Çocuk Hastalıkları anneler bebekleriniz dudakları ve ellerini emiyor mu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kubra_suden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
76
0
86
41
Manisa
arkadaşlar 3 aylık birr kızım var ve sürekli ellerini emiyo uyumaya çalışırken de dudaklarını emiyomu sizlerinde öylemi bişey olur mu

benimki dudaklarini emmiyordu ama ellerini emiyordu . sonra koca yumrugunu emmeye basladi. su an alti aylik. ayagini buldugu an ayak parmaklarini da emiyor.

Benimde 2,5 aylık olan kıızm elini yumruk yapıp emiyor üstelik emzik kullandığı halde . ben engel olmaya çalıştıkça annem de derki bırak emsin melekler eline bal sürermiş bebeklerde elini o yüzden emermiş gerçi bahtıl inanç ama napalım naniknanik

Son düzenleme:
benim kızım'da 3 aylık ve aynen senin dedigin gibi ellerini ve dudagını emmiyor.çok komik oluyor kuçucuk dudagını emmerken bir de baloncuk çıkartıyor ara sıra.ellerini kopartacak artık ,ben diş çikartıcak sandım.okadar sinirleniyor.....allah uzun ömür versin.....kaydirigubbakcemile3

benim ikizlerde ellerini yumruk yapıp ağızlarına sokuyorlar kaşır gibi emer gibi değişik hareketleri var kerem oğluşum ekstra dudağını emiyor baloncuk çıkarıyor...

benimde 2 aylık kızım bazen, uyandığında çok acıkmışsa baş parmağını emiyo : ) şimdilik sevimli bi görüntü ama umarım büyüyünce devam etmez komşumun 8 yaşındaki oğlu hâlen parmağını emiyor hiçte hoş bi görüntü diil

benim oğluşum 2.5 aylık.ellerini emiyo öyle hırslı emmiyoki yiyecek o ellerini sanki. hatta diş çıkardı ellerini oyüzden emiyor diye düşünüyordum ama diş cıkarmayanlarda emiyor baloncuk bile cıkarıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…