakla bir ilgisi yok. Evladın yeri ayrı, annenin ayrı.

ben anneyim. annesizliğimin yarasını evladımla sardım. ama daha ilkokula giden bir çocukken herkes anneler günü hediyesi peşindeyken boynumun bükük kaldığı günleri ben bilirim. ancak yaşayan bilir annesizlik hele ki çocukken ne kadar koyar insana.
anne olduğum halde anneler gününün bu kadar insanların gözüne gözüne sokulmasını doğru bulmuyorum. bu kadar reklam vs ticarete dökülmesi zaten apayrı bir konu. ben evladımın saçının teline ömrümü vermeye hazırken bu sevginin bir mutfak robotu vs ile simgelenmesi saçmalık.

Back