Anneler günü hediyesi.....

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Merhaba arkadaşlar. az önce topiğin birinde yazdığım gibi k. valideme hediye alacağım. ancak k.validem hemen memnun olmuyor. görümceme aldığım hediyeyi kıskandı, ağladı. beni sevmiyorsun dedi ve ağlamaya başlamıştı.

şimdide malum anneler günü yaklaşıyor. cüzdan alsam ve yanınada kart hazırlasam. karttada "Eşimi yetiştirip bu güne kadar getiren, Güzel annemin
Anneler Günü Kutlu Olsun. " desem olur mu ki....

(işim çok. babam hasta... annemede hediye almadım... düşündüğüm şeye bak ya.... kendime hayret dediyorum....)

​cümle cok hoşuma gitti canım ama kayınvaliden ilginç bi kadın sanırım :)

memnun edecem diyede yapma bazı seylere mecbur hissetme kendini yaranmak içinde böyle notlar yazma tabi bu benım fikrim gerçekten içinden geliyorsa yap derim

bir kadın gelinin tarafından kendi kızına alınan hediyeyi kıskanıyor ve ağlıyor inanaılacak gibi değil.. insan ancak gelinim ve kızım ne güzel anlaşıyor diye mutluluktan ağlar böyle bi durumda..

acaba beklentisi ne yönde yani kendine herkesten daha çok değer verildiğini mi hissetmek istiyor?(sizin anneniz ve kızından daha değerli olmak mı istiyor)

yoksa maddi değeri ne kadar büyükse o kadar mutlu olanlardan mı?

düşünceniz ve özellikle kart için düşündüğünüz cümleler çok güzel.. ama anlayana tabi...

Kendi kızına alınan hediyeyi kıskanan bir kayınvalide, üstüne ağlamış bir de Allah yardımcınız olsun

maddi hediye istemem diyor. güzel şiir olsa yeter diyor. ama görümcemi kıskanması garip geldi bana. psikolojik sorunları var. tedavi oluyor.

benim içimden geliyor. gelmese elimi kesseler yapmam. kafamda çok iş olunca yoruluyorum sadece okadar. yaranmak için gibi anlaşılmış olabilirim ama değil. değerimi bilsin bu bana yeter.

photoshopta yapıyorum kartı. kendi el emeğim olacak inş.

eveet aynen öle. annemide kıskanıyor. sadece annen, benim diyor. her gittiğimiz yerde bana benziyor diyor. annesine benzemiyor diye ekliyor. kızamıyorum da.

K.validemin niyeti iyimidir kötümüdür bir anlayamadım. ilk zamanlar çok laf sokuyordu. o şükür azaldı. arada dokunduruyor da kibarca cevabımı veriyorum. ilk zamanlarki gibi susmuyorum. bazende yaptıklarına gülüyorum.

Son düzenleme:
edebi yönü kuvvetli kadın..
şiir istiyormuş..

evet.. şiiri seviyormuş. eşim önceden ona şiirler yazarmış. k.pederimide sıkıştırırmış. sevdiğini söyletirmiş. şimdi bendende aynı şekilde sevdiğimi söylememi. şiir yazmamı istiyor. bende anca söz yazabildim.

Senin ne alacağını buldum.O kartı ver ve geçen sene görümcene kazak pantolon almışsın onu beğenmiş ya bu sene de kaynanaya kazak pantolon al.

Senin ne alacağını buldum.O kartı ver ve geçen sene görümcene kazak pantolon almışsın onu beğenmiş ya bu sene de kaynanaya kazak pantolon al.

olabilir de. cüzdan alayım diyorum. cüzdanı var çok sevmiş ama ablası alıp götürmüş. benimde aklıma cüzdan almak geldi. görümceme sorsam nasıldı diye. hemen annemde duyar. kafama göre alıcam artık. ben kart olayında takıldım. mutlu olsun istiyorum. sürekli bunalım halinde. eski yaşadıklarına takılıp kalıyor. güven duygusuda yok. kimseye güvenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…