- 20 Ağustos 2008
- 104
- 0
- 116
- Konu Sahibi dilasultan
-
fisfisfis anneler bebeklerinizi yürüteçe koydunuz mu? doktorların önermediğini kemik gelişimini kötü etkilediğini okudum,ayrıca yürümesini hızlandırmaya yardımcı olmak yerine yürümeye hazır olmayan minik bacaklara yük bindiriyormuş,siz ne düşünüyorsunuz?
gerçi ana kucağı,beşikler,oyuncaklar,pusetler derken evi doldurduk ama sizce ne yapmalı?benneyaptımki
fisfisfis anneler bebeklerinizi yürüteçe koydunuz mu? Doktorların önermediğini kemik gelişimini kötü etkilediğini okudum,ayrıca yürümesini hızlandırmaya yardımcı olmak yerine yürümeye hazır olmayan minik bacaklara yük bindiriyormuş,siz ne düşünüyorsunuz?
Gerçi ana kucağı,beşikler,oyuncaklar,pusetler derken evi doldurduk ama sizce ne yapmalı?benneyaptımki
ben kullanmadım oğlumda ama 14 sene önce ablam kullandı ozamanları bi zararını görmedi ama şimdi yeğenim 15 yaşında ve bel problemi var röntgen felan cekildi hemen anladı doktor bu çocık yürütecde mi oturdu diye sordu kesinlikle tavsiye etmem şimdi belki anne için rahat olabilir ama ilerde cocuklar cekıo bu sıkıntıları benim anlamadığım gittiğm her doktora sordum yürütec kullanayımmı diye hiçbiri tavsiye etmedi neden bunları hala satılıyor acaba????bence bunlar yasaklansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?