Merhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.