bence yukarıdakı fıkırler en guzelııı.
Şimdi,
İlk yarışma konusu En Güzel Anne-Bebek Pozu.
Bebeklerinizin güncel haliyle olan halleriyle gönderiyorsunuz.Mesela Şehnazım Ardi 6-12 aya girecek.ani 6 aydan sonraki haliyle olan pozu olsunki sırıtmasın fazla.Dolayısıyla ay kısımları da dolu olsun.
Fotoğrafları tarafıma özel mesaj yoluyla yada saruboceq@kadinlarkulubu.org adresine mail atarak (msn de ekleyin lütfen) iletebilirsiniz.
Gönderirken bebeğinizin şu an kaç aylık fotoğrafın kaç aylık olduğunu bildirmeniz en önemli kural.Dediğim gibi 0-6 ay,6-12,12-24 arası olabilir o aralıktaki pozu geçerlidir.
Fotoğraf gönderme tarihi 31 ocak-8 şubat saat 23:00 dür.
Anket 9 şubat saat 15:00 de açılacaktır.Ve 1 hafta oylamada kalacaktır.
Oldu mu güzeller.
İlk sayfayada belirteyim bunu..
Hepiniz birinci olabilirsiniz bu şansı kaçırmayın arkadaşlarınıza iletin lütfen:a.s.:
canım güncel foto olmasını rica ediyorum bu yarışma 24 aya kadar ama ilerleyen dönemlerde güzel konularda çıkacak.öyle yarışırsın olmazmı:a.s.:oğluşum 3 yaşında, geçmişe ait çok güzel fotolarımız var....7 aylık falan katılabilirmiyim onla..birde tam anlamışmıyım anneyle berabermi olacak:hulya:
olmuyor bitanem:sinifsinif:aaa 3-4 sene oncekı resımler olmuyormu
bocegim foto ebatini belirtmemissin
ona gore ayarlayalim ; )
canım 11 aylık olduğu için 6-12 aylık kategorisinde yarışıcaksın,gülşahcım ne zamana kadar mail atabiliriz bide bende Ada 7aylıkken bi fotomuz var beraber şimdi 11. ayına girecek sanırım o olmayacak dimi :kedi:
canım oylamalar nerden yapılacak bide gene bu topikten mi olacak
canım doğduğu zamana göre baz alalım derim.bende katılacağım hemen resimleri karıstırayım
ya ama benim bir sorum var kızım prematüre doğdu hangi ayı baz alacağım ben doğduğu tarihe göre 5 ay 4 günlük ama düzeltilmiş yaşa göre henüz 2 ay 20 günlük
kızım 5 aylıkken bir resmimiz var bu resimle 0-6 ay katogorisinde yarışabilirmiyiz kızım şu an 8 aylıkfisfisfis
anladım canım o zaman 6 aylıkken var onu göndereimcanım güncel foto olmasını rica ediyorum bu yarışma 24 aya kadar ama ilerleyen dönemlerde güzel konularda çıkacak.öyle yarışırsın olmazmı:a.s.:
olmuyor bitanem:sinifsinif:
800*600 orta boy nasıl zeppim?kaydirigubbakcemile5
canım 11 aylık olduğu için 6-12 aylık kategorisinde yarışıcaksın,
fotoda bu aylar arası olmalı.Şeniz
yok yeni bir topic açacağız
bu arada 8 şubat 23:000 e kadar gönderebilirsin opuyorumnanaktan
canım doğduğu zamana göre baz alalım derim.
canım 6-12 ay arasında yarışacaksın o yüzden bu aylar arası bir foto gerekli.
Eveeet fotoları bekliyorum canlar..
Çok güzel fotolar geliyor.Haydi gönderin..
800*600 orta boy nasıl zeppim?kaydirigubbakcemile5
bu arada 8 şubat 23:000 e kadar gönderebilirsin opuyorumnanaktan
Eveeet fotoları bekliyorum canlar..
Çok güzel fotolar geliyor.Haydi gönderin..
ok canim
son ana kadar bekleyecegim olumunekankayizsmile
kızlar yarışmanın son hali budur anne bebek pozu olacakŞimdi,
İlk yarışma konusu En Güzel Anne-Bebek Pozu.
Bebeklerinizin güncel haliyle olan halleriyle gönderiyorsunuz.Mesela Şehnazım Ardi 6-12 aya girecek.ani 6 aydan sonraki haliyle olan pozu olsunki sırıtmasın fazla.Dolayısıyla ay kısımları da dolu olsun.
Fotoğrafları tarafıma özel mesaj yoluyla yada saruboceq@kadinlarkulubu.org adresine mail atarak (msn de ekleyin lütfen) iletebilirsiniz.
Gönderirken bebeğinizin şu an kaç aylık fotoğrafın kaç aylık olduğunu bildirmeniz en önemli kural.Dediğim gibi 0-6 ay,6-12,12-24 arası olabilir o aralıktaki pozu geçerlidir.
Fotoğraf gönderme tarihi 31 ocak-8 şubat saat 23:00 dür.
Anket 9 şubat saat 15:00 de açılacaktır.Ve 1 hafta oylamada kalacaktır.
Oldu mu güzeller.
İlk sayfayada belirteyim bunu..
Hepiniz birinci olabilirsiniz bu şansı kaçırmayın arkadaşlarınıza iletin lütfen:a.s.:
benim bütün oylarım japonlarımaaa
ama alyamda olcek beee du bakalımm bi fotolar gelsinn
biz yarışmaya katılamıyoruz malesef
bi ajans üyesi olduğumuzdan bu tarz yarışmalar yasak
yoksam biliyonuz siler geçeriz ortalığı zuhahahhaa
bu yarışmayı nasıl takip edicez fotoları nerden görücez oyumuzu nasıl vericez kızlar bilen varmıııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?