• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Anneler bebeklerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
anneler bebeklerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz nasıl oyunlar oynatıyorsunuz kızım 9.5 aylık

oyuncaklarını döküyorum yere.yanına oturuyorum.oyuncaklrı değişk şekilde kullanarak oynatıyorum.isimlerini söylüyorum.takılıp çıkan oyuncakları gösteriyorum.müzikli oyuncakların şarkıları beraber söylüyorum.onunla oynamam hoşuna gidiyor.mutfakta iş yaprkende yanımda.anlatıyorum ne yaptığımı.devamlı konuşmaya çalışıyorum.arada sırada çocuk şarkıları söylüyorum(öğretmen olmanın avantajı:)arada kriz geliyor ağlamaya başlıyor kucak istediğinde bildiği bir oyuncağı getirmesini istiyorum.adını söyleyerek.kızım şuan 14 aylık fakat 7.ayından beri bu şeklide vakit geçiriyoruz.

Back