• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler bir bakın lütfen.

golldkahveemm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
309
248
18
35
Merhaba herkese iki yaşında bebeğim emmeyi bırakmak için konuşuyorum anlatıyorum hiçbir şekilde bırakma taraftarı değil 🥺🥺 iki yaşından sonra çok faydası yok ve diş çürümesi yapıyor diye duydum. Olur olmadık her yerde istiyor .
İlk 6 ay emdi iki yaşına kadar emdi bırakmak için öneriler istiyorum..💐

Merhaba herkese iki yaşında bebeğim emmeyi bırakmak için konuşuyorum anlatıyorum hiçbir şekilde bırakma taraftarı değil 🥺🥺 iki yaşından sonra çok faydası yok ve diş çürümesi yapıyor diye duydum. Olur olmadık her yerde istiyor .
İlk 6 ay emdi iki yaşına kadar emdi bırakmak için öneriler istiyorum..💐
Sür oje gitsin 😂 ben iki çocuğumu da öyle bıraktırdım kırmızı oje sürdüm ay acıdı aman kanadı diye diye uf uf diye gezdik 😂 hiçte zorlanmadım direk tek uyumayada başladı ki meme de uyurdu ikisi de umarım kolay olut senin için de 🙏🏼

Bende biber salçası sürdüm birkere ağzına tadı tuhaf geldi uff oldu acıdı dedik beraber yarabandı yapıştırdık bıraktı ilk bir iki gün istedi ama acı acı dedi emmek istemedi bikaç kez ağladı sonra birdahada istemedi

2 yaş eğer inatlaşma başladıysa bence en bıraktırılmayacak dönem.
Ben 2.5-3ü görmekten yanayım.
Veya çocuğun da niyeti varsa 2 yaştan önce bıraktırmak lazım.

Sür oje gitsin 😂 ben iki çocuğumu da öyle bıraktırdım kırmızı oje sürdüm ay acıdı aman kanadı diye diye uf uf diye gezdik 😂 hiçte zorlanmadım direk tek uyumayada başladı ki meme de uyurdu ikisi de umarım kolay olut senin için de 🙏🏼
Oje mi kalem boya duydum da oje ilk defa duydum 😀 silmek için bide aseton. Emerek uyuyor evet.

Oje mi kalem boya duydum da oje ilk defa duydum 😀 silmek için bide aseton. Emerek uyuyor evet.
Kız ne asetonu yıkanınca gidiyor hatta göğsün terlerse o zaman bile çıkıyor 😂 oje en iyisi vallahi bol bulamaç sür 😂 benim oğlan da şu son 1 aydır huy edindi illa eli memede duracak 😂 yazın kestim sütten anca aklına geldi galiba 😂

Back