• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler bebeklerinizi yürüteçe koydunuz mu?

örümcek ile yürüteç aynı şey mi?

evet arkadaşım aynı ......
ben iki kızımıda koydum. ama erkek çocuklarını koymak zararlı diye duymuş eşim bende doktorumuza sordum evet dedi zararlı şuan anlayamazsın ama ilerde çocuk sahibi olamamaya kadar zararlı etkileri var dedi.bende koymadım :nazar:oğlum 6 buçuk aylık 15 gündür emekliyor tutunup kalkmayada başladı :nazar: bence yürümeside uzun sürmez sanırım.:emir_bebek:

bende zararlı oldugu dusuncesının daha fazla oldugunu gördüm.ben hoppala almıştım.kızım bayıldı ama onada belkı haftada 2 kere oturtuyorum oda kızım eğlensın dıye.

canım ben koydum... ben nereye o oraya yetişemediği zaman ağlıyor bide çok seviyor örümceğini bende çok düşündüm ama 2. hamile olduğum için kucaktada fazla tutamam .doktorumuz kendi kendine desteksiz oturuyorsa eğerörümcekte durabilir dedi fazla durdurmayın ama dedi..zaten biraz zaman geçince sıkılıyor...

bende aldım ve kullanıyorum oglum yurutec sayesınde ellerınden tutunca adım atıyo yuruyo hıc bı zarqaarıda yok bence

Back