Merhaba esmacan hnm. valla annelik zorr, durumunu cok iyi anliyorum benimde 23 aylik kizim var bizde bu sureclerden gececegiz buyuzden boyle bi deneyimi paylasman iyi oldu. Herseyden once anneligini sorgulama caban ortada gercekten ugrasiyorsun. Anladigim kadariyla oglunun gece cisini tutmasi normal yani gece altina kacirmiyorsa bunda sikinti yok. Sabahta uyandiginda tuvaletini yapiyorsa iyi. Gun icinde lazimliga ya tam otururken yada kalkarken kaciriyor demissiniz buda bi kac hafta emin olun duzelir hic stres yapmayin
Kullandiginiz lazimlik nasil birsey bilmiyorum ama acaba cocuklarin ilgisini ceken baska bi muzikli lazimlik deniyebilirsin birlikte lazimlik alin kendisi secsin mesela.. cis kaka yapmasini sagliycak muzikleri acip birde bu yolumu deneseniz.. bir yerde okumustum tuvalet egitiminde cocuklara sık sık çisin kakan varmi diye soylemeyin diyordu. Arada altina kacirmalarda normal.sabirlar diliyorum
bakalim biz neler yasiycagiz bu sureclerde... bizimde suanki sikintimiz uyku duzeni desteksiz uyumayi cesaret edip bir turlu baslayamamak
aslanprcasinin gozundeki kaymada belli belirsizmis siz zaten ihmal etmemissiniz doktor muanesinden gecirmissiniz cok gecmis olsun diliyorum umarim duzelir atlatirsiniz.