Merhaba arkadaşlar. az önce topiğin birinde yazdığım gibi k. valideme hediye alacağım. ancak k.validem hemen memnun olmuyor. görümceme aldığım hediyeyi kıskandı, ağladı. beni sevmiyorsun dedi ve ağlamaya başlamıştı.
şimdide malum anneler günü yaklaşıyor. cüzdan alsam ve yanınada kart hazırlasam. karttada "Eşimi yetiştirip bu güne kadar getiren, Güzel annemin
Anneler Günü Kutlu Olsun. " desem olur mu ki....
(işim çok. babam hasta... annemede hediye almadım... düşündüğüm şeye bak ya.... kendime hayret dediyorum....)
Merhaba arkadaşlar. az önce topiğin birinde yazdığım gibi k. valideme hediye alacağım. ancak k.validem hemen memnun olmuyor. görümceme aldığım hediyeyi kıskandı, ağladı. beni sevmiyorsun dedi ve ağlamaya başlamıştı.
şimdide malum anneler günü yaklaşıyor. cüzdan alsam ve yanınada kart hazırlasam. karttada "Eşimi yetiştirip bu güne kadar getiren, Güzel annemin
(işim çok. babam hasta... annemede hediye almadım... düşündüğüm şeye bak ya.... kendime hayret dediyorum....)
bir kadın gelinin tarafından kendi kızına alınan hediyeyi kıskanıyor ve ağlıyor inanaılacak gibi değil.. insan ancak gelinim ve kızım ne güzel anlaşıyor diye mutluluktan ağlar böyle bi durumda..
acaba beklentisi ne yönde yani kendine herkesten daha çok değer verildiğini mi hissetmek istiyor?(sizin anneniz ve kızından daha değerli olmak mı istiyor)
yoksa maddi değeri ne kadar büyükse o kadar mutlu olanlardan mı?
düşünceniz ve özellikle kart için düşündüğünüz cümleler çok güzel.. ama anlayana tabi...
edebi yönü kuvvetli kadın..
şiir istiyormuş..
evet.. şiiri seviyormuş. eşim önceden ona şiirler yazarmış. k.pederimide sıkıştırırmış. sevdiğini söyletirmiş. şimdi bendende aynı şekilde sevdiğimi söylememi. şiir yazmamı istiyor. bende anca söz yazabildim.
Senin ne alacağını buldum.O kartı ver ve geçen sene görümcene kazak pantolon almışsın onu beğenmiş ya bu sene de kaynanaya kazak pantolon al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?