• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları anneler bı bakarmısınız buraya

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

karalxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
156
0
96
39
İstanbul
kızım 5 gündür kakasını yapmıyor ne yapmam gerek onuda bılmıyorum üstelik yarın amelıyat olacak offf nedir bu kabızlıktan çektıgımız yaaa:oklava:

aynı şikayet bizdede var maalesef benim kızımda 3 gündür yapmıyo ve ıkınmaktan canı çıkıyo zavallımın eğer anne sütü alıyosa doktor olabilir dedi bize buarada bebeğin neden ameliyat olacak geçmiş olsun şimdiden allah acil şifalar versin

Acil şifalar dilerim. Ben Çınar'a elma, armut, kara üzüm yedirdiğimde hemen yapıyor. Bol su içirmeye çalışıyorum ki dışkısı barsağında taşlaşmasın. Madem yarın ameliyatınız var geç olmadan doktoruna danış belki fitil önerir bebişin hemen rahatlar. Tekrar geçmiş olsun

aynı şikayet bizdede var maalesef benim kızımda 3 gündür yapmıyo ve ıkınmaktan canı çıkıyo zavallımın eğer anne sütü alıyosa doktor olabilir dedi bize buarada bebeğin neden ameliyat olacak geçmiş olsun şimdiden allah acil şifalar versin

benım kızım dogustan galıba ondan supelendı doktor kabızlıktan dolayı bagırsaklarından parca alınacakmış senın kı dogustan degıldır umarım sanada geçmış olsun

Acil şifalar dilerim. Ben Çınar'a elma, armut, kara üzüm yedirdiğimde hemen yapıyor. Bol su içirmeye çalışıyorum ki dışkısı barsağında taşlaşmasın. Madem yarın ameliyatınız var geç olmadan doktoruna danış belki fitil önerir bebişin hemen rahatlar. Tekrar geçmiş olsun

biz herseyı denedık ama olmadı doktor surup verdı ishal olsun dıye yıne olmadı napacagımı sasırdım artık onun aglamasına da dayanamıyorum cok aglıyor cok ıkınıyor yapmak ıcın:çok üzgünüm:

canlarım ben kendim bir yöntem buldum.hani şu vitamin verdiğimiz damlalıklar varya..tepesinde minik pompası olur sıkıp bırakınca sıvıyı çeker.onun ucu yuvarlak olanı var bende.multitabs vitaminindi.ona biraz zeytinyağı çekiyorum ve kızımın popişinin hafifçe içine doğru azar azar veriyorum.fazla ileriye gitmeden.acımasın.şimdiye kadar üç kez denedim.ve hepsinde de yarım saate kalmadan yaptı kakasını.benim kızımda arada kabız olur.üç dört gün yapamaz ıknır durur.deneyin bu yöntemi.hem yan etkisi de yok.

Back