Tuvalet Eğitimi Anneler bende mi sorun artik hic ogrenemeyecek gibi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
98
32
38 aylik ogluma tuvalet egitimi verneye calisiyorum ama artik delircem. 5. Gun hic ilerleme yok yasida ileri. Konusnaya yeni basladigi icin bu zamana kaldi. Gece cis yapmıyor uykudan kaldirdigimda dahi cisini tutuyor yakalarsam sabah lazimliga yapiyor yarim saatte bir goturmeye cabaliyorum ama agliyor surekli gitmek istemiyor. Zaten lazimliktan kalkar kalmaz yada tam oturacakken altina yapiyor 5. Gun adam akilli lazimliga yapmadi klozete denedim onda hepten tedirgin. Kakasini yapinca kiyamrt kopuyor agliyor . Cisini kakasini yaptiktan sonra soyluyor hatta cisi yaparken cis yapiyom diyor yada cis yaptim buraya pis oldu diyor ama yok yok yakalayamiyorum. Cok uzuluyorum herseyi gec oldu zaten benim hatammi artik hersey diyorum beceremiyorum. Erteleme gibi durumda yok bez onu rahatsiz ediyor bezliyken surekli bezini cikarip bir kenara atıyordu zaten kışın okuluda var. Birde hafif goz kaymasi var doktor bir sure gozluk taksin dediki onuda takmiyor istemiyor. Zaten onada ayri uzuluyorum nir sure dedi ama basladimmi cikaramayiz gibi geliyor zaten kayma yi ben hic goremiyorum cok cokk belirsizmis doktor zor gordu ama gozlugede bulastik ay anneler uzun oldu ama cok bunaldim

Daralmissin canim bi.sakinlesmeye calis once bulmiyorum 5 gunde ogrenenemezki ben kizima 24 aylikken basladim ama tamamen ogrenmesi 4 5 ayimi aldi desem.yalan olmaz heralde . Hele ilk 1 ay cinnetlikti resmen ama konusuyordu gece cisini titabiliyordu diye basladm baslamiskende geri vazgecmek istememistim sende vazgecme asla hele bu kadar aylik olmusken ama sunu kabul et surec cok zorlu . Allah yardimciniz olsun seninde onunda

Merhaba esmacan hnm. valla annelik zorr, durumunu cok iyi anliyorum benimde 23 aylik kizim var bizde bu sureclerden gececegiz buyuzden boyle bi deneyimi paylasman iyi oldu. Herseyden once anneligini sorgulama caban ortada gercekten ugrasiyorsun. Anladigim kadariyla oglunun gece cisini tutmasi normal yani gece altina kacirmiyorsa bunda sikinti yok. Sabahta uyandiginda tuvaletini yapiyorsa iyi. Gun icinde lazimliga ya tam otururken yada kalkarken kaciriyor demissiniz buda bi kac hafta emin olun duzelir hic stres yapmayin👍 Kullandiginiz lazimlik nasil birsey bilmiyorum ama acaba cocuklarin ilgisini ceken baska bi muzikli lazimlik deniyebilirsin birlikte lazimlik alin kendisi secsin mesela.. cis kaka yapmasini sagliycak muzikleri acip birde bu yolumu deneseniz.. bir yerde okumustum tuvalet egitiminde cocuklara sık sık çisin kakan varmi diye soylemeyin diyordu. Arada altina kacirmalarda normal.sabirlar diliyorum🙂 bakalim biz neler yasiycagiz bu sureclerde... bizimde suanki sikintimiz uyku duzeni desteksiz uyumayi cesaret edip bir turlu baslayamamak 😟 aslanprcasinin gozundeki kaymada belli belirsizmis siz zaten ihmal etmemissiniz doktor muanesinden gecirmissiniz cok gecmis olsun diliyorum umarim duzelir atlatirsiniz. 🤗

Merhaba esmacan hnm. valla annelik zorr, durumunu cok iyi anliyorum benimde 23 aylik kizim var bizde bu sureclerden gececegiz buyuzden boyle bi deneyimi paylasman iyi oldu. Herseyden once anneligini sorgulama caban ortada gercekten ugrasiyorsun. Anladigim kadariyla oglunun gece cisini tutmasi normal yani gece altina kacirmiyorsa bunda sikinti yok. Sabahta uyandiginda tuvaletini yapiyorsa iyi. Gun icinde lazimliga ya tam otururken yada kalkarken kaciriyor demissiniz buda bi kac hafta emin olun duzelir hic stres yapmayin👍 Kullandiginiz lazimlik nasil birsey bilmiyorum ama acaba cocuklarin ilgisini ceken baska bi muzikli lazimlik deniyebilirsin birlikte lazimlik alin kendisi secsin mesela.. cis kaka yapmasini sagliycak muzikleri acip birde bu yolumu deneseniz.. bir yerde okumustum tuvalet egitiminde cocuklara sık sık çisin kakan varmi diye soylemeyin diyordu. Arada altina kacirmalarda normal.sabirlar diliyorum🙂 bakalim biz neler yasiycagiz bu sureclerde... bizimde suanki sikintimiz uyku duzeni desteksiz uyumayi cesaret edip bir turlu baslayamamak 😟 aslanprcasinin gozundeki kaymada belli belirsizmis siz zaten ihmal etmemissiniz doktor muanesinden gecirmissiniz cok gecmis olsun diliyorum umarim duzelir atlatirsiniz. 🤗
Cok tesekkur ederim muzikli lazinlik aldin stickerlar aldim birde artik geri donmek istemiyorum yasida ilerledi oda bubaliyoe farkindayim birde gözlüğe alisma cikti diyede

Cok tesekkur ederim muzikli lazinlik aldin stickerlar aldim birde artik geri donmek istemiyorum yasida ilerledi oda bubaliyoe farkindayim birde gözlüğe alisma cikti diyede
Yok zaten tuvalet egitiminden geri donmeyi dusunmeyin butun cabaniz bosa gider. 😔 valla ne diyebilirim esma hnm sizden cok ben caresiz kaldim yardimci olamiyorum size insallah duzelecek atlacaksiniz demekten baska bir sey soyleyemiyorum 😞

Ben de ayni dertteyim .25 aylik benimki.bugun 5. Gun ve ayni seyleri yasiyoruz sizinle.ne yapacagim bilmiyorum.kakasini yapinca aglayip bana sariliyor temizlememe bile izin vermiyor

Merhaba benim de kızım var 32 aylık 1 hafta da öğrendi tuvalet eğitimini inşallah sizin çocuklarınızda öğrenir

Back
X